| | #11 (mesaj-linki) | |
| webcam görüntü kaydetme
arkadaşlar bana boyutu küçük webcam görüntü kaydetme programı lazım ama boyutu küçük olması lazım int. sınırlı o yüzden yardımcı olursanız sevinirim
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN WebCam Recorder
merhaba çok güzel bi program tşkler yalnız bir sorunum var başka bilgisayarda kaydettiğim dosyayı kendi bilgisayarımda (udp uzantısı yazıyor) convert edemiyorum. açamıyorum da bad input yazıyor. başka convertter kullanabilir miyim? yardım edebilir misiniz? tşkler | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
yaaa ben bu kaydettiğim dosyları divx ya da başka bi uzantıda seyretmek istiorum bunu nasıl yapacam ?
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: MSN WebCam RecorderKullanırken farkettinizse önce yeşil bir nokta koyar , daha sonra yeşilin yerini kayıt sahnesi alır ( screenshot gibi) .Yeşilden kayıt sahnesine dönmeden kaydı sonlandırmayın. Birinci bu. İkinci olarak programı kapatırken düzgün kapanmasına dikkat edin , görev yöneticisinden ( ctrl + alt + delete le açılıyor bilirsiniz ) kapatmayın .Son sebep de program neticede halen geliştirme aşamasında , zaman zaman hata vermesi de mümkün. Programın kayıt formatı vc veya udp de olsa dosya uzantısı libmimic isimli özel bir codecle sağlanıyor , halilye convert işlemini programın içinden yapmak durumundayız.Başka konverter kullanma şansımız yok ,eğer başka bir medya playerda oynatacaksak programın içinden bilinen bir video formatına çevirmemiz şart.
kullanım videosuna bakarsanız orada nasıl dosya formatını çevirdiğimiz gösterildi.
Son Düzenleyen Tigin; 27-12-2006 @ 19:43. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
merhabalar ben murat.. arkadasım oncelikle bizim gibi acemiler için boyle bir guzellik yaptığın için teşekkurler.. ama benim bi sorunum var ya ben ne yaptım ne ettimse bu msn webcam recoderi calıştıramıyorum.. otomatik kayıda bi turlu gecmiyo hatta hiç bir sekilde kayıta gecmiyo.formu okumadan oncede defalarca kaldırdım ve yeniden yukledim..solediklerinin hepsini harfiyen de yukledim ama neden se bi turlu olmuyo..ilk yuklediğimde calışıyodu ama ne olduysa bi zaman sonra calışmadı..splitcamlada denedim olmuyo olmuyo!..bana bu konuda daha geniş kapsamlı yardımcı olursan cok sevinecem....şimdiden tesekkurler....
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEŞEKKÜRLER AMA GÖRÜNTÜYÜ Bİ TURLÜ KOYAMIYORUM.SPLİTCAM PRODGRAMI KURDUĞUM HALDE SPLİTCAM CAPTURE YAZISI ÇIKMIYOR. NE YAPABİLİRİM
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |||||||||
Splitcam karşı tarafa sahte kamera açma işlevini gören farklı bir yazılım.Splitcam'la ancak makineninizde kayıtlı bir video dosyasını izletebilirsiniz. Kullandığınız antivirüs veya firewall benzeri herhangi bir yazlım winpcap programını bloklamış olabilir. Çünkü "winpcap" aracı makinenizle iletişime giren karşı taraftaki makine arasındaki tcp/ip paketçiklerini süzmeye yarıyor.Programın güvenli olduğunu belirtmiştim.Çalışmasına izin verip vermediğinize lütfen bir bakın.
Son Düzenleyen Tigin; 06-01-2007 @ 02:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
selam arkadaşlar bu msn webcam recorder ile yaptığımız kayıtları konvert edebilmek için başka programlar varmı acaba programın kendisi ile konvert ederken sürekli hata veriyor ve pragram kapatılıyor şimdiden teşekkürler
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN WebCam Recorder programı yukleyemıyorummm bırtuelu calısmıyor kurarken bı yazı cıkıyor ve yukleme bır turlu tamamlanmıyırr yardım edınız lutfen
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
İLK BENİ KUR DOSYASI İŞE YARAMIYOR VE HATA VERİYOR USTAT KURULAMIYOR NEDEN ACABA???
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| msn, recorder, webcam |
MSN WebCam Recorder Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Webcam Sorunları | EnCoY | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 129 | 1 Hafta Önce 02:45 |
| oRipa MSN Recorder (Webcam Kayıt) | virtuecat | Diğer MSN Messenger Programları | 58 | 10-09-2009 17:09 |
| Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın | GSliyek | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 7 | 12-04-2008 13:42 |
| Webcam | xxxDanieLxxx | Flash Oyunlar | 0 | 19-07-2007 13:51 |
| WebCam | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 0 | 21-02-2007 23:51 |