| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSNCleaner 1.6.4 - MSN CleanerMSN Cleaner MSN Cleaner, sizden habersiz olarak gönderilen virüslü mesajları bulup temizlemeniz için geliştirilmiş ücretsiz, küçük boyutlu ve kullanımı basit olan bir programdır. Virüsün registry'ye yazdığı kayıtları ve disk üzerine bıraktığı virüslü dosyaları tarayıp temizliyor. ![]() Programı çalıştırın ve "Analyze" butonuna tıklayın. Eğer program sisteminizde zarar görmüş bir dosya bulursa "Delete" butonu aktif olacaktır. Virüs bulaşmış dosyayı sisteminizden silmek için "Delete" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Msn Cleaner | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSNCleaner 1.6.4 - MSN Cleaner
teşekkürler kurdum hemen ,bi dosya virüslü çıktı | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSNCleaner 1.6.4 - MSN Cleaner Benim sistemimde hiçbir virüs bulunmadı.. İçim rahat.. TeşekkürleR.... Faydalı bir program.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Saol Denedeim HİçBişey Zarar Görmemiş Saol Güzel Program Teşekkür Ederim
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
teşekkürler
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Tesekkurler..bende denedim 1 dosya viruslu cikti..hayret bende kasperskyde var ama nasil gecti ondan anlamadim..sagolun paylasim icin..tesekkurler..
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Teşekkürler
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
teşekkür ederim arkadaşım
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ya bnm msnde vıruz varr ama bu prgramı krdm bıtane bıle vurus bulamadı yaa xS anlamadım yaaa lTfnn bı care buln bana xD.
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
MSN Virüsleri Hakkında; TIKLAYIN -1 TIKLAYIN -2 | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| cleaner, msn, msncleaner |
| msn 4, msn clean, msn cleaner, msncleaner, |
MSNCleaner 1.6.4 - MSN Cleaner Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Win Cleaner | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 20-05-2008 11:17 |
| System Cleaner | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 31-12-2007 11:15 |
| Monitor Cleaner | Blue Blood | Komik Flash'lar/Video'lar | 3 | 22-11-2007 01:55 |
| CyberLat RAM Cleaner 2.1 | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 9 | 19-09-2007 04:53 |
| Fast Cleaner 4.5 | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 19-06-2006 18:21 |