SEH /İsim ve Soyisimden MSN, Hotmail, vd. adresi bulun [Resimli Anlatım] Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-04-2006   #1 (mesaj-linki)
ozti - avatarı
SEH /İsim ve Soyisimden MSN, Hotmail, vd. adresi bulun [Resimli Anlatım]

Programı resimLerLe anlatmaya çaLıştım isim ve soyisim bilgilerini girip uzantısını (aaa_bbb@msn,hotmail vs) seçip search (arama) tuşuna basıp aratıyoruz ve sonuçlar karşımıza çıkıyor resimleri incelersiniz de daha rahat anlayabilirsiniz zaten...

Rar Şifresi :msxlabs
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: rar SEH.rar (880.0 KB, 6451 gösterim)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 21-04-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: SEH / İsim ve Soyisimden Msn,Hotmail vs Adresi BuLun..[ResimLi AnL]

paylaşım için teşekkürler... ancak isim soyisim pencereleri seçili gelmiyor...
Eski 21-04-2006   #3 (mesaj-linki)
ozti - avatarı
Cvp: SEH / İsim ve Soyisimden Msn,Hotmail vs Adresi BuLun..[ResimLi AnL]

Luscinia adlı kullanıcıdan alıntı
paylaşım için teşekkürler... ancak isim soyisim pencereleri seçili gelmiyor...

Program ilk kurulduğunda aşağıdaki kutucular işaretli olmuyor ondan isim ve soyisim alanı pasif durumda olabilir.Resimdeki kutuları işaretleyip deneyin herhangi bir sorun yok programda..

Yada 2.bir ihtimal ana pencerede reset butonuna basıp deneyin..

Eski 12-04-2009   #4 (mesaj-linki)
Cvp: SEH /İsim ve Soyisimden MSN, Hotmail, vd. adresi bulun [Resimli Anlatım]

insanları kandırmayalım lütfen bu program tamamen bi düzmece... arıyorum arkasından ne çıkacağını yakında da bulurum...
Eski 20-04-2009   #5 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Çamur at, bulaşmazsa izi kalır.

hutame23 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
insanları kandırmayalım lütfen bu program tamamen bi düzmece... arıyorum arkasından ne çıkacağını yakında da bulurum...
Bulduğunuz şeyi bizimle de paylaşmanızı istiyorum. Bir hafta geçmesine rağmen birşey bulamamışsınız. Bir şeylerden "emin olmadan" diğer kullanıcıları şüpheye düşürebilecek şekilde mesaj yazma hakkını kendinize nereden buldunuz.

MsXLabs forumları içerisinde illegal yazılımların barındırılması kesinlikle yasaktır. Özellikle Messenger forumlarına eklenen program paylaşımları yetkililer tarafından mutlak surette test ediliyor, virüs taramalarından geçiriliyor. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Eski 15-09-2009   #6 (mesaj-linki)
Misafir

Arkadaşlar, böyle programlarla birşey bulunmuyor. çok kolay bir yöntem buldum kendim buldum. msninize girin . kişilerde veya webde bulun diye uzun bir çıbuk var. ona istediğiniz kişinin ismini ve soyismini boşluk bırakarak tabi yazın. entere basın orda adresler çıkacak. onu ekleyin sayfa oturumunu açıp. sonra kişi listenizde şey yazıcak kişiyi listeye ekeleyin yazıcak ona benzer bişey. onda tıklayın bütün sonuçları ekleyin. sonra kabul ederlerse hepsine sorun nerdensin flan diye .... Umarım Aradığınız sonucu bulursunuz. Ben bugün buldum şuanda Bekliyorum ...
Eski 19-09-2009   #7 (mesaj-linki)

tamamen düzmece bir program arkadaşlar
Eski 25-09-2009   #8 (mesaj-linki)
armani - avatarı

Alıntı:
isimle adres bulma
tsk paylasim icin
Eski 10-10-2009   #9 (mesaj-linki)

REG kodu ?

atiyorum benim ismim jack baur

Aramaya jack baur yazinca msn adresinin içerisinde jack yada baur geçen adresleri listeliyor.Yani benim msn adresim sadhajhdas@salhas.com olabilir ....

Son Düzenleyen imran2580; 10-10-2009 @ 23:57. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
hotmail adresleri, hotmail isimleri, isim soyisimden msn bulma, msn adresi arama, msn adresi bulma,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
SEH /İsim ve Soyisimden MSN, Hotmail, vd. adresi bulun [Resimli Anlatım] Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hotmail adresimi nasıl geri alabilirim? Ziyaretçi Soru-Cevap 9 2 Gün Önce 21:22
Alcohol %120 (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 14 01-10-2009 14:59
İsim - İsim Nedir - İsim Hakkında Gabriella X-Sözlük 0 19-03-2008 18:07
AutorunPro (Resimli Anlatım) CrasHofCinneT Internet/Bilgisayar Dünyası 2 27-02-2007 12:24
HMreger - 1 dk'da Form Doldurmadan hotmail adresi ozti Arşive Kaldırılan Konular 3 03-04-2006 21:42