MSN - WebCam'de Farklı Görüntü İzletme Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-10-2005   #1 (mesaj-linki)
T_O_S_U_N_P_A_S_A - avatarı
MSN - WebCam'de Farklı Görüntü İzletme

MSN de başkalarına Web cam açıp istediğiniz videoyu izletmek istermisiniz ; )

Adresinden Programı indirin setuplayıp. Msn de Araçlar Ses-Görüntü Seçeneklerine gelin.. Kamera yerinden Split cam i seçip devam edin.. Artık Programı çalıştırıp istediğiniz videoyu çalıştırıp karşı tarafa izletebilirsiniz..

1) Araclar > Ses ve Görüntü kurulumu...

2) Acilan Ses ve Görüntü Ayarlari Penceresinde Devam Deyin.

3) Devam Deyin.

4) Son Olarak da SplitCam Capture'i Secin ve Bitir Deyin.

Artik Programi Calistirip, Herhangi1 Video Oynatarak Karsi Tarafa Izletebilirsiniz.

Son Düzenleyen Blue Blood; 10-10-2006 @ 23:27. Sebep: Resimli Anlatim Eklendi..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 21-10-2005   #2 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
SpilitCam Kullanımı ( MSN de Karşı Tarafa Film İzletin )

SpilitCam ; Ücretsiz 291 KB lık küçücük boyutlu olmasına karşın işlevi büyük olan programlardan bir tanesidir.Program aracılığı ile WebCaminiz olmasa dahi istediğiniz kişiye MSN Messenger üzerinden istediğiniz film ya da Klibi izlettirebilirsiniz.Aynı anda birden fazla kişiye dahi istediğiniz görüntüleri izlettirebilirsiniz.Program kullanımı çok kolay olmasına karşın bilmeyenler veya daha önce denememiş olanlar için resimli anlatmayı uygun gördüm.

SpilitCam 3.8 Download

Öncelik olarak programı indirip sisteminize kurunuz.Daha sonra MSN messengerinizi açınız.Sırasıyla Araçlar / Ses/Görüntü Ayarlama Sihirbazı na Tıklayınız.
Resimde olduğu şekilde sırasıyla gösterilen yerlerdeki İleri butonlarına Tıklayınız.

Bknz: Konudaki ilk mesaj...

MSN ayarlarımız tamam demektir.Şimdi Başlat / Programlar / SpilitCam / SpilitCam alanına tıklayıp programı açıyoruz.Ve resimde 1 no'lu alanda gösterilen Source Device butonuna tıklıyoruz.Karşımıza resimde 2 no'lu alanda gösterilen seçenekler çıkacak.Bu alanda video izletmek istediğimiz için Bilgisayarımızdan izletmek istediğimiz videoyu seçmek için Open Video File butonuna basıyoruz.

Resimde anlatıldığı şekilde rakam sırasını takip ederek PC mizden izletmek istediğimiz Klip ya da Film dosyasını seçip butonuna basıyoruz.

Bu işlemden sonra artık program hazır demektir.Resimdeki Play işaretli alna tıkladığınızda film ekrana gelmye başlar.Artık siz o alanda ne görürseniz webcam gönderdiğiniz ve kabul eden kişide aynen o görüntüyü görür.

Ve son olarak görüntünüzü izlemesini istediğiniz kişiye MSN Messenger den WebCam iletisi gönderdiğinizde kabul ettiğinde aynen izlettiğiniz görüntüyü izleyecektir.Sesi duyamaz sadece görüntüyü izleyebilir.

SAYGILARIMLA!

Son Düzenleyen Blue Blood; 29-09-2006 @ 16:48.
Eski 25-01-2006   #3 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: MSN - WebCam'de Farklı Görüntü İzletme

goldenboy adlı kullanıcıdan alıntı
çok amaçlı bir program(ah bir de çalışsa),pc'sini sevmeyenler bu programı lütfen indirsin,ben pc'mi seviyordum fakat onu uçsuz bucaksız bir çölün ortasına bırakmış gibiyim siz forumdaşlarımın dikkatiine sunuyorumki bu program benim ekle kaldıra musallat oldugitmek istemiyor....
Çalışır güzel kardeşim çalışır da ben yapamadım gibi erdemli ifade edebilsen daha iyi olacak :.. 1 öğüt vermek gerekirse defalarca söylediğim gibi nette rastladığınız her hangi programı direk indirmeyin kendinize sorun önce ben ne yaparım bunla ? bana lazım mı ? ve benzeri sorulları kendinize sorun sonra indirin hele hele makinaya tam vakıf değilseniz hiç yeltenmeyin buna ve sonu sizin mesajdaki gibi "makinasını sevemeyen indirsin" gibi bir ifade ile suçlamayın : örnek olarak "urtyse" adlı kullanıcının mesajını okuyun gül gibi çalıştığını ifade etmiş vede öğütlemek adına mesajına devam etmiş kendisini tebrik ederim eleştirisi için : geçelim ekle/kaldır olayına :..bazı programlları kurarken yapılan tek hattada ekle/ kaldırda kaldır seçeneği silik veya çalışmaz gözükür :..c: > program files > ilgili dosya önce bu dosyayı silmeyi deneyin (muhtemelen bazı alt dosyalar silinmeyecektir ) "sistem tarafından kullanılıyor" gibi mesajla karşılacaksınız veya benzeri mesaj :.. bu durumda regedit kayıtlarını taramaya başlayın ve ne kadar ilgili dosyadaki uzantı varsa aratın bulduğunu da silin sonra geri dönüp program files içindeki dosyayı silmeyi deneyin dosyayı açın tek tek silin :..ve o programın tamamen veya en azından %90 kalıntısını silmiş olacaksınız :..bu yöntem diğer silemediğiniz tüm programllar için kullanabilirsiniz geçerlidir :..aslında size zararı olmayan bu olaya tabirii caizse "kıl" olduğunuzdan yani makinadan söküp atamadığınızdan sizi fazlası ile üzmüş önemli de değil :..ama unutmayın ki "her programı indirip kurarım sonra da ekle/kaldırdan kaldırırım" gibi bir mantık yanlıştır zira siz kaldırdığınızı düşünürsünüz ama regedit kayıtlarını tarayın o program ordadır ve daha evvel kaldırdığınızı sandığınız programları regedit kayıtı taratsanız rastlayacağınızdan hiç şüphem yoktur > kolay gelsin
Eski 25-01-2006   #4 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Kaldırma işleminin neden bu kadar sorun çıkardığını anlayamadım.

Programı az önce indirdim, kurdum. Programla birlikte sanal webcam sürücüsü de yükleniyor, yani yükleme iki aşamalı oluyor.

Programı çalıştırdım, test ettim, herhangi bir sorun yok.

Sonra Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır listesinden programı bulup Kaldır'a tıkladım, kaldırma başarıyla tamamlandı.
Snap2.gif

Bilgisayarı bir kez yeniden başlatmam gerektiğine dair bir uyarı aldım. (Çoğunuzun yapmadığı gibi ben de yapmadım, temel sorunu vurgulamak adına)
Snap3.gif

Program artık yok. Fakat sanal webcam sürücüsü muhtemelen aygıtlar listesinde hala duruyor. Neden? Çünkü bilgisayarı baştan başlatmadım...
Snap4.gif

Aygıtı elle kaldırdım... Sonra Aygıt Yöneticisi'ndeki Donanım değişikliklerini tara tuşuna (mavi tuş) tıkladım. Hala bilgisayara bağlı olduğu varsayılan aygıtlar bu tuşa tıkladıktan sonra tekrar listeye gelirler.

Daha önce aldığım "Bilgisayarınızı baştan başlatmanız gerekmektedir" uyarısına uymak bana bu kez doğru geldi...

Baştan başlattım ve aygıt yöneticisinde splitcam sanal webcam aygıtı yoktu, gerçek webcam'im de gayet normal bir şekilde çalışmaya devam ediyordu...

The Happy End

Son Düzenleyen NeutralizeR; 25-01-2006 @ 19:17.
Eski 03-02-2006   #5 (mesaj-linki)
bekodeco
MSN Video İzletme

MSN de iken web cam açmış gibi karşınızdaki kişiye istediğiniz bir video yu izletebiliyorsunuz... alttaki adresten programı yükleyebilirsiniz...

Son Düzenleyen GusinapsE; 25-05-2006 @ 00:49.
Eski 13-04-2006   #6 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: MSN Video İzletme

dennis61 adlı kullanıcıdan alıntı
ya arkadaslar programi indirdik ama karsidakine msnden nasil izletecez bunu bunu aciklarmisiniz lutfen?
Araçlar / Ses ve Görüntü Kurulumu... / Kurduğunuz Programı Seçin Ve Kişiye Web Cam Açın..
Eski 29-05-2006   #7 (mesaj-linki)
omerbaba

öncelikle s.a. beyler bayanlar ya ben yükledim ama bir türlü göstermedim karşımdakine msn de araçlar ses/görüntü kurulumuna giriyorum ama splitcam fln yazmıyor bir yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin!!..

ewet ya bide resimler görünmüyor herhalde o yüzden yapamıyoruz..!! o resimler yerine anlatım lı yaparsan sevinirim!..

Son Düzenleyen omerbaba; 29-05-2006 @ 01:09. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 23-06-2006   #8 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

gerekli bilgi zaten konu içerisinde mevcuttur anlamadım demek yerine yapamadığınız yeri gösterirseniz yardımcı olabilirz.

Ayrıca Sizin yerinize Orda duracak bir bayan vidyosuda sitemizde Mevcut değildir..
Eski 26-06-2006   #9 (mesaj-linki)
FERHAT - avatarı
Cvp: MSN Video İzletme

kardeş bu çok hoş bir şeye benziyor indirdim ama filmi açtığımda karşıtaraf görmüyor programdan açıyorum open file den

ama olmuyor
Eski 27-06-2006   #10 (mesaj-linki)
fukkuku

arkadaşlar ben bu prog. kurdum ama çalıştıramıyorum yardım için sitedeki resimleride göremiyorum bana yardım ederseniz sevinirim çünkü bu prog. kesin kurmam lazım çok işime yarayacak.....
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
msn de video izletme, msn video, spilitcam, webcam görüntüleri, webcam programları,
MSN - WebCam'de Farklı Görüntü İzletme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Görüntü Resimleri Arşivimiz (Görüntü Resimleri) Blue Blood Dinamik Görüntü Resimleri 76 27-09-2009 23:37
Farklı Düşünme Süreci sedat sencan Felsefe 0 16-06-2008 23:17
Kargo - Farklı Rüyalar Blue Blood Türkçe Şarkı Sözleri 0 23-02-2008 00:39
FarkLı ßir ßakış açısı miravolki Haberler - Tanıtım 0 29-06-2007 04:25
Bilime Farklı Yaklaşımlar GusinapsE Bilim 0 02-10-2006 05:46