Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-01-2007   #1 (mesaj-linki)
MSN Messenger'da Karşınızdaki Kullanıcıya MP3 Müzik Dinletmek

Bu yöntem sayesinde karşınızdaki kullanıcıya dinlediğiniz müziği dinletebilirsiniz.
Bu özellikle Winamp'ınızda dinlediğiniz şarkıları stereo olarak karşı tarafa da dinletebilirsiniz

Ekranınızdaki saatin yanındaki kolon simgesini iki kez tıklayıp ayar panelini açın.

Açılan panelin üst kısmında "seçenekler" ve oradanda "özellikler"i tıklayınız.

Açılan menüde" çalma" seçili olarak geliyor biz bunu "kaydetme" seçerek ok diyoruz

Kontrol paneli ayarları değişecek ve microfon seçili vaziyette açılıyor buradan en baştaki "stereo mix" olarak değişip paneli kapatmayı!!

Şimdi msn de olayı test etmek için mp3 açın çalmaya başlasın ve msn den araçlar-ses ve görüntü kurulumu sihirbazını seçin ileri deyin bir daha ileri deyin
ses ayar kısmında ışıkların çalan müziğin eşiğinde hareket ettiğini göreceksiniz.
ayar sihirbazınıu tamamlayın ve msn de arkadaşınıza ses gönderin kabul ettikten sonra ise istediğiniz şarkıyı dış ses almadan dinletin.

Not: ALıntıdır

Son Düzenleyen asla_asla_deme; 17-05-2007 @ 15:14.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 02-03-2007   #2 (mesaj-linki)

2 Cı 1 Yolda

Programın kullanımı:
İndirdiğiniz Dosyayı kurunuz, daha sonra Sound Clips for msn adlı menü açılıyor. Bu menüde Ctrl+Shıft+S klavyenizdeki tuşlara basıyoruz, açılan menüde Click here To choose a sound clip butonuna tıklıyoruz ve dinletmek istediğimiz ses dosyasını (’mp3 ve wav’)seçiyoruz, Send butonuna tıklıyoruz. Seçtiğimiz ses dosyası çalmaya başlıyor daha sonra göndermek istediğimiz msn messenger’da kişinin konuşma sayfasını açıyoruz ve ses dosyayı çalarken klavyemizdeki F2 tuşu veya mause ile ses klibi sekmesine fare ile basılı tutuyoruz. Çaldığımız dosyayı msn’e aktardıktan sonra işlem tamamdır. Konuştuğunuz kişiye microfon’a ihtiyaç duymadan ses dosyasını gönderme işlemi tamamlanır…

Son Düzenleyen asla_asla_deme; 17-05-2007 @ 15:10.
Eski 03-03-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messengerle Karşınızdaki Kullanıcıya Müzik mp3 Dinletilmesi

Alıntı:
mysterious_drifter adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İİ DEN NASIL INDIRICES BEN LINK GOREMEDIM DEE
Ne indireceksiniz ? İndirecek bir şey yok ki link olsun. Arkadaş resimlerle birlikte detaylı olarak anlatmış. Biraz incelerseniz nasıl yapılacağını anlarsınız...
Eski 16-03-2007   #4 (mesaj-linki)

ya arkadaşlar benim ayarlarda sterio mixs diye bişey çıkmıyor.kayıt denetimi,mıdı,cd sesi,giriş hattı,mikrofon,pc hoperlörü,yardımcı,wave.bunlar seçili olarak çıkıyor.tamam deyip kapattığım zamanda en başta kayıt denetimi yanıda mıdı cd sesi...diye gidiyor.
ve alttaki kutucuğun yanında da tümü sessiz.sessiz falan yazıyor yani seç de yok.neden benimki böyle çıkıyor yardımcı olur musunuz???
Eski 01-04-2007   #5 (mesaj-linki)
duman_burak

ustam saol güsel paylasım da ben yaptım arkadasa yolladım sarkı yerine cızırtılar var kulagım patladı diyo acaba sorun nerde olabilir ???
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
messenger müzik, msn de müzik, msn de müzik dinletme, msn den müzik dinletme, msn den müzik dinletmek, msn den şarkı dinletme, msn den şarkı gönderme, msn mp3, msn müzik, msn müzik dinletme,
MSN Messenger'da Karşınızdaki Kullanıcıya MP3 Müzik Dinletmek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 506 4 Gün Önce 22:39
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 183 5 Gün Önce 00:50
Daha Hızlı Mp3 Hazırlayın NoRanynn Internet/Bilgisayar Dünyası 9 1 Hafta Önce 21:03
Edip Günay (Edip Günay Kimdir? - Edip Günay Hakkında) BARIŞ Müzik tr 0 24-11-2006 17:10
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:50Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.17113900 saniyede (71.29% PHP - 28.71% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR