| | #1 (mesaj-linki) | |
| Web Caminize video özelliklerini katan bir uygulamadır. * Tüm web camları için ICQ, MSN, Yahoo, Paltak v.b uygulamalarda çalışır. * Video üzerine yazı ekleme * Aynı zamanda çoklu programlar tarafından web cam paylaşma * Fotoğraf alma özelliğidir. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 800 effects WebcamMax Standard Version indir. 1,500 effects WebcamMax Full Version indir 100 effects WebcamMax Lite Version indir. Son Düzenleyen Blue Blood; 12-11-2007 @ 19:00. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WebCamMax 2.0 - WebCam'a Efekt Verme
Suan indiriyorum umarm kullanımı kolay bir arayuze sahiptir Tskler
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Birde setup kurulsa dondu kaldı sağol paylaşım için | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
PAYLAŞIM İÇİN SAOL ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Paylasim icin tskler
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WebCamMax 2.0 - WebCam'a Efekt Verme ABİ İNDİRDİM COK GÜZEL ARKADASLARIMI DA GÖNDERDİM BÖYLE Bİ HİZMET SUNDUĞUNUZ İÇİN COK THANK YOUUU | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
çok sağol ama ücretli bi program olduğu için reklamı kaldıramıyoruz kime kamera açarsam reklamda duruyo ekranda nasıl yapıcaz varmı bi yolu crack falan
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
teşekürler
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
merhabalar valla siteyi dolastim dolastim aradigim seyi bulamadim adini bilmiyorum ama burdan indirmistim daha önce msn de karsilikli video izleme ye yarayan bir programdi ben izledigim videoyu karsi tarafada izletmek istiyorum bunun icin yardimci olabilirmisiniz ayni anda ikimizde izleyebilecegiz mesela anlatabildimmi bilmiyorum ) yardimci olursaniz sevinirim tsk ler
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| webcam, |
WebCamMax 2.0 - WebCam'a Efekt Verme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WebcamMax | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 18-07-2008 17:42 |
| Mara - Söz Verme | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-05-2008 11:11 |
| Üstteki Üyenin İmza ve Avatarına Puan Verme [Arşiv] | arwen | Arşive Kaldırılan Konular | 1127 | 24-02-2007 20:28 |
| Üstteki Üyenin İmza ve Avatarına Puan Verme [Arşiv] | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1341 | 27-01-2007 18:36 |
| Nefes Alıp Verme Düzeni | GusinapsE | Biyoloji | 0 | 16-08-2006 00:29 |