| | #1 (mesaj-linki) | |||||
| (MSN) Messenger Winamp Eklentisi
Eski forumdan... Son Düzenleyen NeutralizeR; 08-12-2005 @ 13:49. | |||||
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
|
Son Düzenleyen NeutralizeR; 11-11-2007 @ 05:12. | |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WinAmp´ta Dinlenen Şarkıların Görünmesi (MSN)
Eklentiyi kurduktan sonra Winamp ayarlarından aşağıdaki resimde gösterilen ilgili bölüme geliniz. Sağ taraftaki listede eklentinin adını görürseniz, kurulum başarılı olmuştur... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
Son Düzenleyen Blue Blood; 17-01-2006 @ 17:48. | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
Tüm 5.x ve 2.x sürümlerinde bu eklenti çalışıyor... Alternatif: http://winamp.com/plugins/details.php?id=144799 Son Düzenleyen NeutralizeR; 25-01-2006 @ 20:08. | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: (MSN) Messenger Winamp Eklentisi
ben kurdum fakat dinlediğim şarkılar görünmüyor.yardımcı olursanız sevinicem...
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: (MSN) Messenger Winamp Eklentisi | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar kuruluma başlamadan winamp ın kapalı olmasına dikkat edin.
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ya yardım edin olmuo ya yine de media player 9 ve üstü olması lazım dio nasıl olcak
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||||||
Arkadaşlar daha önce de belirtildiği gibi yapmanız gereken iki şey var. eklentiyi yüklemek ve ne dinliyorum özelliğini etkinleştirmek. Anlaşılan sorun ikinci kısımda. Bu özelliği kullanabilmeniz için sisteminizde Media player 9 veya üstünün kurulu olması gerekir. Aksi halde aktifleştiremezsiniz. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak istediğiniz versiyonu indirebilirsiniz : Windows Media Player 9 Windows Media Player 10 Windows Media Player 11 (Bu versiyon için Windows un orjinal olması gerekir.) | |||||||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| messenger winamp eklentisi, msn de winamp, winamp eklentileri, winamp eklentisi, winamp messenger eklentisi, |
(MSN) Messenger Winamp Eklentisi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Winamp 5.54 / Türkçe Dil Paketi / Enhancer Eklentisi / MP11 Teması | Fth17 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 18-12-2008 17:23 |
| Firefox Üzerinden FlashGet İndirme Eklentisi | hasan_kral_64 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 21-09-2008 22:58 |
| MSN Messenger Ne İzliyorum Eklentisi | hellboy726 | Diğer MSN Messenger Programları | 6 | 13-07-2008 11:53 |
| SearchStatus (Site Bilgileri - Firefox Eklentisi) | NeutralizeR | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 10-07-2008 19:48 |
| Fire Fox Eklentisi / Kota Sınırını Aşmadan Sörf | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 05-11-2006 00:27 |