| | #1 (mesaj-linki) | |
| Msn Messenger Kısayol Tuşları![]() Kısayollar Msn Messenger 8.1 denenmiş olup cogu kısayol calısmakta arada calısmayanlar olabilir oda sanırım farklı versiyonlarında calısır diye silmedim.. Birazda kendim kısayol tuşları ekledim..Lugatsoft.com alt k : göz kırpması açma alt e : penceresi açık olan kişiyi engelleme alt p : arka planlar alt y : yardım alt u : oyun alt ü : görüntülü konuşma alt a : sesli görüşme alt s : dosya gönder sekmesi alt d : konuşmaya davet etme alt f : ifadelerim alt l : eylemler bölmesi alt i : titreşim alt z : düzen bölmesi ctrl q : plus sesleri ctrl m :menü çubuğu umarım işinize yara iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Messenger Kısayol Tuşları
selam ben messenger da biri kendini cevrim disi yapmissa onu nasil gorebilirim gorebilme sansim varmi varsa nasil yardimci olursani sevinirim tesekurler
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Messenger Kısayol Tuşları | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Msn'de Nick Oluştururken Gerekli Havalı Şekiller ALT+0191 = ¿ ALT+0169 = © ALT+169 = ® ALT+1 = ☺ ALT+2 = ☻ ALT+3 = ♥ ALT+4 = ♦ ALT+5 = ♣ ALT+6 = ♠ ALT+7 = • ALT+8 = ◘ ALT+9 = ○ ALT+10 = ◙ CTRL+ALT+-=| Diğerlerini Size Bıraktım... ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Discovery eski versiyondaki kısa yol tuşları
Mrb. Eski versiyonda kısayol ayarları wardı ornek olarak F1 'e cevrım ıcı olma F2ye Cevrımdısı olma yı verebiliyoduk bu sayede hızlıca 7 8 kere gırıp cıkıyoduk cok işime yarıyodu fakat yenı versiyonda bu ozellıgı bulamadım onun yerıne mouse un orta tusuna basıp asa yukarı haraketlerı war fakat kullanıslı deıl.Msnın ıcıne gırıp bunu yapabılıoruz oburunde herturlu oluodu.bu ozellık warsa bırı yardımcı olabılırmı | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Messenger Kısayol Tuşları Sağolun teşekkürler.. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
keyloager veya spy lazım
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Messenger Kısayol Tuşları | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn kisayol, msn kisayol tuslari, |
Msn Messenger Kısayol Tuşları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Masaüstü (kısayol oluştur) Seçeneğinin Onarımı | NeutralizeR | PC/Internet Teknik Destek | 5 | 1 Hafta Önce 11:55 |
| Windows Kısayol Tuşları | NeutralizeR | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 20-09-2009 00:54 |
| Windows Live Messenger & Yahoo! Messenger Bütünleşmesi | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 20 | 30-05-2009 01:53 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |