Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-09-2007   #16 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Chat Sözlüğü

Alıntı:
dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam laptobu her actigimda serserichat kendiliginden aciliyor kapati tıklayinca kapaniyor istedigim zaman ekrandaki menuyu tıkladigimda acilmasini istiyorum nasil yapacagim ?
Başlat > Programlar > Başlangıç listesinden ilgili programın kısayolunu siliniz.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 05-09-2007   #17 (mesaj-linki)

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Başlat > Programlar > Başlangıç listesinden ilgili programın kısayolunu siliniz.
olmuyor ben yapamadim
Eski 05-09-2007   #18 (mesaj-linki)

Alıntı:
dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
olmuyor ben yapamadim
Masaüstündeki fazla kısayolları silin, Başlat'a, Programlar'a, Başlangıç'a tıklayın. Orada serserichat kısayolunu göreceksiniz, onu silerseniz bir sonraki Windows başlangıcında program yüklenmeyecektir.
Eski 06-01-2008   #19 (mesaj-linki)
sude123

öffffffffffff bu program nasıl indirilicek yaaaaa acilen ing ödevimi yapmam lazım yardım eden olursa memnun olurum
Eski 15-01-2008   #20 (mesaj-linki)

Sağol dostum uzun zamandır aradığım bir programdı umarım işime yarar
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
msn chat sözlüğü 2.0, serseri chat sozlugu 2.0, serseri chat programı 01, serseri chat sozlüğü 2.0, serseri chat sözlüğü 2.0, serserichat sözlüğü,
MSN Chat Sözlüğü Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 184 4 Saat Önce 01:19
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 171 4 Gün Önce 11:35
MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar aorgun MSN İfadeleri (Emoticons) 49 09-07-2008 21:46
Türk Meslekler Sözlüğü - Genel Bilgi ThinkerBeLL Meslekler 1 20-02-2007 16:10
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:09Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12158799 saniyede (64.58% PHP - 35.42% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR