| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Chat Sözlüğü
ya burda sadece türkçeyi ing. yapıyo ıng. türkçe nasıl yapacağız
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
slm arkdşlr ben bu programı indirdim ve aynen deep freez gibi davranıyor nasıl sileceğimide bilmiyorum çok şeyler denedim olmadı bigsyr kapanıp açıldımı herşey aynen eskisi gibi oluyor bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim .. teşekkürler
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
chat sözlüğü yüklenmiyooo yardımcı olursanızz sevinirim | |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Chat Sözlüğü bende açıldı...çok tşk ederim harika bi program | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
ben indiriyorum ama bi türlü kullanamıyorum sürekli eror veriyo
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN Chat Sözlüğü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 163 | 9 Saat Önce 02:13 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 145 | 3 Gün Önce 12:33 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 49 | 09-07-2008 21:46 |
| Türk Meslekler Sözlüğü - Genel Bilgi | ThinkerBeLL | Meslekler | 1 | 20-02-2007 16:10 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||