|
seddar13 adlı kullanıcıdan alıntı
|
80072745 numaralı hata kodu veriyor windows msn açıo ama WLm açmıo Sınamada Sistem Dosyası hatası weriyor ve
"sistem dosyanızda, ad çözümlemesini etkileyebilecek MSDN'le ilgili girdiler war. WLm uygulamasının sistem dosyanızı temizlemesini istermisiniz?" Dior |
"Evet" seçeneğine tıkladığınızda herhangi bir değişiklik olmuyor mu? Ne zamandan beri bu sorunu yaşıyorsunuz? Sisteminizde ne gibi bir değişiklik yaptınız?
|
whitejoker adlı kullanıcıdan alıntı
|
Arkadaşlar Ben Windows Live Mesengeri kurdum(En Son Sürüm)ü...Mesengeri Çalıştırdığımda mesengerle birlikte ekranda belli bir zaman donuyor..Ve 5-10 dakşka sonra normale dönüyor..Lütfen Bu Konuda Bana Sorunu Giderebileceğim Teknik Fikirlerinizi Rica Ediyorum...
Not:
işletim sisitemi Windows XP Pro+service pack2
Anakart Epox EP-8RDA+/FIC AU Chameleon
Anakart Çipseti:nFORCE_2SPP
Görüntü Birimi: nVIDIA GeForce FX 520
CPU TÜRÜ:AMD Athlon XP,1100 MHz (5.5X 200)
Ram:1024
İlginize Şimdiden Teşekkürler
whitejoker |
Kişi listeniz çok mu kalabalık? Başka bir hesapta oturum açtığınızda bu sorunu yaşıyor musunuz?
|
YsM_YsM adlı kullanıcıdan alıntı
|
Windows Live Messenger'ı açamıyorum tıklıyorum ama hiç sayfa açmıyor defalarca yeniden onardım yükledim ama olmuyor lütfen yardım edermisiniz bilgisayarımda hiçbişekilde Messenger çalıştıramıyorum :'( :'( lütfen yardım edinnnnn |
CTRL + ALT + DEL yapıp Görev Yöneticisi'ni başlatın. İşlemler sekmesinden msnmsgr.exe'yi bulup kapatın, birden fazla olabilir. C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ klasörüne gidin. msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Kopyala'yı seçin. Dosyasının adı msnmsgr2.exe olarak değiştirin, o klasörde sağ tıklayıp ve "Yapıştır" seçeneğini kullanın. msnmsgr2.exe'ye çift tıkladığınız Windows Live Messenger açılıyor mu? Anti-virüs programınızı kapattığınız bir değişiklik oluyor mu?