Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger İçerikleri
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 25-12-2007   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail) Cvp: Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail)

arkadaslar selamlar..ben gmailim var ve bu windows live maile uyarlamak istiyorum .. ama ayarlarını bir türlü yapamadım bana bunun için yardımcı olabilirmisiniz..yani gmailin popo3 ayarları gerekiyor ama giriyorum onları olmuyor yinede baska bir sekilde yapmak mümkünmü acaba
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-01-2008   #12 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail) Cvp: Windows Live Mail (Masaüstü Hotmail)

Birde program hata vermese

Yinede sağol dostum
Eski 14-01-2008   #13 (mesaj-linki)

tamam çok guzelde mail yollıyamıorum,hata veriyo devamlı ))
Eski 23-01-2008   #14 (mesaj-linki)

windows live mail en son msn microsoftun sitesinden kuruldu ama e posta kutum açılmıyor msn deki eposta simgesi ve live mail ikisde aynı hatayı veriyor live mal yapılandırılıyor diyor açılmıyor çok kez kurma işlemini tekrar tekrar denedim olmuyor

Eski 27-01-2008   #15 (mesaj-linki)

Alıntı:
akademi1 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
windows live mail en son msn microsoftun sitesinden kuruldu ama e posta kutum açılmıyor msn deki eposta simgesi ve live mail ikisde aynı hatayı veriyor live mal yapılandırılıyor diyor açılmıyor çok kez kurma işlemini tekrar tekrar denedim olmuyor

net üzerinden açın meil adresinizi sonra masa üstünden deneyin sorunu çözebilir...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
e-posta açılmıyor, hotmail kurma, hotmail kurmak, hotmail live mail ayarları, hotmail msn kurma, live mail kurma, live meıl, livemail, mail kutum açılmıyor, msn hotmail kurma, msn posta kutum açılmıyor, windows live ayarları, windows live mail ayarları, windows live mail açılmıyor, windows live mail kurma,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:10Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11257911 saniyede (52.21% PHP - 47.79% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR