Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 27-01-2008   #21 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Chat Sözlüğü Cvp: MSN Chat Sözlüğü

ya burda sadece türkçeyi ing. yapıyo ıng. türkçe nasıl yapacağız
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 11-04-2008   #22 (mesaj-linki)

slm arkdşlr ben bu programı indirdim ve aynen deep freez gibi davranıyor nasıl sileceğimide bilmiyorum çok şeyler denedim olmadı bigsyr kapanıp açıldımı herşey aynen eskisi gibi oluyor bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim .. teşekkürler
Eski 23-05-2008   #23 (mesaj-linki)

chat sözlüğü yüklenmiyooo yardımcı olursanızz sevinirim
Eski 09-06-2008   #24 (mesaj-linki)

bende açıldı...çok tşk ederim harika bi program
Eski 05-07-2008   #25 (mesaj-linki)

ben indiriyorum ama bi türlü kullanamıyorum sürekli eror veriyo
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

MSN Chat Sözlüğü Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 163 9 Saat Önce 02:13
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 145 3 Gün Önce 12:33
MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar aorgun MSN İfadeleri (Emoticons) 49 09-07-2008 21:46
Türk Meslekler Sözlüğü - Genel Bilgi ThinkerBeLL Meslekler 1 20-02-2007 16:10
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:40Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12798405 saniyede (50.14% PHP - 49.86% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR