| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Durum Değiştirici
Bu Durum değiştiriciyi kendim hazırladım ve yeni bir tane daha hazırlamaktayım başlık bölümünü de değiştirecek. Güle Güle Kullanın. StatusChanger İlk Versiyonum İsteyen Deneyebilir. StatusChanger 2.1 Programın (Şu an için) En Son Hali. İyi günlerde kalın. :ka19: 01.01.2004 itibari ile bir kaç BUG'ın giderildiği son halini de alabilirsiniz. StatusChanger21(NEW).exe adlı dosya şu an için en Programın en sorunsuz hali. Ama 2.1'den farklı bir özellik ekli değil. XP sorunu ile halen mücadele ediyorum Lütfen XP ile çalıştıranlar MSN sürümünü, XP servis sürümünü not etsin çalışmayanlarda. StatusChanger v2.1 StatusChanger v2.1 NEW | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Durum Değiştirici![]() Virus, Spy, Trojan Taramasından Geçmiştir, Temiz Program. Windows Live Messenger'da Çalışmamaktadır. MSN Messenger 7.5 ve Alt Sürümlerinde Sorunsuz Çalışmaktadır. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Durum Değiştirici
boys_yarali ellerine sağlık kardeşim süper olmuş hakketen herkesi sinirinden çatlatıyom biraz kulağımızı çınlatıyolar ama olsun | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
ya ben yapamadım seçenekleri girdim ama değişen bişey olmadı yardım edermisin
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Durum Değiştirici saolasın gzl bişeye benziyor denicem ![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
çalışmıyo program hata veriyo
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
sevgili boys_yaralı kardeşim. yapmış olduğun güzel program hakkında birşey soracağım sadece birşey; "Kod satırında commandbutton1.click prosedürünün 6. satırında ne yazmakta ?" Eğer bu programı sen yazmışsan cevap vermen 1 dakikanı almaz. Ama benim yazdığım programı kendininmiş gibi tanıttığın için cevap yazman çok zor olacaktır. Bu programı ben 17-12-04 tarihinde öyle hobi olsun diye yazdım normalde Messenger 6 serisi için uygun bir program. Artı isteyen kişilerin çoğuna kaynak kodlarımı da verdim inanmayan çamur atmak isteyen varsa buyursun; http://www.frmtr.com/msn-icq-yahoo-messenger-yardim/35912-msn-durum-degistirici-yeni.html öylesine google'da arama yapıyordum bi baktım benim program şaşırdım doğrusu tamam önemsiz birşey ama başkasından copy-paste yaptığının sonun alıntıdır yazman gerektitğini biri sana öğretmeli. Saygılarımla; Ahmet Toka | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
saolun saol dedik aama acılmıo bu prgram Son Düzenleyen Akuman61; 02-01-2007 @ 03:06. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Sağolasın
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
kırık link !!!
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MSN Durum Değiştirici Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Skinner 1.2 (Arkaplan Değiştirici) | Hi-LaL | MSN Messenger Arayüzleri | 91 | 24-09-2009 04:13 |
| Acil Durum Aydınlatması | Gabriella | Elektrik - Elektronik | 0 | 11-10-2008 20:11 |
| IzdıRAP - Son Durum (Track) | mertcann | Haberler - Tanıtım | 0 | 13-03-2008 13:16 |
| Hollywood'da Son Durum | anemon | Sinema | 6 | 12-09-2006 09:24 |