Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 09-03-2008   #1 (mesaj-linki)
MSN Messenger Ne İzliyorum Eklentisi MSN Messenger Ne İzliyorum Eklentisi
Merhabalar,
Messenger'ın meşur özelliği ne dinliyorumu biliyorsunuz.

bu da ne izliyorum özelliği

Windows Live Messenger'ın 8.x sürümü ilekullanıma sunulan ve Winamp, Windows Media Player gibi medya yürütücülerinde dinlenilen parçaları kişisel ileti olarak gösteren "Ne dinliyorum?" özelliğinin internetten izlenen vidolar için olan versiyonu küçük bir eklentiyle kullanıma sunulmuş.

EkLenti görümümü
[Resim]

Now Watching adlı eklentiyle Youtube, Google Video ve MySpace TV sitelerinden izlenilen videolar Windows Live Messenger'da kişisel ileti olarak gösteriliyor.

Yapılması gerekener üç adımda sıralanmış :

1. MSN veya Live Messenger'ı çalıştırın.
2. Now Watching eklentisini çalıştırın.
3. Youtube veya diğer video sitelerinden videoları izleyin.

Eklenti ile sadece videonun adınıgösterbildiğinzi gibi, videonun ilgili sitedeki adresinide gösterebiliyorsunuz.

Ne izliyorum eklentisini Buraya tıklayarak doğrudan indirebiliyorsunuz.

Eklentinin ekran görüntüleri ise şöyle :

Ne izliyorum? Ana Ekran
Firefox'ta Youtube - Başlık ve bağlantı
Firefox'ta Youtube - Sadece bağlantı
Internet Explorer'da Youtube - Başlık ve bağlantı
Internet Explorer'da MySpaceTV - Sadece başlık

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-04-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger Ne İzliyorum Eklentisi Cvp: MSN Messenger Ne İzliyorum Eklentisi
usta. ayptır sorması Link nerde??
Eski 01-04-2008   #3 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger Ne İzliyorum Eklentisi Cvp: MSN Messenger Ne İzliyorum Eklentisi
Alıntı:
FrenzieD adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
usta. ayptır sorması Link nerde??
yazıda buraya tıklayınız dediğim yer de
Eski 25-04-2008   #4 (mesaj-linki)
daha öncede kullandım harika birşey tşkler.emeğinize sağlık
Eski 10-05-2008   #5 (mesaj-linki)
eyw abı degısık bır sey saol
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
izliyorum, izliyorum,, messenger ne izliyorum, msn de ne izliyorum eklentisi, msn ne izliyorum, ne izliyorum, ne izliyorum msn, ızlıyorum, ızlıyorum com,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:45
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.07895398 saniyede (63.72% PHP - 36.28% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR