| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN WebCam Recorder
sevgili kardeşim anlatımın için teşekür ederim acemi olmamarağmen kayıtı yaptım seside süzdüm ancak bu olay karşılıklı konuşma gibi gecmiyor yani sesle görüntü ya karşı tarafın yada benim tarafın oluyor yani 1.sesi 2 defa kullanıp iki ayrı görüntü olarak seyiredebliyorum.yanlız ben video ediyör hakında birşey bilmiyorum forumdan indirdim ama başarılı olamadım. kısacası yardımcı olmanızı öğretiçi metninizin son satırlarındaki video editörö biraz acmanızı rica ediyorum SAYGILAR PARDON ÜST MESAJ SAHİBİ BEN WİNDOWS MOWİE MAKERLE BİRLŞTİRME YAPTIM ÜSTTEDE BELİRTİĞİM GİBİ BU EDİTÖRÜN NEYLE NASIL OLCAĞINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM TEKRAR TEŞEKKÜR VE SAYGILAR. Son Düzenleyen sudan; 25-02-2007 @ 03:12. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
ben yazılanları aynen yaptım, iki programıda kurdu, fakat kayıt yapamıyorum ,daha doğrusu bisey kaydettiğini göremedim ben yazılanları aynen yaptım, iki programıda kurdu, fakat kayıt yapamıyorum ,daha doğrusu bisey kaydettiğini göremedim, hiç akım seçili değil diyor Son Düzenleyen erkanaktas; 04-03-2007 @ 13:56. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
Kardeş program için eline sağlık çok güzel olmuş ama benim bi sorunum var, programda farklı kaydet yapamıyorum tabi diğer oynat durdur gibi araçlarda çalışmıyor, codec bulunamadı diyor nedense sitesine baktım ama bi sürü adresler çıktı anlayamadım bi yardımcı olursan sevinirim, codec linki verebilirmisin.. Teşekkürler.
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN WebCam Recorderprogram akışı (streaming ) otomatik algılar ve kayda başlar.Tabii yazılanları aynen yaptı iseniz bu mümkündür. eğer antivürüs veya antispyware ya da firewall türü bir program kullanıyorsanız winpcap programının bu yazılımlar tarafından bloklanmadığına dikkat ediniz , bir paket süzgeci olduğu için güvenlik yazılımınız bloklamış olabilir. KLite'i Free-Codecs.com :: Download latest audio codecs, video codecs, codec packs and tools, FREE! adresinden indirip kurabilirsiniz. Biliyorsunuz kayıtları izlemek için illa başka formata çevirmek gerekmiyor. Son Düzenleyen Tigin; 15-04-2007 @ 01:48. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
teşekkürler arkadaşım emeğine sağlık yanlız ben de söyle bir sorun var aynı proğram masa üstünde kayıtları çok iyi alıyor ama laptop da yapaılan kayıtlar belli bir sürden sonra görüntü karışıyor neden yapa bilir laptop da da kayıt yapıyor ama görüntü 2 dkk sonra karışıyor bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN WebCam Recorderson sürüm için : WinPcap, The Packet Capture and Network Monitoring Library for Windows adresini ziyaret edebilirsiniz. paket süzgecine bağlı bir sorunsa yeni sürüm bunu çözebilir. | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
programı yukledim fakat kaydedilen ml20 dosyası açılmıyor..açarken d-vix veye wındows media player classıc kullanıyorum yınede açmıyor...sorun nedir acana...teşekkurler
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
ben problemimi hallettim teşekkurler...gerek kalmadı yardıma
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
valla programı gönderen kimse sağolsun aylardır ben bu programı arıyordum sağolasın birader .
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
kardeş bı yardım be benım pc bu program vardı sonra kaldırdım şimdi gene kurmak istiyom kurulmuyo hata verıyo hata bu winpcap 3.1 is already installed on this machine.the installation will be aborted hata bu napmalıyım ben
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| msn, recorder, webcam |
MSN WebCam Recorder Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Webcam Sorunları | EnCoY | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 129 | 1 Hafta Önce 02:45 |
| oRipa MSN Recorder (Webcam Kayıt) | virtuecat | Diğer MSN Messenger Programları | 58 | 10-09-2009 17:09 |
| Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın | GSliyek | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 7 | 12-04-2008 13:42 |
| Webcam | xxxDanieLxxx | Flash Oyunlar | 0 | 19-07-2007 13:51 |
| WebCam | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 0 | 21-02-2007 23:51 |