| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 8'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak
arkadaşlar ben yaptım oldu.,bahsettiğiniz dosyaya girdim tümünü seçtim ve D de başka bir dosya açıp içine kopyaladım ve teker teker hepsinin .jpg koydum yaptıklarım resme dönüşmeye başladı ama teker teker yapmak çok zor,ayrıca resimler çok küçük büyüyünce bozuluyo ama yinede hiç yoktan iyidir emeğinize ve ellerinize sağlık teşekkürler...
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 8'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak bravo . çok süper çok güzel bi olay. screen shottan kurtuldum ama 500kusr dosyayı .jpeg yapmak hiç kolay değil. (hepsini birden jpeg yapmanın yolu var mı?)ellerine saplık paylaşıma teşekkürler... kolay gelsin... | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
abi kısaca msn discovery indirin
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
neden benim oturum açtıgım adım yokki orda | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
evt buldum ama 7.0 kullanıyom ![]() ![]() ![]() :
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
Çok İşime Yarıcak Unutmuştum Bunu Bu Arada Dahada Kısayolla Girmek İsteyenler Windows Gezginine %Temp%\MessengerCache Yazarak Gite Tıklayın. | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
güzel bişeymiş aga eline saglık
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
arkadaşım bu uzun ve karışık yollarla uğraşma eğer plus yüklüyse sende hemen alırsın.msde kişinin üstüne sağ tıkla msn plus özellikleri çıkıyo tıkla sonrada kişi bilgileri yazana gir orda resmi al yazıyo bu kadar basit kolay gelsin
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
bn çalma işlemini yapiom ama böyle deil daha kolay
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
acaba bu vistada da aynimii
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| 8de, Çalmak, karşı, kullanmadan, program, resmini veya avatarını, tarafın, wlm |
WLM 8'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Program Kullanmadan IP No Gizleme | Hi-LaL | Arşive Kaldırılan Konular | 17 | 27-03-2008 00:47 |
| MFÖ - Ele Güne Karşı | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 11:28 |
| Aslı - Dergiden Resmini Kopardım | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 19:19 |
| Sağlıklı Temizlik - Zehirli maddeler kullanmadan TEMİZLİK | evo | Ev Ekonomisi ve Pratik Bilgiler | 1 | 26-12-2006 15:18 |
| Can sıkıntısına karşı eylem | Blue Blood | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 23-08-2006 00:21 |