Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger İçerikleri
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-08-2007   #1 (mesaj-linki)
tugrulgulersoy
Msn Messenger Kısayol Tuşları

Kısayollar Msn Messenger 8.1 denenmiş olup cogu kısayol calısmakta arada calısmayanlar olabilir oda sanırım farklı versiyonlarında calısır diye silmedim.. Birazda kendim kısayol tuşları ekledim..Lugatsoft.com
alt k : göz kırpması açma
alt e : penceresi açık olan kişiyi engelleme
alt p : arka planlar
alt y : yardım
alt u : oyun
alt ü : görüntülü konuşma
alt a : sesli görüşme
alt s : dosya gönder sekmesi
alt d : konuşmaya davet etme
alt f : ifadelerim
alt l : eylemler bölmesi
alt i : titreşim
alt z : düzen bölmesi
ctrl q : plus sesleri
ctrl m :menü çubuğu

umarım işinize yara iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 13-02-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Messenger Kısayol Tuşları

Sağol
Eski 27-03-2008   #3 (mesaj-linki)

Teşekkürler süper
Eski 06-04-2008   #4 (mesaj-linki)

selam ben messenger da biri kendini cevrim disi yapmissa onu nasil gorebilirim gorebilme sansim varmi varsa nasil yardimci olursani sevinirim tesekurler
Eski 06-04-2008   #5 (mesaj-linki)

Alıntı:
gecegozcusu adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam ben messenger da biri kendini cevrim disi yapmissa onu nasil gorebilirim gorebilme sansim varmi varsa nasil yardimci olursani sevinirim tesekurler

Bunu yapmaniz olanaksiz. Ancak bazi program ve eklentiler sayesinde size pencere actiginda görebilirsiniz.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
kısayol msn, kısayol tuşları, messenger kısayolları, msn de kısayollar, msn et, msn kısayol, msn kısayol tuşları, msn kısayollar, msn kısayolları, msn kısayolu,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 02:49Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11245203 saniyede (50.24% PHP - 49.76% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR