| | #1 (mesaj-linki) | |
| Türk Messenger Aveon Bilgisayar mühendisi Mustafa Altınkılıç ve dokuz arkadaşı tarafından hazırlanan Türk internet messengerı Aveon, ile Türk anlık mesaj gönderme programı. Aveon‘un en önemli özelliği, MSN Messenger ve benzeri messenger programları gibi, yazılıi sesli ve görüntülü olarak sohbet yapabilme imkânı vermesi. Aveon‘u kullanmak için yalnızca küçük bir kayıt aşamasından geçiyorsunuz. Kayıt sırasında, istediğini e-mail adresi kullanabilirsiniz. Kayıt olduktan sonra, bütün messengerlarda olduğu gibi e-mail adresi ve şifrenizle giriş yapıyorsunuz. ![]() ![]() Programın ilk sürümü 1.0 ve 7,4 mb. Şu anda sadece, çok basit bir kaç özelliğe mevcut. Türkiye’de Messenger! Türkiye’de en fazla kullanılan messenger Microsoft‘un MSN Messenger programı. MSN’den başka en fazla yaygın olarak kullanılan messengerlar Google Talk, Yahoo Messenger ve ICQ. Ayrıca, AIM, Jabber, Xfre, Paltalk, Samtime, QQ, Ebuddy gibi diğer messengerlar da mevcut. Aveon Tutar Mı? Aveon programı, sadece sesli, yazılı ve sohbet imkânı sağlıyor. Tüm messengerlar da, aslında karmaşık yapılarına rağmen (Google Talk hariç), bu özellikleri sağlıyor. Yani, geride kalanı genelde göz boyama! Aveon da, basit arayüzü ile kullanışlı bir program. Ancak, bu programı kullanmaya başlamadan önce, arkadaşlarımızında bu programı kullanabiliyor olması gerekecek. Bu nedenle, programın tutması için iyi bir reklam yapılması, programın özellikle İnndir ve RocketDownload gibi downnload sitelerine kayıt ettirilmesi gerekiyor. Ve bu işleri yaparken, Türk kelimesini de reklamın içeriğinde göstermek gerekiyor. Kısacası güzel bir çalışma, MSN Messenger‘ı dünyada en fazla kullanan tek ülke olan Türkiye için güzel bir messenger! | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türk Messenger Aveon![]() TÜRK'ÜN iLETiŞiMDEKi YENi GÜCÜ AVEON sizi ve sevdiklerinizi sesli ve görüntülü iletişime davet ediyor. Kişisel bilgisayarınız, web kameranız ve mikrofonunuz sayesinde AVEON 'u kullanarak şimdilik aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz;
%100 TÜRK MALI AVEON'un geliştirilmesi siz bu satırları okurken devam ediyor. Görüşmelerinizin görüntü kalitesinden memnun değilseniz, lütfen donanımınızı, işletim sisteminizi ve veri aktarım olanaklarınızı info@aveon.info adresine gönderin. Sizlerin görüşleri AVEON'u daha ileriye taşıyacaktır. Sorularınız ve Görüşleriniz için iletişim adresi : info@aveon.info ![]() ![]() ![]() Sistem gereksinimleri
AVEON'un sorunsuz olarak çalışabilmesi için .Net Framework'ün sisteminizde kurulu olması gereklidir. Aşağıda AVEON'un üç farklı kurulum paketi listelenmektedir.
%100 TÜRK MALI AVEON'un geliştirilmesi siz bu satırları okurken devam ediyor. Görüşmelerinizin görüntü kalitesinden memnun değilseniz, lütfen donanımınızı, işletim sisteminizi ve veri aktarım olanaklarınızı info@aveon.info adresine gönderin. Sizlerin görüşleri AVEON'u daha ileriye taşıyacaktır. Sorularınız ve Görüşleriniz için iletişim adresi : info@aveon.info Son Düzenleyen The Unique; 21-11-2007 @ 00:39. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türk Messenger Aveon The Unique eline sağlık güzel bir program | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türk Messenger Aveon Ben kullanıyorum msn ile güzel 1 program hemde%100 yerli | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türk Messenger Aveon
helal olsuun valla.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türk Messenger Aveon evet helal olsun denir bence de | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
eline saglık emege saygılar
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türk Messenger Aveon gülüyorum sadece.Türk ün iletişimdeki gücüne bak ))
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
link çalışmıyor
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Yalan olmuş sanırım Aveon.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Türk Messenger Aveon Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türk Askeri - Türk Askerlerine Ait Resimler | Demir YumruK | Fotoğraflar Gezegeni | 384 | 4 Hafta Önce 00:00 |
| Türk Tv /Tv Kartı Olmadan Yüzlerce Kanal ve Radyo, Türk Yapımı (Freeware) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 18-05-2009 15:25 |
| Türk - Türk Nedir - Türk Hakkında | NeutralizeR | X-Sözlük | 2 | 30-04-2009 04:12 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Yurtdışındaki Türk Çocukları için Türkçe ve Türk Kültürü Öğretim Programı | Blue Blood | Eğitim Bilimleri | 2 | 14-12-2007 22:30 |