| | #1 (mesaj-linki) | |
| WLM 8'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak
Listenizdekilerin resimlerini (avatarlarını) ek bir program kullanmadan çalmak isterseniz aşağıdaki yöntemi izleyin : Öncelikle klasör seçeneklerinden gizli ve sistem dosyalarını göster seçeneğine basın . Daha sonra C:\Documents and Settings\[oturum açtığınız ad]\Local Settings\Temp\MessengerCache\ dizinine girin.Bu dizin içinde : "cU08SOANXcAgQxTGKQGU5rGg2Wu8=" gibi garip karakterlerden oluşan dosyalar göreceksiniz bu dosyaları başka bir klasöre kopyalayıp uzantılarını ".jpg" olarak değiştirirseniz (aslında bu dosyaların uzantıları yoktur ad değiştir deyip sonuna .jpg eklemeniz kafidir ) bu resimleri görüntüleyebilirsiniz. Yada ACDSee gibi bir programla bu dizine girerseniz direkt olarak önizlemede yapabilirsiniz . Gizli dosyaları göster seçeneğini klasör seçeneklerinden aktif hale getirdikten sonra hala göremiyorsanız bunun tek nedeni o an herhangi bir kullanıcının penceresini veya kişi kartını görüntülememenizden kaynaklıdır.Msn'de herhangi bir kullanıcının kartını görüntüleyin veya konuşma penceresini açarak resmi gelene kadar bekleyin , bu andan sonra hem Messenger Cache , hem de klasör içeriği oluşmaya başlar. Standard temizlik sırasında ( geçici dosyaların silinmesi ) bu klasör ve içeriğinin de silindiğini unutmayın. Bu yüzden önce Messenger Cache klasörünü yedekleyin , daha sonra temizliğinizi yapın . ÖNEMLİ : Bu ipucu sadece MSN 8 yani Windows Live Messenger 8.0 dan itibaren geçerlidir.Daha önceki MSN sürümlerinde uygulanamaz. Son Düzenleyen Tigin; 01-05-2006 @ 19:26. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmaktigin denedım ama olmuyor..[oturum açtığınız ad] Bunu uygulayabılecegım bı yer yok fakat dıgerlerı var.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak
Oturum açtığınız addan kasıt windows oturum adınızdır .Örnek vermek gerekirse : ![]() | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak msn de karşı tarafın resmini çalmak nasıl yapabilirim yapamadım hangi klasör yapamıyorum GİZLİ VE SİSTEM DOSYALARI NEREDE Son Düzenleyen eztz; 27-04-2006 @ 19:57. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
Eğer gizli dosyaları göster seçeneğini nasıl açağınızı bilmiyorsanız resimlere bakın : ![]() | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak arkadaşlar lütfen yardımcı olun ben bu c dizinini giriyorum adres çubuğuna ama açmıyorr neden acaba lütfen yardımcı olun | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
bende MessengerCache bende MessengerCache klasörü yok, gizli dosyaları göster bölümü de açık Son Düzenleyen gunbel; 01-05-2006 @ 15:29. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak Arkadaşlar hemen bir düzeltme yapıyorum.Bu konuda anlatılanlar MSN 8 yani Windows Live Messenger için geçerli bir ipucudur. WLM 8 öncesi messenger sürümleri için geçerli değildir .Ancak test edebildim. Gecikme için özür dilerim. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 8'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak
ben daha ilk denemede tutturdum. çok saol kardeşim. ayrıca bi artısı daha war. bendaha önceden resim çalmak için baya bi uuraşıodum print screen tuşuna basıyodum soora o ekran resmini painte aktarıp alcağım resmi kesiyodum ama köşeleri oval oluodu burdakinde ise resimler tam olarak çıkıo. eline emeğine sağlık
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 8'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak
dediğinizin hepsini yaptım. sonuca ulaştım. yanlız resmi jpg yaptığımda ördek resmi geliyor. konuşma henceresi açtığım halde ördek yine aynı kalıyor. yani kişilerin resmini değişemiyor.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| messenger cache, |
WLM 8'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Program Kullanmadan IP No Gizleme | Hi-LaL | Arşive Kaldırılan Konular | 17 | 27-03-2008 00:47 |
| MFÖ - Ele Güne Karşı | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 11:28 |
| Aslı - Dergiden Resmini Kopardım | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 19:19 |
| Sağlıklı Temizlik - Zehirli maddeler kullanmadan TEMİZLİK | evo | Ev Ekonomisi ve Pratik Bilgiler | 1 | 26-12-2006 15:18 |
| Can sıkıntısına karşı eylem | Blue Blood | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 23-08-2006 00:21 |