| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Chat Sözlüğü
bunun türkce-almanca prog.varmi acabaaa
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Chat Sözlüğü
ya kanka ben yükledim programı ama masaüstüne serserichat die 3 tane bilinmeyen prog. geldi şimdide onları silemiyorum yardım PLS
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Chat Sözlüğü | |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Chat Sözlüğü programi kapatmadan kirmizi renkli serseri chati 3 kez geri donusum kutusuna gonderdim her 1 seferde 1 kopyayi sildim ve tekrar ekledim gri renkteki 3 kopyasi ( gecici dosya ) vardi silindi simdi ekranda sadece 1 kirmizi renkli serserichat yazisi var
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Chat Sözlüğü selam laptobu her actigimda serserichat kendiliginden aciliyor kapati tıklayinca kapaniyor istedigim zaman ekrandaki menuyu tıkladigimda acilmasini istiyorum nasil yapacagim ? | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| almanca chat sözlügü, chat sözlüğü download, msn chati, msn serseri sözlük, serseri chat, serseri chat download, serseri chat sözlük, serseri chat sözlük download, serseri chat sözlüğü, serseri chat sözlüğü download, serseri sözlük, serseri sözlük download, serseri sözlüğü, serserichat, serserichat sözlük, |
| Konu Araçları | |
MSN Chat Sözlüğü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 132 | 14 Saat Önce 14:57 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 161 | 1 Hafta Önce 15:59 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 49 | 09-07-2008 21:46 |
| Türk Meslekler Sözlüğü - Genel Bilgi | ThinkerBeLL | Meslekler | 1 | 20-02-2007 16:10 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||