MSN WebCam Recorder Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-11-2006   #11 (mesaj-linki)
juninho
webcam görüntü kaydetme

arkadaşlar bana boyutu küçük webcam görüntü kaydetme programı lazım ama boyutu küçük olması lazım int. sınırlı o yüzden yardımcı olursanız sevinirim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 29-11-2006   #12 (mesaj-linki)
zekeryaa
Cvp: MSN WebCam Recorder

merhaba çok güzel bi program tşkler
yalnız bir sorunum var
başka bilgisayarda kaydettiğim dosyayı kendi bilgisayarımda (udp uzantısı yazıyor) convert edemiyorum. açamıyorum da bad input yazıyor.
başka convertter kullanabilir miyim?
yardım edebilir misiniz?
tşkler
Eski 02-12-2006   #13 (mesaj-linki)

yaaa ben bu kaydettiğim dosyları divx ya da başka bi uzantıda seyretmek istiorum bunu nasıl yapacam ?
Eski 27-12-2006   #14 (mesaj-linki)
Tigin

zekeryaa adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba çok güzel bi program tşkler
yalnız bir sorunum var
başka bilgisayarda kaydettiğim dosyayı kendi bilgisayarımda (udp uzantısı yazıyor) convert edemiyorum. açamıyorum da bad input yazıyor.
başka convertter kullanabilir miyim?
yardım edebilir misiniz?
tşkler
Streams klasörüne attınsa aslında sorun çıkmaması gerekirdi.Bununla birlikte bad input hatasını genellikle kayıt düzgün sonlanmadığında veriyor program.

Kullanırken farkettinizse önce yeşil bir nokta koyar , daha sonra yeşilin yerini kayıt sahnesi alır ( screenshot gibi) .Yeşilden kayıt sahnesine dönmeden kaydı sonlandırmayın.
Birinci bu. İkinci olarak programı kapatırken düzgün kapanmasına dikkat edin , görev yöneticisinden ( ctrl + alt + delete le açılıyor bilirsiniz ) kapatmayın .Son sebep de program neticede halen geliştirme aşamasında , zaman zaman hata vermesi de mümkün.

Programın kayıt formatı vc veya udp de olsa dosya uzantısı libmimic isimli özel bir codecle sağlanıyor , halilye convert işlemini programın içinden yapmak durumundayız.Başka konverter kullanma şansımız yok ,eğer başka bir medya playerda oynatacaksak programın içinden bilinen bir video formatına çevirmemiz şart.

ecok adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaaa ben bu kaydettiğim dosyları divx ya da başka bi uzantıda seyretmek istiorum bunu nasıl yapacam ?

kullanım videosuna bakarsanız orada nasıl dosya formatını çevirdiğimiz gösterildi.

camdan_gemi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dostum ben mahmut benım bır derdım var msn adresımı eklersen ve bana yardımcı olursan tahmın edemeyecegın kadar mutlu olucam benım ıcın cok önemlı wep cam kayıtlarımın sesını duymam gerekıyor dedığinı yaptım ama olmuyor gs1200_ist@hot
şimdiden tesekkurler
eğer görüntülü sohbet açmadınsa ( aynı anda video + ses ) video kayıtlarında ses olmaz haliyle. Sadece *.vc uzantılı kayıtlardan sesi alman mümkün.

today_nasiliz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar linki bulamadım nolur yardımcı olun
linkten kastınız nedir , sorununuzu net bir şekilde ifade edin lütfen.

Son Düzenleyen Tigin; 27-12-2006 @ 19:43. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 02-01-2007   #15 (mesaj-linki)
muratustun

merhabalar ben murat.. arkadasım oncelikle bizim gibi acemiler için boyle bir guzellik yaptığın için teşekkurler.. ama benim bi sorunum var ya ben ne yaptım ne ettimse bu msn webcam recoderi calıştıramıyorum.. otomatik kayıda bi turlu gecmiyo hatta hiç bir sekilde kayıta gecmiyo.formu okumadan oncede defalarca kaldırdım ve yeniden yukledim..solediklerinin hepsini harfiyen de yukledim ama neden se bi turlu olmuyo..ilk yuklediğimde calışıyodu ama ne olduysa bi zaman sonra calışmadı..splitcamlada denedim olmuyo olmuyo!..bana bu konuda daha geniş kapsamlı yardımcı olursan cok sevinecem....şimdiden tesekkurler....
Eski 06-01-2007   #16 (mesaj-linki)
ruuuzgaaar

ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEŞEKKÜRLER AMA GÖRÜNTÜYÜ Bİ TURLÜ KOYAMIYORUM.SPLİTCAM PRODGRAMI KURDUĞUM HALDE SPLİTCAM CAPTURE YAZISI ÇIKMIYOR. NE YAPABİLİRİM
Eski 06-01-2007   #17 (mesaj-linki)
Tigin

muratustun adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhabalar ben murat.. arkadasım oncelikle bizim gibi acemiler için boyle bir guzellik yaptığın için teşekkurler.. ama benim bi sorunum var ya ben ne yaptım ne ettimse bu msn webcam recoderi calıştıramıyorum.. otomatik kayıda bi turlu gecmiyo hatta hiç bir sekilde kayıta gecmiyo.formu okumadan oncede defalarca kaldırdım ve yeniden yukledim..solediklerinin hepsini harfiyen de yukledim ama neden se bi turlu olmuyo..ilk yuklediğimde calışıyodu ama ne olduysa bi zaman sonra calışmadı..splitcamlada denedim olmuyo olmuyo!..bana bu konuda daha geniş kapsamlı yardımcı olursan cok sevinecem....şimdiden tesekkurler....
lovestory51 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardes eline saglik ama program calismiyor
Arkadaşlar programda herhangi bir sorun yok. Kurulum adımlarını takip etmeniz kafi.

Splitcam karşı tarafa sahte kamera açma işlevini gören farklı bir yazılım.Splitcam'la ancak makineninizde kayıtlı bir video dosyasını izletebilirsiniz.
Kullandığınız antivirüs veya firewall benzeri herhangi bir yazlım winpcap programını bloklamış olabilir. Çünkü "winpcap" aracı makinenizle iletişime giren karşı taraftaki makine arasındaki tcp/ip paketçiklerini süzmeye yarıyor.Programın güvenli olduğunu belirtmiştim.Çalışmasına izin verip vermediğinize lütfen bir bakın.

ruuuzgaaar adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEŞEKKÜRLER AMA GÖRÜNTÜYÜ Bİ TURLÜ KOYAMIYORUM.SPLİTCAM PRODGRAMI KURDUĞUM HALDE SPLİTCAM CAPTURE YAZISI ÇIKMIYOR. NE YAPABİLİRİM
Splitcam ile bu konu birbirinden bağımsız . Tümüyle farklı bir yazılım bu.Lütfen forumdaki arama butonun u kullanarak splitcam kullanımına bakın.Bu başlık altında sahte kamera açmayı değil, msndeki görüntü ve sesi kaydetmeyi anlattık.

Son Düzenleyen Tigin; 06-01-2007 @ 02:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 02-02-2007   #18 (mesaj-linki)
celikiso

selam arkadaşlar bu msn webcam recorder ile yaptığımız kayıtları konvert edebilmek için başka programlar varmı acaba programın kendisi ile konvert ederken sürekli hata veriyor ve pragram kapatılıyor şimdiden teşekkürler
Eski 20-02-2007   #19 (mesaj-linki)
sweetwitch

programı yukleyemıyorummm bırtuelu calısmıyor kurarken bı yazı cıkıyor ve yukleme bır turlu tamamlanmıyırr yardım edınız lutfen
Eski 24-02-2007   #20 (mesaj-linki)
bykoman

İLK BENİ KUR DOSYASI İŞE YARAMIYOR VE HATA VERİYOR USTAT KURULAMIYOR NEDEN ACABA???
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
msn, recorder, webcam
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN WebCam Recorder Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Webcam Sorunları EnCoY MSN Teknik Destek/Bilgiler 129 1 Hafta Önce 02:45
oRipa MSN Recorder (Webcam Kayıt) virtuecat Diğer MSN Messenger Programları 58 10-09-2009 17:09
Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın GSliyek Cep Telefonları (Mobil Dünya) 7 12-04-2008 13:42
Webcam xxxDanieLxxx Flash Oyunlar 0 19-07-2007 13:51
WebCam Blue Blood Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) 0 21-02-2007 23:51