| | #81 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger Error Fixer (Hata Onarımı)
| |||||
|
| | #82 (mesaj-linki) | |
msnme gelen hotmailleri okuyamıyorum msn desorun var açıldıktan sonra hemen hata raporu gönder gönderme çıkıyo ve hemen msn kapanıyo
| |
|
| | #83 (mesaj-linki) | |
slm benım msn mı actıktan sonra tekrar kendısını kapatıyor meıllerımede bakamıyorum acmıyor
| |
|
| | #84 (mesaj-linki) | |||||
slm arkadaşlar 80048103 hata veriyor ama bır diğer msn aynı bilgisayarda çalışıyor bir cevap vererek yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim. | |||||
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
80072ee72 hata kodunu verıo anlamıyorum
| |
|
| | #86 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bende hata kodu vermiyor msn adamları dönüyor dönüyor sonunda sorun gider fln geliyor ama diğer msnelerimde öle değil
| |
|
| | #87 (mesaj-linki) | |
teşekkürler.......
| |
|
| | #88 (mesaj-linki) | |
yha bn en son sürüm kullanmak zorunda kaldım yoksa 8.5i açmıo yenileyin dio bnde yenilemek zorunda kaldım bu seferde açmıo bağlantılardan baktığımda sitem dosyası dio msdn dosyasında bişiler oluo hyr dediğimde herşey tamam oluo ama gene açmıo napmam lazım _??
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msdn hatasi, msn 80048103 hatasi, msn hata kodu 80048103, |
Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 542 | 8 Saat Önce 10:03 |
| Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 6 Gün Önce 20:48 |
| Error Cleaner - Hata Giderme Programı | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 11 | 28-02-2009 14:12 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| MSN Hata Kodu 800b0001 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 21:06 |