Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger İçerikleri
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 08-04-2006   #1 (mesaj-linki)
MSN Content Adder v2.0 (Msn'e Herşeyi Otomatik Kuruyor) MSN Content Adder v2.0 (Msn'e Herşeyi Otomatik Kuruyor)
MSN Content Adder v2.0

[Resim]

MSN Content Adder is a utility that allow you to preview, and add additional MSN Content for MSN Messenger .It has hundreds of MSN Messenger Content packs(such as winks,emoticons,moods,backgrounds and display pictures). You can select a favourite pack of content and add automatically for your MSN Messenger account.registration user can get more and more MSN Content packs free in the future.

>Download<

Arkadaşlar Bu Program Msninize Mesela Winks Ekliyor Herşeyi Kendiniz Seçip Yüklüyorsunuz MSN'inize Saygılar..
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 15-07-2006   #2 (mesaj-linki)
arslanvatan
MSN CONTENT iNSTALLER MSN CONTENT iNSTALLER
Abi bana bi yardım ediverin yaaa...
Walla gına geldi bu msn content plus yazısı görmekten...
Msn yi açıyorum zonk! diyip geliyo kapatıyorum msn imde kapanıyo...

Her türlü yolu denedim register den arattım sildim msconfig ten arattım ondan da bulup sildim ama hiçbiriside silmedi...

Durmadan register numarasını isteyip duruyo...

WALLA Bİ YARDIM EDİN KAFAYI YİYECEM PC PARÇALAYACAM YADA FORMAT ÇEKECEM ....

LÜTFEN YARDIM EDİN...

EMEĞİ GEÇEN YARDIM EDEN VEYA ETMEYN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM......
Eski 15-07-2006   #3 (mesaj-linki)
Cvp: MSN CONTENT İNSTALLER Cvp: MSN CONTENT İNSTALLER
Alıntı:
arslanvatan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Abi bana bi yardım ediverin yaaa...
Walla gına geldi bu msn content plus yazısı görmekten...
Msn yi açıyorum zonk! diyip geliyo kapatıyorum msn imde kapanıyo...

Her türlü yolu denedim register den arattım sildim msconfig ten arattım ondan da bulup sildim ama hiçbiriside silmedi...

Durmadan register numarasını isteyip duruyo...

WALLA Bİ YARDIM EDİN KAFAYI YİYECEM PC PARÇALAYACAM YADA FORMAT ÇEKECEM ....

LÜTFEN YARDIM EDİN...

EMEĞİ GEÇEN YARDIM EDEN VEYA ETMEYN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM......
Programı kaldırsanız bile arka planda bir işlem çalışmaya devam ediyor.

CTRL + ALT + DEL'e basıp Görev Yöneticisi'ni açın. İşlemler sekmesine gelin ve listeden msnappm.exe işlemini bulup sonlandırın. Sonra C:\WINDOWS\ klasörine gidip msnappm.exe dosyasını bulup silin.
Başlat'a tıklayın Çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp onaylayın.

Sol taraftan tıklaya tıklaya aşağıdaki anahtar adına kadar gelin:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run

Sağ tarafta msnsyslog C:\WINDOWS\msnappm.exe girdisini göreceksiniz, silin ve kurtulun...
Eski 20-08-2006   #4 (mesaj-linki)
yankiynk
Cvp: MSN CONTENT iNSTALLER Cvp: MSN CONTENT iNSTALLER
ya tam benim durumumdan bahsetmiş ama ben bu görev yöneticisinde msn appmyi bulamıyorum lütfen yardımcı olun ayrıca c windows da msapps var lütfen yardımcı olun bende kafayı yemek üzereyim
Eski 09-11-2006   #5 (mesaj-linki)
firecreative34
Cvp: MSN Content Adder v2.0 ( Msn'e Herşeyi Otomatik Kuruyor ) Cvp: MSN Content Adder v2.0 ( Msn'e Herşeyi Otomatik Kuruyor )
Aynısı benim pc dede oldu ben güvenli modda başlatıp sonra başlattan araya gir msnappm.exe yi arat buldun sonrada oradan sil
bi daha sorun çıkmaz
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
- msn content installer adder content content adder msn adder msn content adder msn content adder 2.0 msn content adder indir msn content adder sorun msn content installer indir msn content plus register msn content ınstaller msn herşey msn ile herşey msn için herşey
Konu Araçları

MSN Content Adder v2.0 (Msn'e Herşeyi Otomatik Kuruyor) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 3636 1 Saat Önce 02:13
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 105 13 Saat Önce 14:14
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 491 1 Hafta Önce 22:16
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 148 2 Hafta Önce 22:36
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 03:58
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 1.24341989 saniyede (94.72% PHP - 5.28% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR