MSN WebCam Recorder Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-02-2007   #21 (mesaj-linki)
Cvp: MSN WebCam Recorder

sevgili kardeşim anlatımın için teşekür ederim acemi olmamarağmen kayıtı yaptım seside süzdüm ancak bu olay karşılıklı konuşma gibi gecmiyor yani sesle görüntü ya karşı tarafın yada benim tarafın oluyor yani 1.sesi 2 defa kullanıp iki ayrı görüntü olarak seyiredebliyorum.yanlız ben video ediyör hakında birşey bilmiyorum forumdan indirdim ama başarılı olamadım. kısacası yardımcı olmanızı öğretiçi metninizin son satırlarındaki video editörö biraz acmanızı rica ediyorum SAYGILAR

PARDON ÜST MESAJ SAHİBİ BEN WİNDOWS MOWİE MAKERLE BİRLŞTİRME YAPTIM ÜSTTEDE

BELİRTİĞİM GİBİ BU EDİTÖRÜN NEYLE NASIL OLCAĞINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM TEKRAR TEŞEKKÜR VE SAYGILAR.

Son Düzenleyen sudan; 25-02-2007 @ 03:12. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 04-03-2007   #22 (mesaj-linki)
erkanaktas

ben yazılanları aynen yaptım, iki programıda kurdu, fakat kayıt yapamıyorum ,daha doğrusu bisey kaydettiğini göremedim

ben yazılanları aynen yaptım, iki programıda kurdu, fakat kayıt yapamıyorum ,daha doğrusu bisey kaydettiğini göremedim, hiç akım seçili değil diyor

Son Düzenleyen erkanaktas; 04-03-2007 @ 13:56. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 05-04-2007   #23 (mesaj-linki)
bumerang

Kardeş program için eline sağlık çok güzel olmuş ama benim bi sorunum var, programda farklı kaydet yapamıyorum tabi diğer oynat durdur gibi araçlarda çalışmıyor, codec bulunamadı diyor nedense sitesine baktım ama bi sürü adresler çıktı anlayamadım bi yardımcı olursan sevinirim, codec linki verebilirmisin.. Teşekkürler.
Eski 15-04-2007   #24 (mesaj-linki)
Tigin

erkanaktas adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben yazılanları aynen yaptım, iki programıda kurdu, fakat kayıt yapamıyorum ,daha doğrusu bisey kaydettiğini göremedim

ben yazılanları aynen yaptım, iki programıda kurdu, fakat kayıt yapamıyorum ,daha doğrusu bisey kaydettiğini göremedim, hiç akım seçili değil diyor
Herhangi bir şey seçmeniz gerekmiyor.Kayıt otomatik gerçekleşiyor , programı çalıştırın ve msnyi de çalıştırın , Herhangi biriyle kameralı ve/ veya sesli bağlantı kurduğunuzda
program akışı (streaming ) otomatik algılar ve kayda başlar.Tabii yazılanları aynen yaptı iseniz bu mümkündür. eğer antivürüs veya antispyware ya da firewall türü bir program kullanıyorsanız winpcap programının bu yazılımlar tarafından bloklanmadığına dikkat ediniz , bir paket süzgeci olduğu için güvenlik yazılımınız bloklamış olabilir.

bumerang adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kardeş program için eline sağlık çok güzel olmuş ama benim bi sorunum var, programda farklı kaydet yapamıyorum tabi diğer oynat durdur gibi araçlarda çalışmıyor, codec bulunamadı diyor nedense sitesine baktım ama bi sürü adresler çıktı anlayamadım bi yardımcı olursan sevinirim, codec linki verebilirmisin.. Teşekkürler.
Farklı kaydetin çalışabilmesi için sisteminizde en azından KLite Codec Pack türünden bir video-audio encoder/decoder paketi kurulu olmalıdır.

KLite'i Free-Codecs.com :: Download latest audio codecs, video codecs, codec packs and tools, FREE! adresinden indirip kurabilirsiniz.

Biliyorsunuz kayıtları izlemek için illa başka formata çevirmek gerekmiyor.

Son Düzenleyen Tigin; 15-04-2007 @ 01:48. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 10-05-2007   #25 (mesaj-linki)

teşekkürler arkadaşım emeğine sağlık yanlız ben de söyle bir sorun var aynı proğram masa üstünde kayıtları çok iyi alıyor ama laptop da yapaılan kayıtlar belli bir sürden sonra görüntü karışıyor neden yapa bilir laptop da da kayıt yapıyor ama görüntü 2 dkk sonra karışıyor bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim
Eski 21-05-2007   #26 (mesaj-linki)
Tigin

antu34 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
teşekkürler arkadaşım emeğine sağlık yanlız ben de söyle bir sorun var aynı proğram masa üstünde kayıtları çok iyi alıyor ama laptop da yapaılan kayıtlar belli bir sürden sonra görüntü karışıyor neden yapa bilir laptop da da kayıt yapıyor ama görüntü 2 dkk sonra karışıyor bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim
laptop internete nasıl bağlı ? wireless ( kablosuz) mu bağlantı ? internet bağlantısı etkili olabilir. belki sorunu çözmek için sadece winpcap sürümünü yükseltmeniz de yeterli olabilir.

son sürüm için : WinPcap, The Packet Capture and Network Monitoring Library for Windows adresini ziyaret edebilirsiniz. paket süzgecine bağlı bir sorunsa yeni sürüm bunu çözebilir.
Eski 28-05-2007   #27 (mesaj-linki)
pondiga

programı yukledim fakat kaydedilen ml20 dosyası açılmıyor..açarken d-vix veye wındows media player classıc kullanıyorum yınede açmıyor...sorun nedir acana...teşekkurler
Eski 28-05-2007   #28 (mesaj-linki)
pondiga

ben problemimi hallettim teşekkurler...gerek kalmadı yardıma
Eski 30-05-2007   #29 (mesaj-linki)
kurtgokhanmuh

valla programı gönderen kimse sağolsun aylardır ben bu programı arıyordum sağolasın birader .
Eski 10-06-2007   #30 (mesaj-linki)
dogan_569

kardeş bı yardım be benım pc bu program vardı sonra kaldırdım şimdi gene kurmak istiyom kurulmuyo hata verıyo hata bu winpcap 3.1 is already installed on this machine.the installation will be aborted hata bu napmalıyım ben
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
msn, recorder, webcam
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN WebCam Recorder Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Webcam Sorunları EnCoY MSN Teknik Destek/Bilgiler 129 1 Hafta Önce 02:45
oRipa MSN Recorder (Webcam Kayıt) virtuecat Diğer MSN Messenger Programları 58 10-09-2009 17:09
Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın GSliyek Cep Telefonları (Mobil Dünya) 7 12-04-2008 13:42
Webcam xxxDanieLxxx Flash Oyunlar 0 19-07-2007 13:51
WebCam Blue Blood Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) 0 21-02-2007 23:51