| | #1 (mesaj-linki) | |
| Messenger2 ile "Icq, Msn, Yahoo, Aim ve Irc" e Bağlanın![]() ![]() Tanıtım: Messenger 2 Icq, Msn, Yahoo, Aim ve Irc'e tek bir programla bağlanmanızı sağlıyor; böylece makinenize bir sürü sohbet programı yüklemenize gerek kalmıyor. Bu sayede makinenizdeki karışıklığın da önüne geçmiş oluyorsunuz. Messenger 2 Icq, Msn, Yahoo, Aim ve Irc'e tek bir programla bağlanmanızı sağlıyor. Pek çok chat programını makinenize kurmaktan sizi kurtarıyor. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca her hesabınızı ayrı bir şekilde görebiliyorsunuz ve karışıklığın önüne geçmiş oluyorsunuz. Programın skin desteği sayesinde görünümünü değiştirebiliyorsunuz. Dil desteği de mevcut. Not: Programın önceki sürümündeki hatalar bu sürümde giderilmiş. Download : Sağ Tıklayıp Hedefi Farklı Kaydet i Tıklayın | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger2 ile "Icq, Msn, Yahoo, Aim ve Irc" e Bağlanın!
programı indirdim ama türkçe dil sorununu çözemedim yardımcı olursan sevinirim
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger2 ile "Icq, Msn, Yahoo, Aim ve Irc" e Bağlanın!
güzel programa benziyor cok saol, ellerine saglik
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger2 ile "Icq, Msn, Yahoo, Aim ve Irc" e Bağlanın! paylaşımın için tşk.ler | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger2 ile "Icq, Msn, Yahoo, Aim ve Irc" e Bağlanın
NASL KİŞİ EKLENDİĞİNİ YAZABİİLİRMİ BU PROGRAMI ÇÖZEMEDİM???????????
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger2 ile "Icq, Msn, Yahoo, Aim ve Irc" e Bağlanın
nörücük anam?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| bağlanın, messenger2 |
Messenger2 ile "Icq, Msn, Yahoo, Aim ve Irc" e Bağlanın Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0" | KingCobRa | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 29-08-2009 11:27 |
| Ekim Ayı İçin "Ayın Üyesi Anketi" Adayları | NeutralizeR | Üyeler Hakkında | 42 | 03-10-2008 02:37 |
| MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor | ozgurv | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 17-09-2008 00:59 |
| Uranos "Gök" ve Gaia "Yer" | BrookLyn | Efsaneler | 0 | 16-06-2008 21:06 |
| Runje'nin 32 metreden yediği kafa golü "youtube"a girdi! | ZAGROS | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 18-11-2006 17:42 |