| | #1 (mesaj-linki) | |
| Hayalet MSN Msn Hayalet içindeki Görünmeyen kodu Msn''nizin isim bölümüne yapıştırarak kendinizi gizleyebilirsiniz.. Son Düzenleyen Blue Blood; 20-10-2006 @ 15:26. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn hayalet Kişi listesinde mouse'u sizin üstünüze getirdiklerinde sarı uzun bir cubuk cıkıyor ve hiç bir şey görünmüyor... Kendimizi gizlemek bu... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| MSN'de Boş Nick
Nick Yazma Bölümüne Gelip alt + 0160 Yapın Artık Nickiniz yok :smile3 H) | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msnde Bo$ Nick ARAÇLAR > SEÇENEKLER > KİŞİSEL > görüntü adım isminizi silin alta basılı tutup rakamları tek tek tuşlayın sonra tamam a basın walla iyi bişe illa bişeyler yazmak zorunda kalmayız artık | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayalet MSN DOSYAYI İNDİRDİM AMA İÇİNDE GİZLİ KOD NERDE SABAHTAN BERİ ARIYORUM BULAMADIM. ÇOKMU GİZLİ YOKSA | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayalet MSN
Arkadaşlar ben bu programı indirdim ondan sonra ne yapılacak yardım edebilirmisiniz
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||||||
|
arkadaşlar bu bi işe yazamaz bilginize.isminizin üstüne gelindiğinde çıkan o sarı kısımın altında yazan msn adresinizi de gizleyebiliyosunuz.evet herşey yolunda görünüyo.fakat msn ana penceresinde görüntü resminizin üzerine tıklandığında çıkan küçük pencerenin üstündeki sağ oku tıklarsanız orda msn adrsiniz yazıyo.yani çok anlamsız görünmez olması için onunda görünmemesi gerekmez mi ![]()
Son Düzenleyen Blue Blood; 05-03-2006 @ 08:21. Sebep: flood | |||||||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayalet MSN![]() bu ne arkadaşlar? | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar msn 7.5 ta bahsi geçen kodu nickimize yazınca, nickimizi ve msn adresimizi gizliyor. Ama ben msn 8.0 beta kullanıyorum ve aynı kodu nickime yapıştıyorum ama sadece nickimi gizliyor, msn adresim konuşma penceresinin hemen üst kısmında gözüküyor. Ama ben msn adresiminde gözükmemesini istiyorum. Acaba bunun nasıl bir çözümü vardır? Yardımcı olunursa çok makbule geçer. Teşekkürler..
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
ABİ YA NİCK HAYALET OLDU AMA MAİL ADRESİ GÖZÜKÜYO YA ONU NASIL YOK ETCEZ
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| boş nick, hayalet msn, hayalet nick, msn hayalet, msn hayalet nick, |
Hayalet MSN Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İrem - Hayalet Sevgilim | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-09-2008 22:23 |
| Sevimli Hayalet Casper (Casper Kimdir? - Casper Hakkında) | KisukE UraharA | Masal Kahramanları | 4 | 17-07-2008 00:33 |
| Enkaz - Hayalet Duygular (Albüm) | Blue Blood | Underground Albümler | 2 | 22-02-2008 01:10 |
| Fantom / Phantom / Hayalet | KisukE UraharA | Parapsikoloji | 0 | 07-02-2008 22:07 |
| Hayalet | kompetankedi | Flash Oyunlar | 39 | 31-07-2007 22:06 |