| | #1 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 için 'Ne Dinliyorum' Winamp Eklentisi
Arkadaşlar önceden vardı elimde ama kaybetmiştim epey zaman aradım buldum sonunda ve sizlerle paylaşmak istiyorum. MSN 9 da çoğu kullanıcı Winamp plugini kurmuştur =). Ve nedense hep Ne dinliyorum bölümünde ilk parçanın adı yazar ve en sonda sanatçının adı yazar işte bu plugin bu o olayı düzeltiyor. Ayrıca Winamp'ta ne açarsanız Msn de hemen şarkı değişiyor takılma söz konusu değil. - Örneğin Radyo Açarken başında (Tampon %45) gibi başında belirtiler kalmayacak Ve en önemlisi Pluginde Türkçe karakter desteği mevcut indirme linkleri resimlerden sonra aşağıda... Birkaç Resim ![]() ![]() ![]() İNDİRME LİNKLERİ: indir Bir teşekkür yeter arkadaşlar başka birşey istemiyorum =) Son Düzenleyen ahmed; 18-07-2009 @ 00:07. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| WLM 2009 için 'Ne Dinliyorum' Winamp Eklentisi![]() 0.5 MB Ücretsiz (Freeware) Kişisel iletinizde çalan şarkıyı istediğiniz gibi ayarlamanızı sağlar. WLM 2009 için Winapta Ne Dinliyorum Özelliğini kullanmak istiyorsanız TIKLAYIN ![]() SONUÇ ![]() Bu program ile Windows Live Messenger'ınızın çalan şarkıyı gösteren özelliğini biraz daha kapsamlı kullanıp çalmasa ile çalıyor gibi görünen şarkı isimleri yazabilir yada kendi özel mesajınızı yazabilirsiniz. Program bir kaç basit tuş ve bir kaç metin kutusundan oluşuyor. Kullanıcı arabiriminin anlaşılması oldukça basit ve kolay. Uygulamanın size sağladığı imkan tam olarak Windows Media Player ve Windows Live Messenger eklentilerini kullanarak size "Şu an ne dinliyorum" özelliğini daha değişik kullanma imkanı sağlamasıdır. Programda bulunan 2 mod sayesinde dilerseniz "Şarkı adı - Şarkıcı adı - Şarkı yılı" gibi birbirinden ayrı kutucuklardan şarkı adı belirtebiliyorsunuz, dilerseniz de "Normal Mesaj Modu"na geçerek düz yazı olarak dilediğiniz bir yazıyı kişisel iletinize aktarabiliyorsunuz. Yazdığınız mesajın yayınlanması için programın sağ alt tarafında bulunan "Ayarla" tuşuna basmanız yeterlidir. Programın sağlıklı çalışması için Windows Media Player ve Windows Live Messenger'ınızın sürümlerinin güncel olmasına dikkat etmenizde fayda var. Ayrıca programın en güzel özelliklerinden birisi de yaptığınız metin değişikliklerini uygulamadan önce programdan önizleme yaparak görüntüleyebilmeniz. Bu sayede yaptığınız işlemin nasıl görüneceğini uğraşmadan direk gözlemleyebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra programda bulunan yardım bölümü sayesinde de olası bir kaç sorunu kolayca aşabilme imkanız buluyorsunuz. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 için 'Ne Dinliyorum' Winamp Eklentisi
kardeş silinmiş dosya | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 için 'Ne Dinliyorum' Winamp Eklentisi | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ben bunu yükledim 2 msn adresi onlarda ne dinliyoru gösteri işaretledim 1 dk gecmeden msn ler otomatik kapandı 8100030d hatası vermeye başladı diger 2 msn de başka actım gayet güzel calıstı winapı sildim msn yi sildim tekrar wlm 2009 yükledim sorun düzeldi bence bunda sorun var
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLM 2009 için 'Ne Dinliyorum' Winamp Eklentisi | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
eLLerine sağLık çok aradm bunu
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| aimp2 için ne dinliorum özelligi
slm arkadaşlar aimp 2 kullanıorum ve msn ne dinliorum özelliği ni kullanabilmek için now playing kurdum ama şarkıları msnde tam göstermiyo şarkı başladıgında 2 3 saniye gösteriyo sonra kayboluo şarkının ismi napablilrm bi yardımcı olursanız sevinirim..
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msn winamp eklentisi, ne dinliyorum, winamp, winamp msn eklentisi, winamp ne dinliyorum, |
WLM 2009 için 'Ne Dinliyorum' Winamp Eklentisi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| (MSN) Messenger Winamp Eklentisi | Blue Blood | Diğer MSN Messenger Programları | 30 | 07-09-2009 11:07 |
| WLM 2009 için Ne dinliyorum özelliği var mı? | Supremacy | Soru-Cevap | 5 | 13-03-2009 02:20 |
| Winamp 5.54 / Türkçe Dil Paketi / Enhancer Eklentisi / MP11 Teması | Fth17 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 18-12-2008 17:23 |
| MSN 8.1 için çoklu açma eklentisi var mı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 27-11-2008 14:07 |
| Görme Engelliler için Windows Live Messenger Eklentisi | ahmed | Diğer MSN Messenger Programları | 0 | 16-11-2008 17:31 |