| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Repair 2 - MSN Hataları
Messenger ile oturum açarken bir takım hata mesajları ile karşılaşıyor olabilirsiniz. MSN Repair, sizi uğraştırmadan hatalardan kurtulmanızı sağlayacak küçük boyutlu ve basit bir yazılım. Yazılım İtalya’dan,Valentino Marangi tarafından geliştirilmiş. ![]() Aşağıdaki hatalarla karşılaşıyorsanız, yazılımı kullanmayı deneyebilirsiniz;
Yazılımın kullanımı da arayüzü de gayet basit. ”Select Errors” ile ise yukarıda saydığım hatalardan biri ile karşılaşıyorsanız, listeden seçiyorsunuz ve onarıyorsunuz. Yazılımın ana penceresinde ki Repair butonu ile kayıt defteri girdileri, dosya kütüphaneleri ve messenger yüklendiğinden beri değişen dosyalar onarılıyor. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Repair 2 - MSN Hataları
Kardş Hiç Bi Yararı Yok.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
abi hiç bi işe yaramıo
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
evet hiç bi işe yaramadı şu an hala msn i açamıyorum bu sorun genelde mi var acaba biri cevab verse bekliyorum
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
tarih 11 eylül saat 16:34.sabahtan bu saate kadar ugraştım msn açmak için.yukardaki programı çalıştırdım açtı sadece başka ne yaptıysam olmadı saatlerdir ugraşıyodum. çok sagol ellerine emegine saglık
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
şifremi unuttum parola sıfırladan e-posta gönderdim ama şifremi hatırlamadığım için açamıyorum ne yapıcam | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
ARKADASLAR BOSUNA UGRAŞMAYIN TTNET TE BI SORUN VAR BEN SUREKLI BAGLANIP DUSUYORUM TTNET TE BI ÇALIŞMA DOLAYISIYLA MSN AÇILAMIYOR UGRASIPTA BOSUNA KENDINIZI YORMAYIN OKEY SAYGILAR... | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Güzel bir alternatif kişi ekleme sorunumu çözdü... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn repair, |
MSN Repair 2 - MSN Hataları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Microsoft Outlook 0x80004005 ve 0x8000CCC32 Hataları | NeutralizeR | PC/Internet Teknik Destek | 6 | 2 Hafta Önce 13:45 |
| Windows XP'de Mavi Ekran Hataları | virtuecat | PC/Internet Teknik Destek | 8 | 3 Hafta Önce 13:40 |
| Dil Hataları - Anlatım Bozuklukları | yüksel2 | Türkçe Dil Bilgisi | 4 | 01-04-2009 22:05 |
| Zip Repair Pro | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 13-10-2008 16:06 |