| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Avatar OluşturucuAvatarımı Nasıl Kullanacağım? 1İstediğiniz avatarı oluşturun. 2Klavyedeki "Print Screen" tuşuna basarak ekran görüntüsünü panoya kopyalayın. 3Favori resim editörünüzü açarak (Paint, Paint Shop Pro, Adobe Photoshop vs...) boş bir dosya oluşturun ve klavyeden "CTRL+V" tuşlarına basarak çektiğiniz resmi bu dosyaya yapıştırın. 4Resimden sadece yaratmış olduğunuz yüzü seçerek JPG ya da GIF formatında kaydedin. Sorularınız için lütfen cvp yazın Son Düzenleyen Blue Blood; 04-10-2007 @ 01:01. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Avatar Oluşturucu
sağol kardeşeline sağlık
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
süper bi program.eline sağlık
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
emeğine ve ellerine sağlık . işin rast gelsin
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
kardeş merhaba benim bir sorunum var ben pek anlamıyorum bu işten ben msn ye fotoğraf yerleştirmek istiyorum ama nasıl ve hangi programla yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olursan sevinirim
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Avatar Oluşturucu ![]() Beyoncé & Jay-Z Şarkıları: Bonnie & Clyde | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Avatar Oluşturucu mayak bişi ya sağol | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Avatar Oluşturucu | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Avatar Oluşturucu
saolasın gardas
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Avatar Oluşturucu
tşk kürler bn biliordum ** yinede saol kardeş
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn avatar olusturucu, resim olusturucu, |
MSN Avatar Oluşturucu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Video Avatar 2.0 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 10 | 4 Hafta Önce 14:15 |
| Avatar Küçültücü - Avatar Sizer 1.0.0.9 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 13-08-2009 10:51 |
| Avatar Sizer Wizard (Avatar Düzenleyici) | Blue Blood | Diğer MSN Messenger Programları | 6 | 19-04-2009 17:00 |
| Msn avatar koyamıyorum | seytanreis | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 27-07-2008 01:23 |
| Avatar - Avatar Nedir - Avatar Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 07-12-2007 16:00 |