WLM 8'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger İçerikleri
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-04-2006   #1 (mesaj-linki)
Tigin
WLM 8'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak

Listenizdekilerin resimlerini (avatarlarını) ek bir program kullanmadan çalmak isterseniz aşağıdaki yöntemi izleyin :

Öncelikle klasör seçeneklerinden gizli ve sistem dosyalarını göster seçeneğine basın . Daha sonra

C:\Documents and Settings\[oturum açtığınız ad]\Local Settings\Temp\MessengerCache\

dizinine girin.Bu dizin içinde :

"cU08SOANXcAgQxTGKQGU5rGg2Wu8=" gibi garip karakterlerden oluşan dosyalar göreceksiniz bu dosyaları başka bir klasöre kopyalayıp uzantılarını ".jpg" olarak değiştirirseniz (aslında bu dosyaların uzantıları yoktur ad değiştir deyip sonuna .jpg eklemeniz kafidir ) bu resimleri görüntüleyebilirsiniz. Yada ACDSee gibi bir programla bu dizine girerseniz direkt olarak önizlemede yapabilirsiniz .

Gizli dosyaları göster seçeneğini klasör seçeneklerinden aktif hale getirdikten sonra hala göremiyorsanız bunun tek nedeni o an herhangi bir kullanıcının penceresini veya kişi kartını görüntülememenizden kaynaklıdır.Msn'de herhangi bir kullanıcının kartını görüntüleyin veya konuşma penceresini açarak resmi gelene kadar bekleyin , bu andan sonra hem Messenger Cache , hem de klasör içeriği oluşmaya başlar. Standard temizlik sırasında ( geçici dosyaların silinmesi ) bu klasör ve içeriğinin de silindiğini unutmayın. Bu yüzden önce Messenger Cache klasörünü yedekleyin , daha sonra temizliğinizi yapın .

ÖNEMLİ : Bu ipucu sadece MSN 8 yani Windows Live Messenger 8.0 dan itibaren geçerlidir.Daha önceki MSN sürümlerinde uygulanamaz.

Son Düzenleyen Tigin; 01-05-2006 @ 19:26.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 27-04-2006   #2 (mesaj-linki)
Mystic@L - avatarı
Cvp: MSN'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak

tigin denedım ama olmuyor..[oturum açtığınız ad]

Bunu uygulayabılecegım bı yer yok fakat dıgerlerı var..
Eski 27-04-2006   #3 (mesaj-linki)
Tigin

SentimentaL adlı kullanıcıdan alıntı
tigin denedım ama olmuyor..[oturum açtığınız ad]

Bunu uygulayabılecegım bı yer yok fakat dıgerlerı var..
İşletim sisteminizin Windows XP olduğunu varsayarak dizin verilmiştir. C:\Documents and Settings\[oturum açtığınız ad]\Local Settings\Temp\MessengerCache\

Oturum açtığınız addan kasıt windows oturum adınızdır .Örnek vermek gerekirse :

Eski 27-04-2006   #4 (mesaj-linki)
eztz

msn de karşı tarafın resmini çalmak
nasıl yapabilirim
yapamadım hangi klasör

yapamıyorum

GİZLİ VE SİSTEM DOSYALARI NEREDE

Son Düzenleyen eztz; 27-04-2006 @ 19:57. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 27-04-2006   #5 (mesaj-linki)
Tigin

eztz adlı kullanıcıdan alıntı
msn de karşı tarafın resmini çalmak
nasıl yapabilirim
yapamadım hangi klasör

yapamıyorum
Yukarda yazılanlara uymanız yeterlidir. Eğer işletim sisteminiz Win2k ( XP , 2000 , NT , 2003 ) ise klasör konumu yaklaşık olarak aynıdır , Win9x (98 veya Me ) kullanıcısı iseniz makinenizde Messenger Cache klasörünü aratıp bulmanız kafidir.

Eğer gizli dosyaları göster seçeneğini nasıl açağınızı bilmiyorsanız resimlere bakın :

Eski 29-04-2006   #6 (mesaj-linki)
eztz

arkadaşlar lütfen yardımcı olun
ben bu c dizinini giriyorum adres çubuğuna ama açmıyorr
neden acaba
lütfen yardımcı olun
Eski 01-05-2006   #7 (mesaj-linki)
gunbel

bende MessengerCache

bende MessengerCache klasörü yok, gizli dosyaları göster bölümü de açık

Son Düzenleyen gunbel; 01-05-2006 @ 15:29. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 01-05-2006   #8 (mesaj-linki)
Tigin

Arkadaşlar hemen bir düzeltme yapıyorum.Bu konuda anlatılanlar MSN 8 yani Windows Live Messenger için geçerli bir ipucudur. WLM 8 öncesi messenger sürümleri için geçerli değildir .Ancak test edebildim. Gecikme için özür dilerim.
Eski 29-11-2006   #9 (mesaj-linki)
aLoR
Cvp: WLM 8'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak

ben daha ilk denemede tutturdum. çok saol kardeşim. ayrıca bi artısı daha war. bendaha önceden resim çalmak için baya bi uuraşıodum print screen tuşuna basıyodum soora o ekran resmini painte aktarıp alcağım resmi kesiyodum ama köşeleri oval oluodu burdakinde ise resimler tam olarak çıkıo. eline emeğine sağlık
Eski 29-11-2006   #10 (mesaj-linki)
seko69
Cvp: WLM 8'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak

dediğinizin hepsini yaptım. sonuca ulaştım. yanlız resmi jpg yaptığımda ördek resmi geliyor. konuşma henceresi açtığım halde ördek yine aynı kalıyor. yani kişilerin resmini değişemiyor.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
messenger cache,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
WLM 8'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Program Kullanmadan IP No Gizleme Hi-LaL Arşive Kaldırılan Konular 17 27-03-2008 00:47
MFÖ - Ele Güne Karşı Blue Blood Türkçe Şarkı Sözleri 0 27-02-2008 11:28
Aslı - Dergiden Resmini Kopardım Fırtına Türkçe Şarkı Sözleri 0 22-02-2008 19:19
Sağlıklı Temizlik - Zehirli maddeler kullanmadan TEMİZLİK evo Ev Ekonomisi ve Pratik Bilgiler 1 26-12-2006 15:18
Can sıkıntısına karşı eylem Blue Blood Komik Flash'lar/Video'lar 1 23-08-2006 00:21