| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Cartoon - Fotoğrafınızı Avatara DönüştürünFotoğrafınızı Avatara Dönüştürün Msn Cartoon Msn Cartoon, fotoğrafınızı elle çizilmiş gibi göstermenizi sağlayan bir web uygulamasıdır. Uygulamaya geçmeden önce "Cartoon" dosyasını indirip kurmanız gerekmektedir. Daha sonra MSN Cartoon (Beta) (Internet Explorer da açın, Firefox da açılmıyor) adresine giriyoruz. Burdaki en önemli sorun dilin Çince olması Ancak yaptığım resimli anlatım işinizi kolaylaştıracaktır. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Cartoon - Fotoğrafınızı Avatara DönüştürünBaşka bir örnek... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Cartoon - Fotoğrafınızı Avatara Dönüştürün MSN Cartoon (Beta) Internet Explorer da açın ve anlattığım gibi gerekli işlemleri yapın.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Cartoon - Fotoğrafınızı Avatara Dönüştürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benım fotorafdan bu cıktı gerçi teknoloji sayesinde biraz saç ekledik ama yinede süper | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Cartoon - Fotoğrafınızı Avatara DönüştürünBu da ben oluyorum : ) ama hiç benzemiyor : ) yanından bile geçmemiş : ) ![]() ![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Cartoon - Fotoğrafınızı Avatara Dönüştürün![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 17-10-2009 @ 17:07. Sebep: resim düzeltme | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Cartoon - Fotoğrafınızı Avatara Dönüştürün
hepinize merhabalar! Dogrusu yei konu acamadigim icin direkt bu bolum aracılıgıyle sizlerle paylasıma baslıyorum. Burası gercekten ılımlı bir paylaşım yerine benziyor hersey cok iyi gorunuyor. Sizleri öncelikle Yaşadıkça - Engelliler Haber ve Bilgi Portalı sitesinde bulunan forum bolumune de davet ediyorum. Sizlerle burada tekrar gorusmek dilegiyle.. (Bu bolumun farkli bir konuyla ilgili oldugunun farkındayim sizlere buradan yazmak zorunda kaldigim icin uzgunum..) Hepinize sevgilerimle, Turuncu | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
yapan yaptıda bize gelince sayfada hata var diyo ilk adresteki tıklama bölümü çalışmıyo | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
MSN Cartoon (Beta) | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
adresden sadece msn in kendi sayfası açılıyor sanırsam | |
|
![]() |
| Etiketler |
| avatara, cartoon, dönüştürün, fotoğrafınızı, msn | avatara, avatara biz, avatara com, avtara, cartoon msn, fotografinizi, msn cartoon, msn cartoon beta, |
MSN Cartoon - Fotoğrafınızı Avatara Dönüştürün Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| PC'nizi Vista'ya Dönüştürün-VTP 6.0 RC1 | Zumruduanka | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 15 | 04-04-2009 01:58 |
| Evanescence - Cartoon Network Song | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 28-05-2008 14:33 |
| Aqua - Cartoon Heroes | KisukE UraharA | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 27-05-2008 15:19 |
| Smokey Cartoon | Blue Blood | Karışık Flash'lar/Video'lar | 0 | 21-09-2006 22:09 |