Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-04-2007   #21 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Messenger Error Fixer (Hata Onarımı)

Genel Duyuru: login.live.com sunucularındaki teknik problemler nedeniyle Windows Live / MSN / Hotmail servislerinden geçici bir süre yararlanamayabilirsiniz. Üyelerimize ve ziyaretçilerimize, sistemlerinde herhangi bir değişiklik yapmadan durumun düzelmesini beklemelerini tavsiye ediyoruz.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 18-04-2007   #22 (mesaj-linki)
ersin1905

Windows Live Messenger'da oturum açmaya çalışırken 81000314 ve 80072745 hata kodlarını alıyorsanız:
bu uygulamayı çalıştırarak \WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyanızı güncelleştirerek sorunu çözebilirsiniz.

Acaba sadece o dosya yı nasıl uptade edebiliriz. Yardımcı olursanız sevinirim . Çünkü soru nun benim bilgiseyarımdan kaynaklandığını düşünüyorum. Modem imin arkasında 4 tane çıkış var bir modem den 3 kişi kablo ile bağlanıyoruz ben hariç diyer iki kişi düzenli olarak oturum açabiliyor. Sadece ben açamıyorum. 80072745 hatasını veriyor. Onar dediğim de ise sadece Anahtar bağlantı noktasında hata veriyor . Windows u daha önce update ettim. Sanıyorum bir de bu dosya yı update etmemiz gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim Bu arada kullandığım modem Inca 104

Saygılar

Eski 18-04-2007   #23 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

ersin1905 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger'da oturum açmaya çalışırken 81000314 ve 80072745 hata kodlarını alıyorsanız:
bu uygulamayı çalıştırarak \WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyanızı güncelleştirerek sorunu çözebilirsiniz.

Acaba sadece o dosya yı nasıl uptade edebiliriz. Yardımcı olursanız sevinirim . Çünkü soru nun benim bilgiseyarımdan kaynaklandığını düşünüyorum. Modem imin arkasında 4 tane çıkış var bir modem den 3 kişi kablo ile bağlanıyoruz ben hariç diyer iki kişi düzenli olarak oturum açabiliyor. Sadece ben açamıyorum. 80072745 hatasını veriyor. Onar dediğim de ise sadece Anahtar bağlantı noktasında hata veriyor . Windows u daha önce update ettim. Sanıyorum bir de bu dosya yı update etmemiz gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim Bu arada kullandığım modem Inca 104

Saygılar

Geçici bir çözüm önerisiydi, o dosyayı güncelleştirmenize gerek yok. Daha detaylı teknik bilgi vererek sorunuzu buraya yazınız:
http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...ik-destek.html
Eski 20-04-2007   #24 (mesaj-linki)

800401f3 hata sorununu veriyo yardmcı olrmsnz galiba gerkli olan bi dosyayımı silmşm ne ne sildğimi ve nasl düzltcğimi blmym 5 gndr msn giremym yaa lütfn yardm edin önerilen progrmı indrdim ama hala devm ediyo:/
Eski 20-04-2007   #25 (mesaj-linki)
redline_s

kolay gelsin arkadaşlar kardeş ii diosun hoş diosun da File hosting | hosts[MSNFix].exe - [hosts_MSNFix_.exe]' a tıklıorum hemen paylaş sitesine yönlendiriliom ama orasıda tadilatta olduuu için hiç bi şey download edemioz elinizde vrsa bi zahmet bana gönderseniz.
Eski 20-04-2007   #26 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

redline_s adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kolay gelsin arkadaşlar kardeş ii diosun hoş diosun da File hosting | hosts[MSNFix].exe - [hosts_MSNFix_.exe]' a tıklıorum hemen paylaş sitesine yönlendiriliom ama orasıda tadilatta olduuu için hiç bi şey download edemioz elinizde vrsa bi zahmet bana gönderseniz.
Aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. İkisi de aynı dosyaya erişim sağlıyor.

Download:
hosts[MSNFix]
Eski 21-04-2007   #27 (mesaj-linki)
maraslim

oncelikle sunum icin tesekkurler arkadasim yanliz ben frameworku yekleyip programida indirdim ve programi calistirdim ama hic bisey degismedi neden acaba bunun baska yolu varmi bendeki hata kodu 80048820 ve hala sorun devam ediyo bir bucuk gunden beri msne girmedim cildiracam
Eski 06-05-2007   #28 (mesaj-linki)
cantahir

arkadaşlar bende aynı şekilde 2 gündür 80048820 sorunu ile karşılaşıyorum.

yok mu bunun daha başka bir çözüm yolu?

her yerdekileri araştırdım ama nafile
Eski 27-05-2007   #29 (mesaj-linki)
Melek_Sevcan

Ya msn nem 80004005 hatası veriyor programı indirdim ama nasıl yapıcam bilmiyorum bir şeyler yaptım ama yine olmadı kafayı yiyecegim ya msn nemi açmam lazım ne yapıp ne edip :'(

80004005 <<<< Ya msn ne açılıp anında kapanıyor deliricem şuu hata sistem dosyası falan diyor bu ayar oldum delirdim msn nemi açamıyorum 1 haftadan beri ama başka msn ne lerim açılıyor bir tek asıl kullandıgım hata veriyor :'(

Son Düzenleyen Melek_Sevcan; 27-05-2007 @ 05:25. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 06-06-2007   #30 (mesaj-linki)
karanlık gece

ya arkadaşlar bu konu buraya mı yazılır tam emin değilim ama yazıom bi kere...ya benim bu msn sürekli messenger bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekir dio.sıkıldım ya bundan! bana yardım edebilecek biri var mı?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
error, fixer, hata, messenger, onarımı
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 542 13 Saat Önce 10:03
Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 1 Hafta Önce 20:48
Error Cleaner - Hata Giderme Programı Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 11 28-02-2009 14:12
MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu hunterking Arşive Kaldırılan Konular 6 27-02-2009 17:42
MSN Hata Kodu 800b0001 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:06