| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme
benim puid'ime geçersiz diyor (doğru olduğuna eminim).. çözüm önerisi olan var mı arkadaşlar?
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |||||
![]() Siz ucahmetuc gibi messenger’da kullandıkları tüm göz kırpmalarını, arka plan resimlerini, sabit ve sonradan almış ve eklemiş oldukları tüm ifadelerini hiç kaybetmek istemeyen arkadaşlar, herhangi bir programa gerek duymaksızın en basit haliyle bahsedeceğim şu yordamı takip ederek gerçekleştirebilirler; C:\Documents and Settings\BİLGİSAYAR KULLANICI ADINIZ \Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\ içersinde windows live ID isminizle yer alan klasör ( bu msn.com, hotmail.com ya da windowslive.com da olabilir hangi uzantıda kullandığınıza göre değişim gösterir) yolunu takip ederek wlm id adlarının yazılı bulunduğu klasörü olduğu gibi veya içindekileri olduğu gibi, pc'lerindeki diğer bir partition'a/bölüme (işletim sisteminin kurulu olmadığı ve format atmayacakları herhangi bir bölüme) ya da flash disklerine kopyalayıp muhafaza ederek buradan, format sonrasında messenger'a bağlandıktan sonra, yine yukarıda yolunu göstermiş olduğum ve daha önce yedeğini almış oldukları yerde oluşmuş olacak aynı isimli klasör içersine ‘’yapıştır ve değiştir’’ komutları ile ve hatta birden fazla adres kullanan arkadaşlar varsa ya da sahip oldukları göz kırpmaları ifadeleri ve arka planlarını başka pc’lerde de kullanmak isteyecek arkadaşlar varsa diğer adresleri ile kullanmakta oldukları pc’de veya başka mekanlardaki pc’lerde msn'e bağlandıktan sonra yukarıdaki aynı yolu takip ederek ulaşıcakları yerde bulunacak diğer windows live id isimlerine ait klasör içerisine yine ‘’yapıştır ve değiştir’’ komutları ile ekleyerek daha önce sahip oldukları her şeyi yedekten geri dönmüş olarak kayıpsız olarak kullanmaya devam edebilirler. * Şuan benim gibi xp işletim sistemine sahip oldukları halde yine benim gibi ikinci bir partition'da win7 RC kullanan arkadaşlar yukarıda bahsettiğim, kopyalamaları gerekecek diğer bir deyişle yedeğini alacakları klasör içeriğine win7 işletim sisteminde şu yolu takip ederek ulaşabileceklerdir: D:\Users\BİLGİSAYAR KULLANICI ADINIZ\AppData\Local\Microsoft\Messenger\ içersinde kendi windows live ID isminizle yer alan klasör(yukarıda söylediğim gibi hotmail.com msn.com ya da windowslive.com da olabilir, mynet bile. yani mail adresi ve uzantınız neyse o kısaca )... by existenz | |||||
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
win 7 ile 14.8089.726 kullanıyorum. .mco olarak kaydedilmiş yedekleri kolayca geri atıyorum. kendi msnimde ifadeleri gordugum halde. karsı tarafa sadece ifade kısa yolları gidiyor. yani ben de normal iken kası taraf o ifadeyi degil sayı yada rakam vs goruyor. nie ki nasıl duzelir vs vs | |
|
![]() |
| Etiketler |
| concon, live, messenger, retriever, windows, İçerik, yedekleme |
ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |