| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger'da Avatarınızın Slayt Şeklinde Görünmesini İstiyorsanız, Eliniz İle Değiştirmekten Bıktıysanız Güzel Basit ve Sağlam Bir Program Olarak Display Picture Manager'ı Tavsiye Ederim. Kısaca Yeniden Söyleyim MSN Mesenger'da Avatarınızı Slayt Olarak Kendi Değiştirip Sizin Düzenlediğiniz ve Yapılandırdığınız Ayarlara Göre Çalışıyor. ![]() Daha Fazla Bilgi ve Detay Vereceğim Zaman Sorunumdan Dolayı Kusura Bakmayın. . Son Düzenleyen Kral_Aslan; 21-12-2008 @ 01:46. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Display Picture Manager
kusura bakmayın ama ben indirdiğim halde çalıştıramadım neden acaba yardımcı olursanız sevinrim rar dosyası tam açılırken tekrar kapanıyor
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
usta bu calismiyor yaaa.... Yani program aciliyorum gibi yapiyor. ama sonra kapaniyor
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Programı Kurdum Bir Sorun Çıkmadı.! Test Ettim Sorun Bulamadım.! Aklımda Ünlem İşaretleri Bıraktınız.!!! =) | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
DOSTUM ELİNE SAĞLIK GÜZEL BİRŞEY PAYLAŞMIŞSIN BİZİMLE AMA PROGRAM ÇALIŞMIYOR. AÇILIYOR GİBİ OLUYOR AMA HEMEN KAPANIYOR. DAHA AÇIKLAYICI BİLGİ VERİRSEN SEVİNDİRİRSİN BİZİ.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar aklıma bilme gelmesi yanlış ama siz onu bi wirus taramasından geçirdiniz mi ben prendip olarak makinama anti virus yuklemiom makinayı yavaşlatıo ... belki arkadaşın aldığı yerde de vardır yani belkim server.exe de olabilir indirdiğiniz pro ... onu kullanan varsa tabe daha...
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| MSN Picture Displayer (Görüntü Resmi Slayt Show)![]() program turkce olup kullanımı cok basıtdir ıstedıgıniz bır dosyaya ıstedıgınız resımlerı eklıyor we bunları ıcn sure belırleyorsunuz o kendısı otomatık olarak goruntu resımlerını deiştiriyor DOWNLOAD Son Düzenleyen virtuecat; 30-10-2006 @ 01:46. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Display Picture Manager her fotoğrafı kabul etmiyo ama neden | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Display Picture Manager | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
güzel bir çalışma
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Display Picture Manager Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Display Picture Changer - MSN Plus! Live Scripts | ekaraot | Messenger Plus! Live Scripts | 9 | 15-10-2009 12:55 |
| Mee Display Pictures (Görüntü Resimleri) | Morrigan | Dinamik Görüntü Resimleri | 15 | 09-01-2009 14:54 |
| Danity Kane - Picture This | nünü | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 17-04-2008 10:56 |
| Different Picture | BlueNighT | Flash Oyunlar | 0 | 15-02-2007 15:57 |
| Picture To Icon v1.88 | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 01-12-2005 13:50 |