Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 05-04-2007   #21 (mesaj-linki)
Cvp: D-MSN Geniş Açıklamalı Türkçe Patch'lı Cvp: D-MSN Geniş Açıklamalı Türkçe Patch'lı

Alıntı:
dogankaya81 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
programı kullanmıştum çok güzel yanlız türkçe paketi yükleyemiyorum yardım ederseniz sevinirim teşekkür

Alıntı:
kaptan66117 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
türkce yama silinmis rapid den elinde olanlar ekleyebilirlermi tekrardan
Alıntı:
CeReN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
evet arkadaslar tskur ama turkce link olmus allah rahmet eylesin
Alıntı:
tuning95 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yaaa türkçe patch açolmıyo file not found diyo biri bana eklenmiş dosya halinde yollayabilirmiiiiiiiiiiiiiiii lütfennnnnnn
Alıntı:
wolf26 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar türkçe paketi silinmiş bir bakarmısınız ...olan verirse çok iyi olur..
Alıntı:
cuneytbaba adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
türkçe yamayı verin ya
Alıntı:
crescent_hsa adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya arkadaslarben türkçe yamasını indiremıyommm ltfen yardım edınn
Alıntı:
karabars adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaf arkadaşlar bu block yapanları görmeyi nasıl yapıcaz bi türlü bulamıom
Alıntı:
tiryakinim1987 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm yutrkve patc lınkı calısmıyor dosyayı ındıremıyorum yardımcı olursanız sevınırım cevap beklıyorum
Türkçe patch dosyası yenilendi..
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 05-04-2007   #22 (mesaj-linki)
Cvp: D-MSN Geniş Açıklamalı Türkçe Patch'lı Cvp: D-MSN Geniş Açıklamalı Türkçe Patch'lı

Alıntı:
maho2168 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hem bunu hemde windovs live masenger ı kullanabilirmiyiz bi biriyle bi öbürüyle oturum açabilirmiyiz yoksa biri varken öbürü çalışmazmı diğerini kaldırmamızmı gerek
Hayır kaldırmanıza gerek yok 2'sini birden açabilirsiniz..

Alıntı:
karabars adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaf arkadaşlar bu block yapanları görmeyi nasıl yapıcaz bi türlü bulamıom
İlk öncelikle türkçe patch dosyasını indirin ve ''C:\Program Files\dMSN'' e gelin ''resources'' klosörünü açın,Lang dosyasına, türkçe patch'ının içine atın.

Hatta diğer dilleri kullanmıyorsanız içinden yabancı dil dosyalarını silin türkçe patch kalsın.

1.İşlevler>>Seçenkler>>gizlilik bölümünden sizi kimin blockladığını öğrenebilirsiniz.

[Resim]

2.

[Resim]
Eski 06-04-2007   #23 (mesaj-linki)
vitamin

kullanıcı işlermler menüsünerde
Eski 06-04-2007   #24 (mesaj-linki)

Alıntı:
vitamin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kullanıcı işlermler menüsünerde
İşlevler bölümü ve kullanıcı arayüzü bölümü var kullanıcı işlemler menüsü diye bişi yok.

Tam olarak sorununuz neyse yazın ayrıntılı 1 şekilde yardımcı olmaya çalışalım.
Eski 11-04-2007   #25 (mesaj-linki)

kurlum yaptım şifreyi girdim ( lütfen gecerli e posta adresinizi ve şifrenizi giriniz ) diyor
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

D-MSN Geniş Açıklamalı Türkçe Patch'lı Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 132 13 Saat Önce 14:57
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 161 1 Hafta Önce 15:59
MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar aorgun MSN İfadeleri (Emoticons) 49 09-07-2008 21:46
Program ve Oyun Türkçe Yama Arşivi ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 24 13-06-2008 19:48
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:44Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.88229609 saniyede (94.88% PHP - 5.12% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR