| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Kişiler Bölümünde İstediğiniz Resmi Koyun![]() Gelelim nasıl yapıldıgına 1) İlk once messenger ı tamamen kapatıyoruz 2) İstedigimiz bir gif resmi alıyoruz (hareketlide olabılır) 3) Bu resmin ismini lvback olarak deiştiriyoruz 4) Resmimizi alıp C:/Program Files/Messenger in içine yapıştırıyoruz (resim deişsinmi diye uyarı cıkar ewet diyoruz) 5) Aynı resmi C:/Program Files/msn Messenger in içinede kopyalıyoruz Artık msn'i acabiliriz hepsi bukadar. Not: Dosya yolları c surucusu olarak verilmiştir. Son Düzenleyen Blue Blood; 09-04-2006 @ 14:15. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN kişiler bölümünde istediginiz resmi koyun
yapan arkadaşın eline sağlık. Son Düzenleyen caner gözübüyük; 11-02-2006 @ 13:18. | |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN kişiler bölümünde istediginiz resmi koyun
| |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN kişiler bölümünde istediğiniz resmi koyun
Yapabilmeniz için dosyanın GİF resmi olmasına dikkat edin. Resim gif resmi olmazsa açmaz.örneğin ben yaptım JPEG Resmi olduğu için açmadı. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
dostum benım oraya koydugum resmın ebatı 137x112 ona gore yap sende bırseyler eger nereden buyuk bı gıf resım bulucam dıyorsan forumda jpeg resımlerı gif formatına cevıren program war tam surum yazılımlarda bulabılırsın | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||||||
dostum ilk once bu nu wındows messenger ın ıcıne koyacaksın yanı msn messenger deıl sonra aynısını msn messenger ın ıcınede koyacaksın wındows messenger ı bul ![]()
dostum burası yerı deıl resım koymanın ama admınler kızarsa karısmam | |||||||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
hayır sadece hareketlı deıl yanlış bılgı wermıyelım ılk bastanda yazdıgım gıbı gif formatlı olması yeterlidir | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
ellerine sağlık dostum. buarada bende de olmadı ilk başta resim formatını gifte çevirmeyi painti açarak burdan farklı kaydete basın ismini lvback formatını da altan gif ti seçerek yapın. başka türlü gif te çevirince olmuyor. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn resmi, |
MSN Kişiler Bölümünde İstediğiniz Resmi Koyun Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ahmed Resmi Efendi (Ahmed Resmi Efendi Kimdir? - Ahmed Resmi Efendi Hakkında) | Kral_Aslan | Edebiyat tr | 1 | 28-07-2008 23:14 |
| NikeFootball - Çak İstediğin Yere Topu | kompetankedi | Komik Flash'lar/Video'lar | 2 | 29-08-2007 21:29 |
| İslam Tarihi - Medine'ye Gelen Giden Elçiler | thedoctor_611 | Müslümanlık/İslamiyet | 0 | 07-06-2007 17:47 |
| Explorer'a İstediğinizi Yazın | ExTaSy | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 6 | 05-07-2006 19:12 |
| Adını Siz Koyun | I3uz_KaLpLi | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 16-12-2005 23:30 |