MSN Photo Virus Remover - MSN Foto Virüsü Temizleyici Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-08-2008   #11 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı
Cvp: MSN Photo Virus Remover - MSN Foto Virüsü Temizleyici

fortune adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
TEŞEKKÜRLER.şakaydı zaten o kısmı.
kusura bak ma da şunu ögrenebilir miyim?

peki ne tür şeyler virüs vb içerir? ben genelde linkler,sıkıştırılmış dosyalar olarak biliyorum. peki resimler,şarkılar vs de virüs içerebilir mi?
çok meraklı olmasam da gerçekten çok bilgim yok.

Sıkıştırılmış dosyalardaki herşey virüs içerebilir... Gönderilen Link'lerde dahil... Bilgisiz olmasını şu bakımdan söylüyorum genel'de virüs tıklanılan link'lerden dolayı... Örneğin insan'lar engelleyenleri görmeyi çok isterler, mesaj'ların çoğu'da bununla ilgilidir. Örneğin virüs yollayan kişi ; 'Bak bu site'ye gir engelleyenleri görebiliyorsun adres vs.' verir. Karşıdaki kişi bakıyor ki tanıdığı biri yolluyor bunu e tabi engelleyenleri görmeyede meraklı olduğu için giriyor site'ye, girilen siteler'de Mail ve Şifresini girmesi isteniliyor, giriş yaptığında engelleyenleri görebileceği söyleniyor ve insan'lar giriyor bu şekil'de virüs bulamış oluyor ve virüs siz yokken msn'i açıp reklam'ı atıp çevrimdışı oluyor. Bu virüs'ü yayan kişiler çoğaldı bu aralar...

Basit ama dikkat edilmesi gereken bir durum diye düşünüyorum... Baş ağrısından başka birşey değil...

Saygılar
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 06-11-2008   #12 (mesaj-linki)
zaya797

ya
indirdim dosya bulunamadı diee

ya cevrim ici olan lar bi yardim edin yaaa allah rızası ıcın msn virus kapmıs temızlemem lazım

Son Düzenleyen zaya797; 06-11-2008 @ 14:33. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 06-11-2008   #13 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı

zaya797 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya
indirdim dosya bulunamadı diee

ya cevrim ici olan lar bi yardim edin yaaa allah rızası ıcın msn virus kapmıs temızlemem lazım
Dosyada herhangi bir problem yok, konunun ilk mesajını tekrar kontrol ediniz...
Eski 14-06-2009   #14 (mesaj-linki)

bu programı çalıştırdığım da pc de mavi bir ekran çıktı güveli modda çalıştırmadığımdanmı oldu bu yardımcı olursanız sevinirim
Eski 12-08-2009   #15 (mesaj-linki)
msn den listemdeki herkeze reklam mesajı gidiyor

benim msnkapalı olsa bile listemdeki herkeze istem dışı reklam mesajı gidiyor listemdekilerde bende artık rahatsız olmaya başladık bunu nasıl durdurabilirim? bunlar genelde kontur mesajları veya daha değişik reklam mesajları. Arkadaşlar ACİL YARDIM LÜTFEN....
Eski 1 Hafta Önce   #16 (mesaj-linki)
Judas451 - avatarı

emeğine sağlık dostum bir arkadaşımda vardı ona gönderiyorum
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
foto, msn, photo, remover, temizleyici, virus, virüsü
foto virusu, msn den virus temizleme programi,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Photo Virus Remover - MSN Foto Virüsü Temizleyici Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Foto Düzenleme YüzPür Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 6 13-10-2009 21:06
Fotoğrafçılık Tarihinin Unutulmaz Resimleri M.S.T Fotoğraflar Gezegeni 33 20-08-2009 08:47
Trojan Remover (Trojan Temizleyici) -magic- Ücretsiz-Beta Yazılımlar 11 19-04-2009 09:48