| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Error Fixer (Hata Onarımı)
arkadaşlaryardım 80072efd fix erde denedim olmadı neolur kısave öz biyardım şimdide teşekkür
Son Düzenleyen kompetankedi; 25-05-2007 @ 21:16. | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
açıklamalar için saolasın 800701f7 hatasını aldım şimdi programları indiryorum inş. çözebilirm
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
ya mustang kardesim benimde aynı hatayı veriyor ne yapacaz bilmiyorum akadaslar yardımcı olun lütfen
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |||||||||||||
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Son Düzenleyen kompetankedi; 25-05-2007 @ 21:16. | |||||||||||||
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
bende de aynı hatalar var 80048820 ve 80048439 zip li doyayı da yükledim çalıştırdım işe yaramadı. Ama messenger in 7.0 sürümünü çalıştırabiliyo nası iş anlamadım yaw
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
bende msnyi açamıyorum yardımcı olursan tam süper olajak... Hata kodu 81000306 heryerde aradım sorunları buldum yaptım ama hala açılmıoyr lütfen burda inşallah çözicem... | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
sao kardes hoş bir paylasım benim sorun haladevam ediyor ama | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Messenger hizmetinde genel bir sorun yaşanmaktadır. Bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmadan sorunun düzelmesini bekleyiniz. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
Teşekkürler bakalım deneyecem inşallahişe yararr
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben 1 haftadan beri 80040154 kodlu hatayı almaktayım.siteden hata kodu çözümlerindeki her şeyi yaptım ancan sorun düzelmedi.çalıştırdan dll dosyası eklemek istediğimde loadlibrary başarısız oldu,belirtilen modül bulunamadı falan uyarısını alıyorum.yardımcı olursanız sevinirim...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| error, fixer, hata, messenger, onarımı |
Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 542 | 12 Saat Önce 10:03 |
| Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 1 Hafta Önce 20:48 |
| Error Cleaner - Hata Giderme Programı | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 11 | 28-02-2009 14:12 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| MSN Hata Kodu 800b0001 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 21:06 |