| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: D-MSN Geniş Açıklamalı Türkçe Patch'lı
arkadaşlar bende ip adresi nerden örenilio bu programda onu sorcaktım
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
slm arkadasim tamam programi kurdum ellerine saglik cok guzel ama bu bizi engelleyenleri vede silenleri, turkce ve daha genis bir sekilde anlatirsan sevinirim inglizce baktigimda bile o dedigin seylerle ilgili hic bisey yok!!!! ![]() ARKADASIM BU PROGRAMDA NERDEN ALINDIGINI BILMIYORUM AMA IP ADRESINI BURDAN ÖGRENE BILIRSIN!! ASAGIDAKI LINKI DIKLA... >>>>BURADAN TIKLA<<<<< Son Düzenleyen AY_ISIGI; 22-11-2006 @ 23:39. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
Cvp: D-MSN Geniş Açıklamalı Türkçe Patch'lı Alıntı:
dMSN 1706 Sürümünün Türkçe Dil Paketi ve uygulanması ----------------------------------------------------------------- programın türkçeleştirilemeyen kısmı %90 iLe ifade edilebilir. eğer istek olursa ben türkçe bir yama hazırlayabilirim.. Turkish.xml dosyanı notepad gibi bir text editörü ile açarak istedikleri değişikleri yapabilecekleri söyleyebiliriz. Tabi bizimle de paylaşmalarını isteriz. Dil Paketinin Kurulumu : -------------------------------------------------------------- Tek yapmanız gereken Turkish.xml dosyasını zarar vermeden; Windows işletim sistemi kullananlar : C:\Program Files\dMSN\resources\lang\ kalsörünün içine, kopyalayın.. Sonrada kullanıcı işlemleri menüsünden System/Language/Turkish i seçip 10-15 saniye bekleyip, programı kapatıp açınız. Eğer Turkish.xml i burada göremezseniz önce programı kapatıp açın, sonra tekrar System/Language/Turkish i seçin. System/Language/ menüsü nerede diyenler için de; ------------------------------------------------ Mercury ana penceresinin sol alt köşesinde yeşil veya mavi renkli bir yuvarlak buton vardır, ona basınca üst menüde görünecektir. Geçmiş olsun ... | ||
|
| | #19 (mesaj-linki) |
hem bunu hemde windovs live masenger ı kullanabilirmiyiz bi biriyle bi öbürüyle oturum açabilirmiyiz yoksa biri varken öbürü çalışmazmı diğerini kaldırmamızmı gerek
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
yaf arkadaşlar bu block yapanları görmeyi nasıl yapıcaz bi türlü bulamıom
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| dmsn 1706, dmsn kullanıcı işlemleri, dmsn trke yapma, dmsn-1706 türkce, dmsn-1706 türkçe yama, mercury msn türkçe yama, msn engelleyenler yeşil mavi, msn türkçe li, türkçe msn engeleyeni görme progr, türkçe yama mercury, |
D-MSN Geniş Açıklamalı Türkçe Patch'lı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 183 | 5 Saat Önce 00:50 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 170 | 2 Gün Önce 21:52 |
| Program ve Oyun Türkçe Yama Arşivi | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 27 | 3 Gün Önce 12:12 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 49 | 09-07-2008 21:46 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||