Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 08-08-2007   #1 (mesaj-linki)
Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım)
Messenger Air Live

Yeni bir Windows Live Messenger eklentisi...

Messenger Air Live, Windows Live Messenger'ınıza yeni özellikler ekleyen bir eklentidir. Türkçe dil desteği bulunmaktadır. Bu konuda Messenger Air Live'ın indirme bağlantısını, kurulum bilgilerini ve özelliklerinin kullanımına dair resimli anlatımları bulacaksınız.

Messenger Air Live Özellikleri

[Resim]

*Uyarı Pencerelerini Engelleme
(sağ alt köşede çıkan uyarılar)

*Kişi Casusluğu ve Gözetleme
(kişilerinizin son durum bilgilerini, takma adlarını ve diğer değişikliklerini kopyalayabilirsiniz)

*Görüntü Resmi Özellikleri
(görüntü resimlerinizi düzenleyebilir, slayt gösterisi olarak ayarlayabilirsiniz)

*Durum Atamaları
(her kişisel durumunuza otomatik olarak değişecek farklı bir görüntü resmi atayabilirsiniz)

*Messenger Koruması
(aynı PC'de Windows Live Messenger'ınızı ve Messenger Air Live'ınızı başkalarının kullanmalarını engelleyebilirsiniz)

*Messenger Air Live Uyarıları
(kişi listenizde bulunan kişilerin değişiklikleriyle ilgili uyarılar alabilirsiniz)

İndirme ve Kurulum
  • Türkçe sürüm indirme sayfasına gidiniz: Messenger Air Live - Developed by DL, designed for Windows Live Messenger
  • msgairlive_turk_final.zip dosyasının içeriğini bir klasöre çıkartınız.
  • Messenger Air Live Final klasörüne girip Kurulum.exe dosyasını çalıştırınız.
  • "Install" tuşuna tıklayınız.
  • Bir şifre belirleyiniz ve 'İlerle' tuşuna tıklayınız.
  • Açılan pencerede herhangi bir değişiklik yapmadan 'Uygula' tuşuna tıklayınız.
Görüntü Resmi Slayt Gösterisi Özelliği

-Messenger Air Live ana penceresinde 'Görüntü Resmim' bölümüne tıklayınız.
[Resim]

-Görüntü resimlerinizi aşağıdaki resimde anlatılan şekilde ekleyin.
[Resim]

-'Başlat' tuşuna tıkladıktan sonra açılan penceredeki 'Başlat' tuşuna tıklayarak slayt gösterisini başlatın.
[Resim]

-Slayt gösterisini durdurmak için aşağıdaki resimde gösterilen tuşa tıklayınız.
[Resim]

-Açılan penceredeki 'Durdur' tuşuna tıklayarak slayt gösterisini durdurunuz.
[Resim]

Messenger Air Live'ın diğer özelliklerinin resimli anlatımı bu konunun sonraki mesajlarında yer alacaktır.
Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: zip Messenger Air Live Final.zip (1.47 MB, 972 gösterim)
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-08-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) Cvp: Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım)
Durumunuza Uygun Görüntü Resmi Özelliği

- Messenger Air Live ana penceresinde "Durumum" kısmına tıklayınız.
[Resim]

-Belirtilen durumlara istediğiniz görüntü resimlerini aşağıdaki resimde belirtildiği gibi yerleştiriniz. Böylece siz durum değiştirdikçe resminizde değişecektir.
[Resim]

- "Zaman Atamaları" kısmından da duruma uygun kişisel ileti eklemesi yaparak kişisel iletinizin durumunuza uygun olarak değişmesini de sağlayabilirsiniz.
Eski 08-08-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) Cvp: Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım)
Kolay Takma Ad Oluşturma Özelliği

-
Messenger Air Live Ana Penceresinden "Kolay Takma Adım" kısmına tıklıyoruz.
[Resim]

_ Aşağıdaki resimde gösterdiğim kutucukların işlevleri şu şekilde:

1 numaralı kutucuğa tıklarsanız takma adınız değişik bir şekil alır.
2 numaralı kutucuğa tıkladığınızda değişik bir şekle dönüşen adınızı panoya kopyalayabilirsiniz.
3 numaralı kutucuk ise takma adınızı "Favori Kolay Takma Adlarım" kısmına eklemenizi sağlar.
[Resim]

- Takma ad yerine komik bir cümle de oluşturabilirsiniz. "Benimle konusmak isteyen önemsiz kisilerin asistanimdan randevu almasi gerekmektedir." gibi
[Resim]
Eski 09-08-2007   #4 (mesaj-linki)
Kişi Casusluğu ve Gözetleme Özelliği

- Messenger Air Live ana penceresinde "Kişilerim" sekmesine geliyoruz ve "Kişi Casusluğu & Gözetleme" özelliğine tıklıyoruz.
[Resim]

-
Seçtiğimiz kişinin durum değişikliklerini ve takma ad değişikliklerini gözetlemek için ne şekilde gözletme yapacağımıza dair özellikleri işaretliyoruz ve "Tamam" butonuna tıklıyoruz.
[Resim]

-
Gözetlemeyi başlatmak için ana pencereden "Kişi Gözetlemeyi Çalıştır" butonuna tıklıyoruz.
[Resim]

-
Aşağıdaki resimde de görebileceğiniz gibi gözetlemek istediğimiz kişiyi seçiyor ve "Gözetle" butonuna tıklıyoruz.
[Resim]

-
Biz "Durdur" butonuna tıklayana kadar gözetleme devam edecektir. Gözetlemeyi durdurmak için "Durdur" butonuna tıklıyoruz.
[Resim]

-
Gözetleme kaydını görmek için ana pencerede yer alan "Kişi Casusluğu Kaydımı Göster" butonuna tıklıyoruz.
[Resim]

-
Seçtiğiniz özelliklere uygun olarak tutulan kaydı görebilirsiniz.
[Resim]
Eski 09-08-2007   #5 (mesaj-linki)
Engelleme Özelliği

- Messenger Air Live ana penceresinde yine "Kişilerim" sekmesinde yer alan "Uyarı Pencereleri & Engelleme Özellikleri" kısmına tıklıyoruz.
[Resim]

- Programın en güzel özelliklerinden biri
Listenizdeki kişileri toplu olarak engelleyebilir ve toplu olarak engellerini kaldırabilirsiniz.
[Resim]

- "Uyarı Penceresi Göndermek" için göndermek istediğimiz pencere sayısını yazıp "Gönder" butonuna tıklıyoruz.
[Resim]
Slim Cream
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
ad oluŞturma air live live türkçe resmi lıve messanger slayt gösterisi messenger air live messenger aır lıve messenger live türkçe messenger live türkçe özellikler messenger şifre değişikliği msn görüntü resmi slayt msn live messenger şifre gösterici resimli anlatım msn şifre değişikliği msn şifre gösterici download resimli anlatım want to konusunun trke anlatm,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 05:06
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13709903 saniyede (74.20% PHP - 25.80% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR