| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme
söylediğiniz gibi yaptığımda yinede benzersiz kimlik dediğimiz kısım yok sanırım arkadaşda benimle aynı sorunu yaşıyor. ?
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik YedeklemeMSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim?
https://account.live.com/EditProf.aspx?mkt=tr-tr&rp=SummaryPage Güncelleme: İlk mesajdaki ConCon Retriever sürümü güncellendi. Lütfen yeniden indirin. | |||||
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme NeutralizeR İlginiz için teşekkürler ancak benim sorunum Id ile ilgili değil o Id numarasının girildiği kısım hiç bir şekilde çıkmıyor benim sorunum maalesef bu | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
Evet dediğiniz şekilde uzantısını .gif yapınca ifadeler gözüyüyor ancak o ifadeleri kullandığım messenger'a aktarım yapamıyorum tek tek yeni ifade eklemem gerekiyor o şekilde aktarım nasıl yapabilirim kısayolları falan değişmemeli tek tek ekleyebiliyorum onda sorun yok topluca eklemek istiyorum Windows Xp ve Vista'da yapabiliyorum ama Windows7'de o id bölümü çıkmıyor başka yedekleme - geri yükleme yolu varmıdır acaba.
| |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
hepsini tek tek yedeklemek çok zahmetli topluca yapacağımız bir yol yok mudur?
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
selam ben herseyi yaptım ancak bi sorunum var msn 9.0 kullanıyorum suan bütün içerikleri yedeklemeyi basardım ama tekrar geri yüklemeye çalıştığımda olmadı aslında olmayan 9.0 da bulunan özellik dinamik resmi oluştur kısmı video ile oluşturduğumuz dinamik görüntü resmini yedekleğimde tekrar geri yükleyemedim bir kısım içerik yüklenemedi diye hata alıyorum lütfen buna bi çözüm diğerlerinde sorun yok sadece kamera ile oluşturduğum resimleri geri yükleyemedim umarım açıklayıcı olmuştur çok denedim ama olmadı ilgilenen herkese şimdiden teşşekkürler
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
bu program vistada da çalışıyormu?
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme | |
|
![]() |
| Etiketler |
| concon, live, messenger, retriever, windows, İçerik, yedekleme |
ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |