| | #1 (mesaj-linki) | |
| Yahoo Messenger'a Çevrimdışı Girenleri Tespit Etme![]() Her ne kadar Windows Live Messenger kadar kullanılmasa da, Yahoo Messenger’da başırılı anında mesajlaşma yazılımlarından biridir. Tıpkı WL Messenger’lar da olduğu gibi -kullananlar bilirler- benzer bir şekilde Yahoo Messenger’da “Invisible” yani Görünmez’lik modu vardır. Xeeber adlı site böyle durumlarda, şüphelendiğiniz kontaklarınızın durumunu kontrol ediyor. Kontrol işlemini geçerleştirmek için siteye girmeniz ve kontağızın Yahoo ID’sini yazıp arama tuşuna basmanız yeterli. Sistem biraz fazla yoğun olduğundan, aramanızı tekrar yapmanız gerekebilir. Site Adresi: XEEBER - Detect Invisible Users on Yahoo! Messenger | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yahoo Messenger'a Çevrimdışı Girenleri Tespit Etme
İDini nerden bilcem yardım ltfn
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yahoo Messenger'a Çevrimdışı Girenleri Tespit Etme | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
selamlar.ben sitenizi inceledim çevrimdışı olanları msnde görmek için bulamadım herhangi bir dosya.nerden indirebilirim.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yahoo Messenger'a Çevrimdışı Girenleri Tespit EtmeHell çohq saol abi! paylaşım için tşkler! ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
tşkrler
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
sağolasın
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
gayet güzel olmuş ellerine sağlık
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çevrimdışı, etme, girenleri, messengera, tespit, yahoo |
Yahoo Messenger'a Çevrimdışı Girenleri Tespit Etme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery ile Çevrimdışı Oturum Açanları Öğrenme | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 6 | 4 Hafta Önce 10:02 |
| Yahoo! Messenger 7.5 - Yahoo! Messenger with Voice (8.0) | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 13-01-2009 04:44 |
| MSN Discovery çevrimdışı kişiler nasıl görülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 23-11-2008 15:59 |
| MSN Messenger'a Yeni Yüzler Yapın | CrasHofCinneT | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 1 | 21-11-2008 21:04 |
| Çevrimdışı İleti Yardım | poweramp | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 24-07-2008 13:55 |