MSN Cartoon - Fotoğrafınızı Avatara Dönüştürün Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap | Flash Chat | MK Blog
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger İçerikleri
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-08-2007   #1 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı
MSN Cartoon - Fotoğrafınızı Avatara Dönüştürün

Fotoğrafınızı Avatara Dönüştürün

Msn Cartoon

Msn Cartoon, fotoğrafınızı elle çizilmiş gibi göstermenizi sağlayan bir web uygulamasıdır.

Uygulamaya geçmeden önce "Cartoon" dosyasını indirip kurmanız gerekmektedir.

Daha sonra MSN Cartoon (Beta) (Internet Explorer da açın, Firefox da açılmıyor) adresine giriyoruz. Burdaki en önemli sorun dilin Çince olması

Ancak yaptığım resimli anlatım işinizi kolaylaştıracaktır.

Facebook'ta Paylaş Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 06-08-2007   #2 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı
Cvp: MSN Cartoon - Fotoğrafınızı Avatara Dönüştürün

Başka bir örnek...

Eski 07-08-2007   #3 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

asturem adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu cartoon programını kurdum ama resimlerdeki görüntüye gelemedim çünkü programı kuruyor sonra herhangi biyerde tıklıyacağım ikon çıkmıyor nası açcaz programı teşekkürler.
Programı bilgisayarınıza kurduktan sonra bu linki --> MSN Cartoon (Beta) Internet Explorer da açın ve anlattığım gibi gerekli işlemleri yapın.
Eski 07-08-2007   #4 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı

Benım fotorafdan bu cıktı gerçi teknoloji sayesinde biraz saç ekledik ama yinede süper
Eski 07-08-2007   #5 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

Bu da ben oluyorum : ) ama hiç benzemiyor : ) yanından bile geçmemiş : )

Eski 10-08-2007   #6 (mesaj-linki)
tubis__17 - avatarı

Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 17-10-2009 @ 17:07. Sebep: resim düzeltme
Eski 26-09-2007   #7 (mesaj-linki)
TuruncuA - avatarı

hepinize merhabalar!
Dogrusu yei konu acamadigim icin direkt bu bolum aracılıgıyle sizlerle paylasıma baslıyorum.

Burası gercekten ılımlı bir paylaşım yerine benziyor hersey cok iyi gorunuyor.
Sizleri öncelikle Yaşadıkça - Engelliler Haber ve Bilgi Portalı sitesinde bulunan forum bolumune de davet ediyorum.

Sizlerle burada tekrar gorusmek dilegiyle..

(Bu bolumun farkli bir konuyla ilgili oldugunun farkındayim sizlere buradan yazmak zorunda kaldigim icin uzgunum..)

Hepinize sevgilerimle,
Turuncu
Eski 14-04-2008   #8 (mesaj-linki)
senloris

yapan yaptıda bize gelince sayfada hata var diyo ilk adresteki tıklama bölümü çalışmıyo
Eski 15-04-2008   #9 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

senloris adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yapan yaptıda bize gelince sayfada hata var diyo ilk adresteki tıklama bölümü çalışmıyo
Internet Explorer kullanıyor olmanız gerek, güvenlik ayarları (bölgeleri) varsayılan düzeyde olmalı:

MSN Cartoon (Beta)
Eski 17-10-2009   #10 (mesaj-linki)

adresden sadece msn in kendi sayfası açılıyor sanırsam
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
avatara, cartoon, dönüştürün, fotoğrafınızı, msn | avatara, avatara biz, avatara com, avtara, cartoon msn, fotografinizi, msn cartoon, msn cartoon beta,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Cartoon - Fotoğrafınızı Avatara Dönüştürün Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
PC'nizi Vista'ya Dönüştürün-VTP 6.0 RC1 Zumruduanka Ücretsiz-Beta Yazılımlar 15 04-04-2009 01:58
Evanescence - Cartoon Network Song RoSSoRoSe Yabancı Şarkı Sözleri 0 28-05-2008 14:33
Aqua - Cartoon Heroes KisukE UraharA Yabancı Şarkı Sözleri 0 27-05-2008 15:19
Smokey Cartoon Blue Blood Karışık Flash'lar/Video'lar 0 21-09-2006 22:09