| | #1 (mesaj-linki) | |
| programa girdiğiniz zaman MSN De online olanların kişi listesi karşınıza gelir... Aşağıda ki resimde PROram anlatıyor HAngisi neye yarıyor Ben Şahsen denedim çok güzel bir program tavsiye ederim Rar Şifresi: www.msxlabs.org Eğer Proğram'ı açamıyorsanız..İçindeki ''kirmizi.ocx'' Dosyasına 1 kere tıklamanız yeterli. ![]() . Son Düzenleyen hellboy726; 23-01-2008 @ 03:12. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Denorator 2.0Öcelikle İndirdiğiniz dosyayı zip'ten çıkarıyorsunuz; Dosyayı çalıştırdığınız zaman karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran çıkıcak ... Bu ekranın üstüne sadece 1 kere tıklamanız yeterlidir.. ![]() Üstte belirttiğim pencereye tıkladığınız zaman karşınıza böyle bir pencere daha çıkıcak online kişi listesi... ![]() Kişilerin üstüne tıkladığınızda ise böyle bir seçenek tablosu çıkıcak karşınıza Unlimited Flood; Sınırsız Flood yapar. Number Of Flood; ise istediğiniz kadar rakam belirleyip seçtiğiniz rakama göre Flood yapmanızı sağlar. Son Düzenleyen Blue Blood; 05-09-2006 @ 18:10. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: MSN Denorator 2.0Hiç 1 şekilde hata vermiyor...
Proğramı kaldırmıştım tekrar kurdum ve gayet düzgün çalışıyor... ![]()
Download'a Tıklayın.. Karşınıza böyle 1 pencere çıkıcak ![]() İşaretlediğim Free>> Butonuna tıklıyorsunuz .. Açılan sayfada... ![]() Göründüğü gibi kod'ları yazıyosunuz ve download butonuna tıklıyorsunuz. Kolay gelsin.. | |||||||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Denorator 2.0 | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: MSN Denorator 2.0
Eğer 1'den fazla hesap açıyorsanız o zaman gözükmeyebilir. Ben defalarca yeniden kuruyorum bu proğramı çalışıp çalışmadığına bakmak için. Ama gördüğünüz gibi en son hali çalışıyor... | |||||||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Denorator 2.0
| |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||