| | #1 (mesaj-linki) | |
| ICQ![]() ICQ 5.1 Downoad (tr) program artık türkiyeden mynet uzrınden yayımlanıyor bu yuzden turkce yuklıyeceksenız kı ben burada turkce link ını verdim mynet e uye olmanızda lazım İCQ 5.1 Download (en) buda ingilizce sürümü ![]() size 37 adet ICQ skin de gonderiyorum bu Skin leri program klasoru ıcınde skin adlı klasorun icine koyarsanız ayarladan skin i deiştitebilirsiniz 1FC Koeln Alemannia Achen Bayern Muenchen Brook Burke BVB 5.1 Call of Duty Cool Skin Counter-Strike Diablo 2 Eintracht Frankfurt GIGA Guild-Wars ICQ Black ICQ STd Luna Element 5 Luna Element 5 Black Mac OS Mini Skin MSN MSN Live Opera Playstation Portable Pro Sieben Retro Skin Sexy So High So High Black Steam TV-Total VFL Bochum Vista White ICQ WM2006 World of Warcraft XP Blue XP Silver ![]() DOWNLOAD faklı kaydet seceneği ile dosyayı indiriniz. 9.38 mb Rar pass: msxlabs Son Düzenleyen Blue Blood; 20-10-2006 @ 15:34. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ICQ
millet bu programın türkçe yama sının nerde olduğunu bilen var mı
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
program mynetle birleşti iyi güzel ama atıyorum benim 7 haneli bir icq numaram var ki icq kullananlar bilir çok değerlidir bu icq nomarası. bunun yerine hiçbir değeri olmayacak bir mynet adı almam gerekiyor kim böyle birşey isterki. eski kullanıcılar bilirlerhi hotmail bile şu an verdiği ücretsiz e postalara pop3 değdeği vermiyor fakat eski kullanıcılar bu özellikten ücretsin bir şekilde yararlanmaya devam ediyor.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| MSNlive ICQ Skin![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
eline sağlık kanka harikasin
| |
|