| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Kişiler Bölümünde İstediğiniz Resmi Koyun
yapamayanlar bunu denesin MSN Skin ister kendi bilgisayarınızda resmi ister eklentinin içindeki resimleri seçebiliyosunuz ben hareketli ronaldinho tercih ettim adam hiç durmadan aynı hareketi yapıyo | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben bu yöntemi bayadır 7.5 te kullanıyordun fakat yeni live kurdum onda olmadı yapabilen varsa tarif etsin lütfen
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
düzelt butonunu bulamadım flood oldu ![]() ben yaptım bunu ama ben abimle beraber kullanıyorum msni onun kişi listesindede aynı resim var o istemezse nolcak ayrı ayrı yapamazmıyız acaba o oturum açınca başka resim ben açınca başka resim olmaz mı | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Kişiler Bölümünde İstediğiniz Resmi Koyun | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
ayyy ßen yaptim chOk hO$h oLduu ![]() chOk saOlll yaa=) ßende ßöLe ßi$i aRiodum =)) i$iL i$iL oLdu hmdee ![]() | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
sağol kardeş süper bi dj koydum ama deli bişe oldu ha eline sağlık... ![]() | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
resimli anlatırsanız daha basıt ve kolay olur denemek ıstedım ama olmadı saygılar
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Kişiler Bölümünde İstediğiniz Resmi Koyun iyide gif formatina nasil cevircez | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Kişiler Bölümünde İstediğiniz Resmi Koyun ya bu bende olmuyor sınır oldum sey galıba surumle alakalı bısey bu of ya | |
|
![]() |
| Etiketler |
| İstediğiniz, bölümünde, kişiler, koyun, msn, resmi |
MSN Kişiler Bölümünde İstediğiniz Resmi Koyun Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ahmed Resmi Efendi (Ahmed Resmi Efendi Kimdir? - Ahmed Resmi Efendi Hakkında) | Kral_Aslan | Edebiyat tr | 1 | 28-07-2008 23:14 |
| NikeFootball - Çak İstediğin Yere Topu | kompetankedi | Komik Flash'lar/Video'lar | 2 | 29-08-2007 21:29 |
| İslam Tarihi - Medine'ye Gelen Giden Elçiler | thedoctor_611 | Müslümanlık/İslamiyet | 0 | 07-06-2007 17:47 |
| Explorer'a İstediğinizi Yazın | ExTaSy | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 6 | 05-07-2006 19:12 |
| Adını Siz Koyun | I3uz_KaLpLi | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 16-12-2005 23:30 |