Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 27-05-2006   #1 (mesaj-linki)
boys_yaralı
MSN Durum Değiştirici MSN Durum Değiştirici

Bu Durum değiştiriciyi kendim hazırladım ve yeni bir tane daha hazırlamaktayım başlık bölümünü de değiştirecek. Güle Güle Kullanın.
StatusChanger İlk Versiyonum İsteyen Deneyebilir.
StatusChanger 2.1 Programın (Şu an için) En Son Hali.
İyi günlerde kalın. :ka19:
01.01.2004 itibari ile bir kaç BUG'ın giderildiği son halini de alabilirsiniz.
StatusChanger21(NEW).exe adlı dosya şu an için en Programın en sorunsuz hali. Ama 2.1'den farklı bir özellik ekli değil. XP sorunu ile halen mücadele ediyorum Lütfen XP ile çalıştıranlar MSN sürümünü, XP servis sürümünü not etsin çalışmayanlarda.

StatusChanger v2.1
StatusChanger v2.1 NEW
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 27-05-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Durum Değiştirici Cvp: MSN Durum Değiştirici

Virus, Spy, Trojan Taramasından Geçmiştir, Temiz Program.
Windows Live Messenger'da Çalışmamaktadır.
MSN Messenger 7.5 ve Alt Sürümlerinde Sorunsuz Çalışmaktadır.
Eski 31-10-2006   #3 (mesaj-linki)
by_eyuphan

boys_yarali ellerine sağlık kardeşim süper olmuş hakketen herkesi sinirinden çatlatıyom biraz kulağımızı çınlatıyolar ama olsun
Eski 07-11-2006   #4 (mesaj-linki)
ya_mann

ya ben yapamadım seçenekleri girdim ama değişen bişey olmadı yardım edermisin
Eski 08-11-2006   #5 (mesaj-linki)
kus__gribi

saolasın gzl bişeye benziyor denicem
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
msn de durum, msn de durumlar, msn durum, msn durum değiştirici, msn durum programı, msn durumlar, msn durumum, msn nick değiştirici, msn resim değiştirici, msn sifre degistirici, msn şifre degiştirici, msn şifre değiştirici, nick degiştirici, nick değiştirici, statuschanger,
Konu Araçları

MSN Durum Değiştirici Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 163 1 Saat Önce 02:13
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 145 3 Gün Önce 12:33
Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) inloVe MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 25-09-2007 15:52
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 03:27Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09803796 saniyede (62.98% PHP - 37.02% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR