| | #11 (mesaj-linki) |
|
yapamayanlar bunu denesin MSN Skin ister kendi bilgisayarınızda resmi ister eklentinin içindeki resimleri seçebiliyosunuz ben hareketli ronaldinho tercih ettim adam hiç durmadan aynı hareketi yapıyo | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
|
arkadaşlar ben bu yöntemi bayadır 7.5 te kullanıyordun fakat yeni live kurdum onda olmadı yapabilen varsa tarif etsin lütfen
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |||||||||
|
| |||||||||
|
| | #14 (mesaj-linki) |
|
düzelt butonunu bulamadım flood oldu ![]() ben yaptım bunu ama ben abimle beraber kullanıyorum msni onun kişi listesindede aynı resim var o istemezse nolcak ayrı ayrı yapamazmıyız acaba o oturum açınca başka resim ben açınca başka resim olmaz mı | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| | |
|
| | #16 (mesaj-linki) |
|
ayyy ßen yaptim chOk hO$h oLduu ![]() chOk saOlll yaa=) ßende ßöLe ßi$i aRiodum =)) i$iL i$iL oLdu hmdee ![]() | |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
|
sağol kardeş süper bi dj koydum ama deli bişe oldu ha eline sağlık... ![]() | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
|
resimli anlatırsanız daha basıt ve kolay olur denemek ıstedım ama olmadı saygılar
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
| iyide gif formatina nasil cevircez | |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
| ya bu bende olmuyor sınır oldum sey galıba surumle alakalı bısey bu of ya | |
|
![]() |
| Etiketler |
| İstediğiniz, bölümünde, kişiler, koyun, msn, resmi | baska kisilerin msn, ms kisileru, msn de kisiler, msn ekleri, msn gif resimler, msn gif resimleri, msn gif resmi, msn kisiler, |
MSN Kişiler Bölümünde İstediğiniz Resmi Koyun Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Explorer'a İstediğinizi Yazın | ExTaSy | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 7 | 20-01-2010 12:12 |
| Ahmed Resmi Efendi (Ahmed Resmi Efendi Kimdir? - Ahmed Resmi Efendi Hakkında) | Kral_Aslan | Edebiyat tr | 1 | 28-07-2008 22:14 |
| NikeFootball - Çak İstediğin Yere Topu | kompetankedi | Komik Flash'lar/Video'lar | 2 | 29-08-2007 20:29 |
| İslam Tarihi - Medine'ye Gelen Giden Elçiler | thedoctor_611 | Müslümanlık/İslamiyet | 0 | 07-06-2007 16:47 |
| Adını Siz Koyun | I3uz_KaLpLi | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 16-12-2005 22:30 |