Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-12-2007   #41 (mesaj-linki)
Dangerous1234
Cvp: Messenger Error Fixer (Hata Onarımı)

Ya arkadaşlar ne olur yardım edebilirmisiniz.. Msn'de 80072745 numaralı hata kodu veriyor.. Ne yaptıysam açılmadı.. Bu programı indirdim ancak sorun çözülmedi.. Lütfen yardım edebilirmisiniz.. Yoksa format atacam..

Teşekkürler..

Flood yapıyorum özür dilerim..

Yokmu Allahın bir kulu yardım edebilecek .. ?

Son Düzenleyen Dangerous1234; 19-12-2007 @ 04:49. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 19-12-2007   #42 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Dangerous1234 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ya arkadaşlar ne olur yardım edebilirmisiniz.. Msn'de 80072745 numaralı hata kodu veriyor.. Ne yaptıysam açılmadı.. Bu programı indirdim ancak sorun çözülmedi.. Lütfen yardım edebilirmisiniz.. Yoksa format atacam..

Teşekkürler..

Flood yapıyorum özür dilerim..

Yokmu Allahın bir kulu yardım edebilecek .. ?
Modeminizi kapatıp yeniden açın, Windows'u yeniden başlatın, Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açmayı deneyin.

Tek bir hesapta mı yoksa diğer tüm hesaplarda da mı aynı hata mesajı karşınıza çıkıyor?

Windows XP-Vista, MSN Messenger-Windows Live Messenger sürümlerinden hangilerini kullanıyorsunuz?
Eski 05-01-2008   #43 (mesaj-linki)
seddar13

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Modeminizi kapatıp yeniden açın, Windows'u yeniden başlatın, Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açmayı deneyin.

Tek bir hesapta mı yoksa diğer tüm hesaplarda da mı aynı hata mesajı karşınıza çıkıyor?

Windows XP-Vista, MSN Messenger-Windows Live Messenger sürümlerinden hangilerini kullanıyorsunuz?
80072745 numaralı hata kodu veriyor windows msn açıo ama WLm açmıo Sınamada Sistem Dosyası hatası weriyor ve
"sistem dosyanızda, ad çözümlemesini etkileyebilecek MSDN'le ilgili girdiler war. WLm uygulamasının sistem dosyanızı temizlemesini istermisiniz?" Dior
Eski 07-01-2008   #44 (mesaj-linki)
whitejoker

Arkadaşlar Ben Windows Live Mesengeri kurdum(En Son Sürüm)ü...Mesengeri Çalıştırdığımda mesengerle birlikte ekranda belli bir zaman donuyor..Ve 5-10 dakşka sonra normale dönüyor..Lütfen Bu Konuda Bana Sorunu Giderebileceğim Teknik Fikirlerinizi Rica Ediyorum...
Not:
işletim sisitemi Windows XP Pro+service pack2
Anakart Epox EP-8RDA+/FIC AU Chameleon
Anakart Çipseti:nFORCE_2SPP
Görüntü Birimi: nVIDIA GeForce FX 520
CPU TÜRÜ:AMD Athlon XP,1100 MHz (5.5X 200)
Ram:1024
İlginize Şimdiden Teşekkürler
whitejoker
Eski 15-01-2008   #45 (mesaj-linki)
YsM_YsM

Windows Live Messenger'ı açamıyorum tıklıyorum ama hiç sayfa açmıyor defalarca yeniden onardım yükledim ama olmuyor lütfen yardım edermisiniz bilgisayarımda hiçbişekilde Messenger çalıştıramıyorum :'( :'( lütfen yardım edinnnnn
Eski 15-01-2008   #46 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

seddar13 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
80072745 numaralı hata kodu veriyor windows msn açıo ama WLm açmıo Sınamada Sistem Dosyası hatası weriyor ve
"sistem dosyanızda, ad çözümlemesini etkileyebilecek MSDN'le ilgili girdiler war. WLm uygulamasının sistem dosyanızı temizlemesini istermisiniz?" Dior
"Evet" seçeneğine tıkladığınızda herhangi bir değişiklik olmuyor mu? Ne zamandan beri bu sorunu yaşıyorsunuz? Sisteminizde ne gibi bir değişiklik yaptınız?

whitejoker adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar Ben Windows Live Mesengeri kurdum(En Son Sürüm)ü...Mesengeri Çalıştırdığımda mesengerle birlikte ekranda belli bir zaman donuyor..Ve 5-10 dakşka sonra normale dönüyor..Lütfen Bu Konuda Bana Sorunu Giderebileceğim Teknik Fikirlerinizi Rica Ediyorum...
Not:
işletim sisitemi Windows XP Pro+service pack2
Anakart Epox EP-8RDA+/FIC AU Chameleon
Anakart Çipseti:nFORCE_2SPP
Görüntü Birimi: nVIDIA GeForce FX 520
CPU TÜRÜ:AMD Athlon XP,1100 MHz (5.5X 200)
Ram:1024
İlginize Şimdiden Teşekkürler
whitejoker
Kişi listeniz çok mu kalabalık? Başka bir hesapta oturum açtığınızda bu sorunu yaşıyor musunuz?

YsM_YsM adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger'ı açamıyorum tıklıyorum ama hiç sayfa açmıyor defalarca yeniden onardım yükledim ama olmuyor lütfen yardım edermisiniz bilgisayarımda hiçbişekilde Messenger çalıştıramıyorum :'( :'( lütfen yardım edinnnnn
CTRL + ALT + DEL yapıp Görev Yöneticisi'ni başlatın. İşlemler sekmesinden msnmsgr.exe'yi bulup kapatın, birden fazla olabilir. C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ klasörüne gidin. msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Kopyala'yı seçin. Dosyasının adı msnmsgr2.exe olarak değiştirin, o klasörde sağ tıklayıp ve "Yapıştır" seçeneğini kullanın. msnmsgr2.exe'ye çift tıkladığınız Windows Live Messenger açılıyor mu? Anti-virüs programınızı kapattığınız bir değişiklik oluyor mu?
Eski 05-02-2008   #47 (mesaj-linki)
alperenbkrcgl

çok iyi çok güzel aferin
Eski 06-02-2008   #48 (mesaj-linki)
SWEENY TODD

81000378 hatası veriyor bende ne yapıcam yardımcı olabilir misniz yada bu program hallediyor mu..?
Eski 06-02-2008   #49 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

SWEENY TODD adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
81000378 hatası veriyor bende ne yapıcam yardımcı olabilir misniz yada bu program hallediyor mu..?
MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası
Eski 03-03-2008   #50 (mesaj-linki)

"Sistem dosyanızda, ad çözümlemesini etkileyebilecek MSDN'le ilgili girdiler var. Windows Live Messenger uygulamasının sistem dosyanızı temizlemesini ister misiniz?" Bu fix programını yükledikten sonra böyle bir hata ile karşılaşıyorum hep ve Evet dediğimde ise tekrar bu çıkıyor hiç bir değişiklik olmuyor.. Lütfen yardım edin.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
error, fixer, hata, messenger, onarımı
sistem dosyanizda ad cozumlemesini,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 545 7 Saat Önce 05:15
Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 1 Hafta Önce 20:48
Error Cleaner - Hata Giderme Programı Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 11 28-02-2009 14:12
MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu hunterking Arşive Kaldırılan Konular 6 27-02-2009 17:42
MSN Hata Kodu 800b0001 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:06