ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger İçerikleri
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-07-2007   #11 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı
Cvp: ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme

diyalektiktabanca adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba. Öncelikle vermiş olğunuz program için teşekkür ederim. Bilgisayara format attıktan sonra yedeklediğimiz ifadeler otomatik olarak tekrar msn'e mi ekleniyor; yoksa bizim yapmamız gereken ekstra birşey mi var?
klmn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Evet arkadaşlar yav, bu soruya bi açıklık getirsek iyi olur bence format attık 8.1'i yükledik ... sora ne yapçaz
Konu anlatımının sonunda nasıl yükleyeceğiniz zaten belirtilmiştir.

Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı
Yedeklerimizi yüklemek için 4 numaralı kısımda yer alan "Open Folder" butonuna tıklayıp yedeklediğimiz dosyayı açmamız yeterlidir.
Ayrıca format atmadan önce bilgisayarınıza kaydettiğiniz içerik yedeklerini bir cd ye kaydetmeyi unutmayın ; )
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 27-07-2007   #12 (mesaj-linki)
Turambar80 - avatarı

kullanici adi ve sifre yazacagimiz bi siteye yonlendiriyo yaziyoo full yedekleme yaparsak,bu sitenin guvenilir olup olmadigini nerden bilebiliriz,gerci guvenli olmasa msxlabs in ana sayfasinda boyle bi program tanitimi olmazdi ama yine de emin olmak istiyorum.....
Eski 27-07-2007   #13 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Turambar80 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kullanici adi ve sifre yazacagimiz bi siteye yonlendiriyo yaziyoo full yedekleme yaparsak,bu sitenin guvenilir olup olmadigini nerden bilebiliriz,gerci guvenli olmasa msxlabs in ana sayfasinda boyle bi program tanitimi olmazdi ama yine de emin olmak istiyorum.....
Gittiğiniz sayfa resmi Windows Live ID sayfanızdır, dolayısıyla güvenilirdir.
Eski 28-07-2007   #14 (mesaj-linki)
Turambar80 - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Gittiğiniz sayfa resmi Windows Live ID sayfanızdır, dolayısıyla güvenilirdir.

saol NeutralizeR verdigin bilgi icin,fake mi diil mi diye suphelenmistim,tesekkurlerr..
Eski 12-11-2007   #15 (mesaj-linki)

bende Unique ID diye bişey yazmıyo programın verdiği siteye bağlanınca yaznızca orda "bağlantılı ID'ler" yazıyo ona tıklayınca da bi sayfa açılmıyo.bos çıkıyo
Eski 13-12-2007   #16 (mesaj-linki)
dreamtr

"Unique ID için geçerli sayfa"

profil bölümün alt kısmında

Eski 29-12-2007   #17 (mesaj-linki)
LadyCroft - avatarı

Bu çok kullanışlı programı paylaştığın için teşekkür ederim Benim bir sorum olacak; yedekleme sırasında birden fazla hesabımın kaydını almıştım. Bir hesabımda çok fazla içerik bulunduğu için içeriği iki parça halinde kaydetmişti. Şimdi tek parça olanları geri yükleme yaparken sorun olmuyor ancak part1 - part2 şeklinde kayıt olanı bir türlü yükleyemedim. Sırasıyla yüklemeyi denedim ama olmuyor yardımcı olur musunuz lütfen
Eski 18-03-2008   #18 (mesaj-linki)

LadyCroft adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu çok kullanışlı programı paylaştığın için teşekkür ederim Benim bir sorum olacak; yedekleme sırasında birden fazla hesabımın kaydını almıştım. Bir hesabımda çok fazla içerik bulunduğu için içeriği iki parça halinde kaydetmişti. Şimdi tek parça olanları geri yükleme yaparken sorun olmuyor ancak part1 - part2 şeklinde kayıt olanı bir türlü yükleyemedim. Sırasıyla yüklemeyi denedim ama olmuyor yardımcı olur musunuz lütfen

Arkadaşım senin gibi bi sorum olucaktı benim tek adres kaydettim şimdi fakat aşşağıdaki gibi 3 dosya çıktı ben şimdi o part 1 ve part 2 olanımı yüklücem yükleme sırasında !

Eski 19-03-2008   #19 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

ZELZELE adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşım senin gibi bi sorum olucaktı benim tek adres kaydettim şimdi fakat aşşağıdaki gibi 3 dosya çıktı ben şimdi o part 1 ve part 2 olanımı yüklücem yükleme sırasında !

Ne gibi bir sorunla karşılaşıyorsunuz? Hata mesajı nedir? Bu programla .mco uzantılı dosyaları kurmayı deneyebilirsiniz: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu
Eski 12-04-2008   #20 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

İlk mesajdaki ek dosyası, MsXLabs tarafından Türkçe'leştirilen ConCon Retriever v2.2.6 sürümüne güncellenmiştir.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
concon, live, messenger, retriever, windows, İçerik, yedekleme
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40