| | #1 (mesaj-linki) | |
| Messenger Error Fixer (Hata Onarımı)Messenger Error Fixer (Messenger Hata Onarımı Programı) Bu program sayesinde Msn Messenger da aldığınız hata kodlarını tek tuşla çözebilirsiniz. ![]() Çözdüğü hata kodları şunlar: * 80004005 * 800401f3 * 80040154 * 80040111 * 80048883 * 80048820 * 80048848 * 80072ee7 * 80072efd * 80070190 * 80070193 * 800701f7 * 80072745 Programın çalışması için Framework gereklidir. Aksi takdirde program çalışmaz. Framework u indirmek içinTIKLAYIN | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) DİKKAT: Aşağıdaki çözüm önerisi belli bir tarihte yaşanan genel bir sorun için verilmiştir. Güncel çözüm önerileri için lütfen bu konuyu inceleyiniz: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri ------------------------------------------------------------------ Windows Live Messenger'da oturum açmaya çalışırken 81000314 ve 80072745 hata kodlarını alıyorsanız: bu uygulamayı çalıştırarak \WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyanızı güncelleştirerek sorunu çözebilirsiniz. hosts[MSNFix].exe dosyasını çalıştırdıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyiniz. Maalesef yoğunluktan dolayı daha detaylı açıklama yapmaya fırsatımız olmadı. En kısa zamanda ilgili forum konusuna geniş bir açıklama ekleyeceğiz. Messenger hizmetinde dünya genelinde bir sorun yaşanmaktadır. ~ NeutralizeR Download: hosts[MSNFix] Sunucumuz şu an çok yoğun olduğu için indirme işleminde problem yaşayabilirsiniz, aşağıda alternatif indirme bağlantısı bulunmaktadır: File hosting | hosts[MSNFix].exe - [hosts_MSNFix_.exe] | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Error Fixer (Hata Onarımı)
bu gün yine hata devam ediyor bu seferde 81000314 kodlu hatayı ne yapcam yardımcı olabiilrmisiniz?teşekkürler..
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
ya nasıl guncellestırecez onu anlamadım yardım edersenız sevınırım...
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Arkadaşlar benim mesenger oturum açılışında( 80048820) ve (80048412) hata kodları veriyor .Messenger Eror Fixer'i indirdim hata hala devam ediyor yardımcı olrsanız sevinirim... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Eğer aynı bilgisayarda bir hesabınızla WLM'de oturum açabiliyor, diğeriyle açamıyorsanız, lütfen bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmadan bir süre bekleyiniz. Sunucu tabanlı sorunlarda yapabileceğiniz çok şey yok... Tabii bu esnada Başlat > Programlar > Windows Messenger ile oturum açmayı deneyebilirsiniz, çoğu zaman olumlu sonuç veriyor.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) kişi listeniz kullanılabilir durumda olmadığı ndan şuanda MSN i kullanamazsınız 81000378 hata kodu nie açılmıyor msnim yaaa | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
Hata Kodu 81000378: Kişi listeniz kullanılamıyor Bu ileti'yi alırsanız, kişi listeniz kullanılamıyordur veya salt okunur moddadır. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin. | |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
bende error fixer indirdim ancak sorunum yine devam ediyor yardım edebilecek biri var mı
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| 80072745 hata, messenger error fixer, msn fixer, msn onarim, |
Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 541 | 2 Gün Önce 11:54 |
| Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 5 Gün Önce 20:48 |
| Error Cleaner - Hata Giderme Programı | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 11 | 28-02-2009 14:12 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| MSN Hata Kodu 800b0001 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 21:06 |