Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger İçerikleri
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 12-03-2006   #1 (mesaj-linki)
Zumruduanka
Messenger Mate Messenger Mate

Acıkcası ıngılızce oldugu ıcın bır cok ozellıgı ne ıse yaradıgını bulamadım sıze goruntu resmını verıcem bıraz acıklama ıhtıyacı lazım buna ama bıldıgım tab konuslarını plus mdx msn shell benzer msn bır eklentı verıyor ama tam manası ıle ancak ınglızcesı ıyı olan bırı cozer dıye dusunuyorum ..guzel yanı 7.5.x surumlerıne uygun olması ..

[Resim]

Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: rar MM_MSN_Install.rar (1.48 MB, 89 gösterim)

Son Düzenleyen Misafir; 20-10-2006 @ 13:45.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-03-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Mate Cvp: Messenger Mate

Alıntı:
Messenger:Mate for MSN Messenger contains features such as a fully featured Tab Manager, real contact list docking and rich HTML conversation logging that records everything as you see it, while Messenger:Mate for AIM contains features such as Buddy Screen Name Aliasing, countless new smileys enabled and the ever popular talking while away option. With all these features and more, you'll wonder how you ever did without Messenger:Mate.
Tab konuşmaları, daha gelişmiş konuşma günlüğü kaydı, yeni ifadeler ve zaten Plus!'ta mevcut olan diğer bazı özellikler diye özetleyelim...
Eski 23-08-2006   #3 (mesaj-linki)
AnnubiS

paylaşım ıcın saol ama plus ın yerini tutamaz gibi gelio bana
Eski 14-10-2006   #4 (mesaj-linki)

bu keşke 8.0 ada olsa
Eski 12-08-2007   #5 (mesaj-linki)

yaw programların çoğu açılmıo
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
mdx msn, messenger mate, mm_msn_install.rar, msn mate, msn mdx,
Konu Araçları

Messenger Mate Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 140 1 Gün Önce 10:14
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 19:20Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14255905 saniyede (55.74% PHP - 44.26% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR