| | #71 (mesaj-linki) | |
| Cvp: D-MSN Geniş Açıklamalı Türkçe Patch'lı
DMSN şimdi MERCURY Msn oldu.. Türkce Mercury Msn 1.9 İndir | |
|
| | #72 (mesaj-linki) | |
sanırım vista 64 bit ile uyumlu değil | |
|
| | #73 (mesaj-linki) | |
programı indirdim kurmaya başladım ama en sonunda donup kalıyor dakikalrca bekledim ne kurulum bitiyor ne bi hata veriyor kapanmıyorda . acaba işletim sistemim vista oldugu içinmi.
| |
|
| | #74 (mesaj-linki) | |
| dmsn deki hatayı
DMSN indirdim ve kurdum ama açılmıyor ? Bunun sebebi Msn adres istemesidir. Yapmanız gereken: Mail adresi ve Şifrenizi girdikten sonra al kısımlarda SERVER bölümünde bir şey yazmıyor ise, o bölüme aynen şöyle yazın : messenger.hotmail.com:1863 bunu yazdıktan sonra bağlanacaktır. Not: Hotmail,yahoo,mynet vs. gibi daha bir çok mail serverını kabul etmektedir. Oturumumu açtım şimdi hangi ayarları uygulamam gerekiyor ? Ben size standart yapacağınız ayarları yazıyorum ( bunları mutlaka uygulayın ) : DMSN Messenger üzerindeki ayarlar : + VIEW bölümünde *SHOW FRIENDS : By MSN name *CONTACT LIST : Sort on status *SHOW OFFLİNE CONTACS *OTHER : tabbed chat ve Show tooltips işaretli * Skins ve Icons seçenekleri sizin zevkinize kalmış. bu şekilde dene bakayım | |
|
| | #75 (mesaj-linki) | |||||
Bunun sebebi Msn adres istemesidir. Yapmanız gereken: Mail adresi ve Şifrenizi girdikten sonra al kısımlarda SERVER bölümünde bir şey yazmıyor ise, o bölüme aynen şöyle yazın : messenger.hotmail.com:1863 bunu yazdıktan sonra bağlanacaktır. Not: Hotmail,yahoo,mynet vs. gibi daha bir çok mail serverını kabul etmektedir. Oturumumu açtım şimdi hangi ayarları uygulamam gerekiyor ? Ben size standart yapacağınız ayarları yazıyorum ( bunları mutlaka uygulayın ) : DMSN Messenger üzerindeki ayarlar : + VIEW bölümünde *SHOW FRIENDS : By MSN name *CONTACT LIST : Sort on status *SHOW OFFLİNE CONTACS *OTHER : tabbed chat ve Show tooltips işaretli * Skins ve Icons seçenekleri sizin zevkinize kalmış. | |||||
|
| | #76 (mesaj-linki) | |
ARKdslar sıfre ıstıyo bu programm......................¿
| |
|
| | #77 (mesaj-linki) | |
Ya arkadaşlar bi konu programın altında bu kadar başlık varsa kullanmaya gerek yoktur.Emeğine teşekkürler ama çok stabil bi şey olmadığı kesin.Servis sağlayan servise bağlanıp list etmesi her zaman problem olacaktır.
| |
|
| | #78 (mesaj-linki) | |
arkadaşım çok sağol da şifre istiyor türkçe yama.
| |
|
| | #79 (mesaj-linki) | |
Arkadaşım al kısımlarda SERVER bölümüne nasıl girebilirim yardım cı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim | |
|
| | #80 (mesaj-linki) | |
programı kurdum turkce yamayıda yapıştrım fakat diğer arkadaşlarınki gibi hata veriyo BUNU TAM NET OLARAK ACIKLARSAN SEVİNİRİZ..MAĞLUM HERKES SENİN BİLDİĞİN KADAR BİLMEYEBİLİR NASIL OLDUGNU..ŞİMDİDEN TEŞŞEKÜRLER EMEĞİNE SAĞLIK.....
| |
|