| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Photo Virus Remover - MSN Foto Virüsü TemizleyiciBasit ama dikkat edilmesi gereken bir durum diye düşünüyorum... Baş ağrısından başka birşey değil... Saygılar | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Photo Virus Remover - MSN Foto Virüsü Temizleyici
ya indirdim dosya bulunamadı diee ya cevrim ici olan lar bi yardim edin yaaa allah rızası ıcın msn virus kapmıs temızlemem lazım Son Düzenleyen zaya797; 06-11-2008 @ 14:33. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Photo Virus Remover - MSN Foto Virüsü Temizleyici | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
bu programı çalıştırdığım da pc de mavi bir ekran çıktı güveli modda çalıştırmadığımdanmı oldu bu yardımcı olursanız sevinirim | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| msn den listemdeki herkeze reklam mesajı gidiyor
benim msnkapalı olsa bile listemdeki herkeze istem dışı reklam mesajı gidiyor listemdekilerde bende artık rahatsız olmaya başladık bunu nasıl durdurabilirim? bunlar genelde kontur mesajları veya daha değişik reklam mesajları. Arkadaşlar ACİL YARDIM LÜTFEN.... | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
emeğine sağlık dostum bir arkadaşımda vardı ona gönderiyorum | |
|
![]() |
| Etiketler |
| foto, msn, photo, remover, temizleyici, virus, virüsü |
| foto virusu, msn den virus temizleme programi, |
MSN Photo Virus Remover - MSN Foto Virüsü Temizleyici Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Foto Düzenleme YüzPür | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 6 | 13-10-2009 21:06 |
| Fotoğrafçılık Tarihinin Unutulmaz Resimleri | M.S.T | Fotoğraflar Gezegeni | 33 | 20-08-2009 08:47 |
| Trojan Remover (Trojan Temizleyici) | -magic- | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 11 | 19-04-2009 09:48 |