| | #1 (mesaj-linki) | |
| ![]() ![]() Inbit msn ile mobil calisma alanini, dosya paylasimi icin, msjlasma icin, ve emaillesme icin kullanabilirsin. buda senin takimini yeni ulasim duzeylerine tasir. inbit msn kullanarak organizasyonun yazili konferanslar yapabilir, dosya paylasimi yapabilir, resim paylasimi ve screenshot (printscreen tusu ile kaydolan resimler) paylasimi yapilabilir. Bu sayece ofisinizdeki bilgi uretimi ve urunler cok artar. Hatta inbit msn meslektaslarin, (ayni isyerindeki kisileri kastediyo herhalde) biribiriyle sohbetini gerceklestirirken, ayni pencerede resim paylasimini ve o anda yapilanlari resim olarak paylasimi bile saglar. bunu inbit msn masa ustu fotosu cekme ozelligiyle yapar, HATTA inbit msn offline olanlara bile dosya ve msj lar gondermeni saglar. ayni zamanda int te olmasaniz bile. Açıklama Yeterli Olmuştur Sanırım, Bu Kadar Tercüme Edebildik Programın Dili İngilizcedir... Bu Konuda Teknik Destek Vermem Sorun Yaşayanlara, Programın Türkçe Açıklaması ve Linki İle Koyup Bırakıyorum İngilizcesi Olanlar veya Kullanabilenler Kullanır. ![]() > > Inbit Messenger v2.5.0 < < Son Düzenleyen Blue Blood; 20-10-2006 @ 15:50. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Inbit Messenger v2.5.0 Gelişi güzel ağlamak istiyorum sana… Her bir damla da bensizliğe alış istiyorum … Her adım da, senden değil kendimden vazgeçtiğimi Hissettir acıyla.. Vazgeç, saçmala ve git istiyorum izinsizce…! Git işte ! GÜSELMİŞ | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Inbit Messenger v2.5.0
YAZIK BENDE SEVINMISTIM SUPER BI MSN VAR DIYE ... AMA BENIM INGILIZCEM YOOOOOK... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| inbit, messenger |
Inbit Messenger v2.5.0 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 110 | 16-10-2009 17:35 |
| Windows Live Messenger & Yahoo! Messenger Bütünleşmesi | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 20 | 30-05-2009 01:53 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Ribbon Messenger - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri | Morrigan | Messenger Plus! Live Skins | 0 | 15-12-2007 19:30 |