| | #1 (mesaj-linki) |
MSN Messenger Ne İzliyorum Eklentisi Merhabalar, Messenger'ın meşur özelliği ne dinliyorumu biliyorsunuz. bu da ne izliyorum özelliği Windows Live Messenger'ın 8.x sürümü ilekullanıma sunulan ve Winamp, Windows Media Player gibi medya yürütücülerinde dinlenilen parçaları kişisel ileti olarak gösteren "Ne dinliyorum?" özelliğinin internetten izlenen vidolar için olan versiyonu küçük bir eklentiyle kullanıma sunulmuş. EkLenti görümümü ![]() Now Watching adlı eklentiyle Youtube, Google Video ve MySpace TV sitelerinden izlenilen videolar Windows Live Messenger'da kişisel ileti olarak gösteriliyor. Yapılması gerekener üç adımda sıralanmış : 1. MSN veya Live Messenger'ı çalıştırın. 2. Now Watching eklentisini çalıştırın. 3. Youtube veya diğer video sitelerinden videoları izleyin. Eklenti ile sadece videonun adınıgösterbildiğinzi gibi, videonun ilgili sitedeki adresinide gösterebiliyorsunuz. Ne izliyorum eklentisini Buraya tıklayarak doğrudan indirebiliyorsunuz. Eklentinin ekran görüntüleri ise şöyle : Ne izliyorum? Ana Ekran Firefox'ta Youtube - Başlık ve bağlantı Firefox'ta Youtube - Sadece bağlantı Internet Explorer'da Youtube - Başlık ve bağlantı Internet Explorer'da MySpaceTV - Sadece başlık | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger Ne İzliyorum Eklentisi
usta. ayptır sorması Link nerde??
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger Ne İzliyorum Eklentisi | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
daha öncede kullandım harika birşey tşkler.emeğinize sağlık
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
eyw abı degısık bır sey saol
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| izliyorum, izliyorum,, messenger ne izliyorum, msn de ne izliyorum eklentisi, msn ne izliyorum, ne izliyorum, ne izliyorum msn, ızlıyorum, ızlıyorum com, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||