| | #1 (mesaj-linki) |
Msn Messenger Kısayol Tuşları ![]() Kısayollar Msn Messenger 8.1 denenmiş olup cogu kısayol calısmakta arada calısmayanlar olabilir oda sanırım farklı versiyonlarında calısır diye silmedim.. Birazda kendim kısayol tuşları ekledim..Lugatsoft.com alt k : göz kırpması açma alt e : penceresi açık olan kişiyi engelleme alt p : arka planlar alt y : yardım alt u : oyun alt ü : görüntülü konuşma alt a : sesli görüşme alt s : dosya gönder sekmesi alt d : konuşmaya davet etme alt f : ifadelerim alt l : eylemler bölmesi alt i : titreşim alt z : düzen bölmesi ctrl q : plus sesleri ctrl m :menü çubuğu umarım işinize yara iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Messenger Kısayol Tuşları Sağol | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Messenger Kısayol Tuşları Teşekkürler süper | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Messenger Kısayol Tuşları
selam ben messenger da biri kendini cevrim disi yapmissa onu nasil gorebilirim gorebilme sansim varmi varsa nasil yardimci olursani sevinirim tesekurler
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Cvp: Msn Messenger Kısayol Tuşları Alıntı:
Bunu yapmaniz olanaksiz. Ancak bazi program ve eklentiler sayesinde size pencere actiginda görebilirsiniz. | ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| kısayol msn, kısayol tuşları, messenger kısayolları, msn de kısayollar, msn et, msn kısayol, msn kısayol tuşları, msn kısayollar, msn kısayolları, msn kısayolu, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||