| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger'daki Durumunuz Forumda İmzanızda Görünsün Msn Messengerdaki durumunuzun forumda imzanızda görünmesi için öncelikle yapılması gereken msnbot27@bencastricum.nl adresini kişi listenize ekleyin. Bu adres msn bot dur... Daha sonradan bu adrese konuşma penceresi açın ve !uid yazarak gönderin. Msn botu size bir id no göndericektir... Daha sonradan aşağıdaki linke botun size verdiği id numarasını yapıştırın.. http://www.bencastricum.nl/msn/status.php/idnosunuburayayazın.png Id nurasını yazdıktan sonra oluşan linki kopyalayın ve imza düzenleme kısmına girin.. İmzanıza resim ekler gibi bu kutucuğa tıklayın ve linkinizi yapıştırın..Msn Messenger daki durumuz imzanızda görünücektir.. Meşgul, Dışarıda, Hemen dönecek vb.. tüm durumlarınızı göstermektedir.. Kendi imzamda örneğini görebilirsiniz... Hadi Herkese Kolay Gelsin.. Saygılarımla Sorrow Önemli Not: Eğer yukarıda adresini verdiğim bot sizi eklemez ise aşağıdaki linke tıklayın ve Msn Bot yazan yerde güncel botu listenize ekleyin.. http://www.bencastricum.nl/msn/help.php | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Messengerdaki Durumunuz Forumda İmzanızda Görünsün...!
You are not monitored by this system. If you want you can use the !findbot command to find a bot which can monitor you. dostum böyle bir uyarı alıyorum !uid yazdıktan sonra yanıt olarak... Sorun nedir | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Messengerdaki Durumunuz Forumda İmzanızda Görünsün...!
ama id'nizi aldığınız botu silmeyin, engellemeyin. diyelim ki engellediniz, durumunuz offline gözükür | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Messengerdaki Durumunuz Forumda İmzanızda Görünsün...! Sevgili Üyeler; Bazı Durumlarda Botların Hepsi Offline Oluyor Bu Durumlarda Forumlarınızdaki İmzalarda Göstermiyor Ara Sıra Oluyor Bu Gibi Şeyler.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'daki Durumunuz Forumda İmzanızda Görünsün
benim botu ekleyeli 1 gün oldu ama hemen offline olmaya başladı bu yüzdende çıkmıyor.Bu bot sürekli böyle yapıyormu ya
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'daki Durumunuz Forumda İmzanızda Görünsün beyler bunu baska forum adreslerinde de yapabilirmiyiz imzamızı yani | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
evet kodu hangi forumda olursan ol imzana koyarsan orda gözükür. Fakat benim bot hala yok piyasada | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Kardeş olmadı yaa... Bi yardım please...
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||||||
Sorununuz Bundan Kaynaklaniyor Olabilir.
| |||||||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
bu bot su an paypaldan bahsedıyor,paralı durumamı gecti? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MSN Messenger'daki Durumunuz Forumda İmzanızda Görünsün Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Forumda Rütbeli Olmak | B.L.A.C.K | Arşive Kaldırılan Konular | 17 | 29-09-2008 18:57 |
| SMF Forumda Toplu Konu Taşıma | Aspasia | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 21-09-2008 22:55 |
| IMEEM - Forumda Mp3 Dinletmek | c0lin | Internet/Bilgisayar Dünyası | 1 | 09-07-2008 10:40 |