| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN WebCam Recorder WLM 8.5 Sürümlerinde Web Cam Kaydı Bulunmaktadır... Hangi msn sürümünü kullanıyorsunuz ?
| |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN WebCam Recorder
Arkadaşlar. Msn web cam recoder in kaydettiği ml20 uzantulı dosyaları nasıl video formatına çeviricez? Yada hangi programı kullanıcaz bunun için?
| |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
teşekkürler
| |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
kurabilir de işe yarar sa şimdiden çok teşekkürler kardeş çok yaradi bana o zaman emeğine sağlik
| |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
tesekkürler usta
| |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
tesekkürler sunum icin
| |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN WebCam Recorder eLLerıne saglık ama bşey sorcam ben videoyu avi.fln cevırmeden yani bılgısayara kaydetmeden programın kendı ıcınden ızlemek ıstıyorum ama video'yu ızlerken gonderme hatası verıyor cok denedım duzelmesı ıcın kac kere sıldım tekrar yukledım ama olmadı bi yardımcı olursan cok sevınırım Son Düzenleyen mansonart; 12-02-2009 @ 06:44. Sebep: yazım hatası | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN WebCam Recorder Dostum Görüntü Bozukluklarini nasıl düzeltebilirim bütün codecleri denedim fakat görüntüde bozuklar meydana geliyor, vc formatındaki görüntüdede bozukluk var.. net bağlantı hızından mı yoksa benim külüstür p3 700 den mi kaynaklanıyo anlamadım, tahminin kayıt esnasında ön bellek ara sıra donma yaşadı, görüntünün başları net fakat görüntü aralarında hareket esnasında ve çoğu yerde bozukluklar meydana geldi kare kare oldu bazen netleşiyo bazen bozuluyo.. Elimdeki görüntüyü kurtarmamın imkanı var mı düşük kalite olsun razıyım tşk ediyorum güzel paylaşım.. Bende başka bir webcam recorder prog. var fakat bu pc kaldırmıyo cok yavaş görüntü elde ediyorum fakat bu programla hızlı görüntü elde ettim ama dediğim gibi şu bozukluklar olmasa daha güzel olur Bundan daha güzel bir recorder tavsiye edersen ayrica sevinirim tşk. ederim başarılarının devamını dilerim.. Emeğe Saygı.. | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN WebCam Recorder k-lite ve diğer bütün codecleride yükledim değişen birşey olmadı görüntü hala bozuk dostum yardımcı olursan sevinirim.. | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
teşükkür ederim
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| msn, recorder, webcam |
MSN WebCam Recorder Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Webcam Sorunları | EnCoY | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 129 | 1 Hafta Önce 02:45 |
| oRipa MSN Recorder (Webcam Kayıt) | virtuecat | Diğer MSN Messenger Programları | 58 | 10-09-2009 17:09 |
| Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın | GSliyek | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 7 | 12-04-2008 13:42 |
| Webcam | xxxDanieLxxx | Flash Oyunlar | 0 | 19-07-2007 13:51 |
| WebCam | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 0 | 21-02-2007 23:51 |