MSN Messenger'da Karşınızdaki Kullanıcıya MP3 Müzik Dinletmek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-01-2007   #1 (mesaj-linki)
asla_asla_deme - avatarı
MSN Messenger'da Karşınızdaki Kullanıcıya MP3 Müzik Dinletmek

Bu yöntem sayesinde karşınızdaki kullanıcıya dinlediğiniz müziği dinletebilirsiniz.
Bu özellikle Winamp'ınızda dinlediğiniz şarkıları stereo olarak karşı tarafa da dinletebilirsiniz

Ekranınızdaki saatin yanındaki kolon simgesini iki kez tıklayıp ayar panelini açın.

Açılan panelin üst kısmında "seçenekler" ve oradanda "özellikler"i tıklayınız.

Açılan menüde" çalma" seçili olarak geliyor biz bunu "kaydetme" seçerek ok diyoruz

Kontrol paneli ayarları değişecek ve microfon seçili vaziyette açılıyor buradan en baştaki "stereo mix" olarak değişip paneli kapatmayı!!

Şimdi msn de olayı test etmek için mp3 açın çalmaya başlasın ve msn den araçlar-ses ve görüntü kurulumu sihirbazını seçin ileri deyin bir daha ileri deyin
ses ayar kısmında ışıkların çalan müziğin eşiğinde hareket ettiğini göreceksiniz.
ayar sihirbazınıu tamamlayın ve msn de arkadaşınıza ses gönderin kabul ettikten sonra ise istediğiniz şarkıyı dış ses almadan dinletin.

Not: ALıntıdır

Son Düzenleyen asla_asla_deme; 17-05-2007 @ 16:14.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 02-03-2007   #2 (mesaj-linki)
asla_asla_deme - avatarı

2 Cı 1 Yolda

Programın kullanımı:
İndirdiğiniz Dosyayı kurunuz, daha sonra Sound Clips for msn adlı menü açılıyor. Bu menüde Ctrl+Shıft+S klavyenizdeki tuşlara basıyoruz, açılan menüde Click here To choose a sound clip butonuna tıklıyoruz ve dinletmek istediğimiz ses dosyasını (’mp3 ve wav’)seçiyoruz, Send butonuna tıklıyoruz. Seçtiğimiz ses dosyası çalmaya başlıyor daha sonra göndermek istediğimiz msn messenger’da kişinin konuşma sayfasını açıyoruz ve ses dosyayı çalarken klavyemizdeki F2 tuşu veya mause ile ses klibi sekmesine fare ile basılı tutuyoruz. Çaldığımız dosyayı msn’e aktardıktan sonra işlem tamamdır. Konuştuğunuz kişiye microfon’a ihtiyaç duymadan ses dosyasını gönderme işlemi tamamlanır…

Son Düzenleyen asla_asla_deme; 17-05-2007 @ 16:10.
Eski 03-03-2007   #3 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: MSN Messengerle Karşınızdaki Kullanıcıya Müzik mp3 Dinletilmesi

mysterious_drifter adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İİ DEN NASIL INDIRICES BEN LINK GOREMEDIM DEE
Ne indireceksiniz ? İndirecek bir şey yok ki link olsun. Arkadaş resimlerle birlikte detaylı olarak anlatmış. Biraz incelerseniz nasıl yapılacağını anlarsınız...
Eski 16-03-2007   #4 (mesaj-linki)
realist_bjklim

ya arkadaşlar benim ayarlarda sterio mixs diye bişey çıkmıyor.kayıt denetimi,mıdı,cd sesi,giriş hattı,mikrofon,pc hoperlörü,yardımcı,wave.bunlar seçili olarak çıkıyor.tamam deyip kapattığım zamanda en başta kayıt denetimi yanıda mıdı cd sesi...diye gidiyor.
ve alttaki kutucuğun yanında da tümü sessiz.sessiz falan yazıyor yani seç de yok.neden benimki böyle çıkıyor yardımcı olur musunuz???
Eski 01-04-2007   #5 (mesaj-linki)
duman_burak

ustam saol güsel paylasım da ben yaptım arkadasa yolladım sarkı yerine cızırtılar var kulagım patladı diyo acaba sorun nerde olabilir ???
Eski 10-04-2007   #6 (mesaj-linki)
TwiLiqht

Arkadas resım oLaraq qosterdın de bende o qosterdıkLerın yoq secenekLerı acıorum Kaydetme ve ÇaLma da sadece 4 er tane sık var saten onLarda secıLı senın PC de ReaLtek faLan yazıor yoq bende onLar bende oLanLarı qosterem ben sana
ImageShack - Hosting :: 52696207xq9.jpg = ÇaLma seceneqi
ImageShack - Hosting :: 64666965gv9.jpg = Kaydetme seceneqi
bı yardım edersen
Eski 12-04-2007   #7 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

TwiLiqht adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadas resım oLaraq qosterdın de bende o qosterdıkLerın yoq secenekLerı acıorum Kaydetme ve ÇaLma da sadece 4 er tane sık var saten onLarda secıLı senın PC de ReaLtek faLan yazıor yoq bende onLar bende oLanLarı qosterem ben sana
ImageShack - Hosting :: 52696207xq9.jpg = ÇaLma seceneqi
ImageShack - Hosting :: 64666965gv9.jpg = Kaydetme seceneqi
bı yardım edersen
"Kaydetme" bölümünde "Wave" seçeneğini işaretleyeceksiniz.

Ses kartı markası ve modeline göre ilgili özelliğin adı:

"Stereo Mix"
"Giden Dalga Karıştırıcısı"
"Wave"

olabilir...
Eski 12-04-2007   #8 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: MSN Messenger'da Karşınızdaki Kullanıcıya MP3 Müzik Dinletmek

Bilgilendirdiğin için ALLAH (c.c) razı olsun.. Hepinizden
Eski 12-04-2007   #9 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

ForeverLove adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bilgilendirdiğin için ALLAH (c.c) razı olsun.. Hepinizden
Lütfen uzun ve resim içeren mesajların tamamını alıntı yaparak cevaplamayın. Gereksiz yere çok fazla alan kaplanmış oluyor. Mesajınız düzenlenmiştir.
Eski 22-04-2007   #10 (mesaj-linki)

teşekkürler arkadaş
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
dinletmek, karşınızdaki, kullanıcıya, messengerda, mp3, msn, müzik
msn de muzik dinletme,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger'da Karşınızdaki Kullanıcıya MP3 Müzik Dinletmek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Müzik Nedir? (Müzik Estetiği) arrjin Müzik 8 24-08-2009 19:21
Müzik Kutusu - Müzik Kutusu Nedir - Müzik Kutusu Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 1 24-08-2009 19:17
IMEEM - Forumda Mp3 Dinletmek c0lin Internet/Bilgisayar Dünyası 1 09-07-2008 10:40
Karşınızdaki İnsanın Burcunu Nasıl Anlarsınız? KENCISii Astroloji/Fallar 0 18-12-2007 16:14
Müzik Platformu (Müzik Hakkında Makaleler) Blue Blood Müzikhol 4 28-09-2007 11:37