| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger'da Karşınızdaki Kullanıcıya MP3 Müzik Dinletmek Bu yöntem sayesinde karşınızdaki kullanıcıya dinlediğiniz müziği dinletebilirsiniz. Bu özellikle Winamp'ınızda dinlediğiniz şarkıları stereo olarak karşı tarafa da dinletebilirsiniz Ekranınızdaki saatin yanındaki kolon simgesini iki kez tıklayıp ayar panelini açın. Açılan panelin üst kısmında "seçenekler" ve oradanda "özellikler"i tıklayınız. Açılan menüde" çalma" seçili olarak geliyor biz bunu "kaydetme" seçerek ok diyoruz Kontrol paneli ayarları değişecek ve microfon seçili vaziyette açılıyor buradan en baştaki "stereo mix" olarak değişip paneli kapatmayı!! Şimdi msn de olayı test etmek için mp3 açın çalmaya başlasın ve msn den araçlar-ses ve görüntü kurulumu sihirbazını seçin ileri deyin bir daha ileri deyin ses ayar kısmında ışıkların çalan müziğin eşiğinde hareket ettiğini göreceksiniz. ayar sihirbazınıu tamamlayın ve msn de arkadaşınıza ses gönderin kabul ettikten sonra ise istediğiniz şarkıyı dış ses almadan dinletin. Not: ALıntıdır Son Düzenleyen asla_asla_deme; 17-05-2007 @ 16:14. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| 2 Cı 1 Yolda ![]() Programın kullanımı: İndirdiğiniz Dosyayı kurunuz, daha sonra Sound Clips for msn adlı menü açılıyor. Bu menüde Ctrl+Shıft+S klavyenizdeki tuşlara basıyoruz, açılan menüde Click here To choose a sound clip butonuna tıklıyoruz ve dinletmek istediğimiz ses dosyasını (’mp3 ve wav’)seçiyoruz, Send butonuna tıklıyoruz. Seçtiğimiz ses dosyası çalmaya başlıyor daha sonra göndermek istediğimiz msn messenger’da kişinin konuşma sayfasını açıyoruz ve ses dosyayı çalarken klavyemizdeki F2 tuşu veya mause ile ses klibi sekmesine fare ile basılı tutuyoruz. Çaldığımız dosyayı msn’e aktardıktan sonra işlem tamamdır. Konuştuğunuz kişiye microfon’a ihtiyaç duymadan ses dosyasını gönderme işlemi tamamlanır… Son Düzenleyen asla_asla_deme; 17-05-2007 @ 16:10. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messengerle Karşınızdaki Kullanıcıya Müzik mp3 Dinletilmesi | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messengerle Karşınızdaki Kullanıcıya Müzik mp3 Dinletilmesi
ya arkadaşlar benim ayarlarda sterio mixs diye bişey çıkmıyor.kayıt denetimi,mıdı,cd sesi,giriş hattı,mikrofon,pc hoperlörü,yardımcı,wave.bunlar seçili olarak çıkıyor.tamam deyip kapattığım zamanda en başta kayıt denetimi yanıda mıdı cd sesi...diye gidiyor. ve alttaki kutucuğun yanında da tümü sessiz.sessiz falan yazıyor yani seç de yok.neden benimki böyle çıkıyor yardımcı olur musunuz??? | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ustam saol güsel paylasım da ben yaptım arkadasa yolladım sarkı yerine cızırtılar var kulagım patladı diyo acaba sorun nerde olabilir ???
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Arkadas resım oLaraq qosterdın de bende o qosterdıkLerın yoq secenekLerı acıorum Kaydetme ve ÇaLma da sadece 4 er tane sık var saten onLarda secıLı senın PC de ReaLtek faLan yazıor yoq bende onLar bende oLanLarı qosterem ben sanaImageShack - Hosting :: 52696207xq9.jpg = ÇaLma seceneqi ImageShack - Hosting :: 64666965gv9.jpg = Kaydetme seceneqi bı yardım edersen | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
Ses kartı markası ve modeline göre ilgili özelliğin adı: "Stereo Mix" "Giden Dalga Karıştırıcısı" "Wave" olabilir... | |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da Karşınızdaki Kullanıcıya MP3 Müzik Dinletmek Bilgilendirdiğin için ALLAH (c.c) razı olsun.. Hepinizden | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da Karşınızdaki Kullanıcıya MP3 Müzik Dinletmek | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da Karşınızdaki Kullanıcıya MP3 Müzik Dinletmek
teşekkürler arkadaş
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| dinletmek, karşınızdaki, kullanıcıya, messengerda, mp3, msn, müzik |
| msn de muzik dinletme, |
MSN Messenger'da Karşınızdaki Kullanıcıya MP3 Müzik Dinletmek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Müzik Nedir? (Müzik Estetiği) | arrjin | Müzik | 8 | 24-08-2009 19:21 |
| Müzik Kutusu - Müzik Kutusu Nedir - Müzik Kutusu Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 1 | 24-08-2009 19:17 |
| IMEEM - Forumda Mp3 Dinletmek | c0lin | Internet/Bilgisayar Dünyası | 1 | 09-07-2008 10:40 |
| Karşınızdaki İnsanın Burcunu Nasıl Anlarsınız? | KENCISii | Astroloji/Fallar | 0 | 18-12-2007 16:14 |
| Müzik Platformu (Müzik Hakkında Makaleler) | Blue Blood | Müzikhol | 4 | 28-09-2007 11:37 |