| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN WebCam Recorder
ben bunla çekilmiş videolari izlemek isti yorum ama aç miyor nasil yapa biliriz
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
live msn de çalışıyo sanırım di mi ? eline sağlık dostum. saolasın | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar videonun üstünde adlandır dediğimizde hatalı girdi yazıyo açılmıyo nasıl düzelteceğimizi bilen varmı bi zahmet yazsın kesinlikle düzeltmem gerekiyo.
| |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
eyvallah bılader ben 1.1 _en paketı vardı formattan sora cok aradım ama daha anca buldum cok ısıme yarıo bu pro.oyuzden eyvallahhh....++++rep++++ | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
paylaşım için sağol. bu ml20 dosyalarının formatlarını çevirirken program hata veriyor bazen. bu dosyaları media playerde izlemek için başka bi format dönüştürücü program var mı ?
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
paylaşım için saol dostum ama benim bi sorunum var sesli+görüntülü aramalarda kayıt yapmıyor yardımcı olursan sevinirim
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN WebCam Recorder çok teşekkürler. 1. adımsız kurmaya çalışıyorum ne zamandır kuramadım. sayende kurdum teşekkürler... | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
ya ben kurdum programı sırasıylka ama anlamadığım tek nokta bu web cam açıldığında otamatik kendimi kayıt yapıyor yoksa bizmi ayarlıyoruz bende hiç bişe çıkmadı yardım edersen sevinirim
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
selam kardeşim tamam dediklerini yaptım daha öncede biliyordum ancak şuan pc format attım ve yeniden kurdum ilk etapta ancak kurulum tamamlanamadı diye tabir var yardımcı olurmusun teşekkürler
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| msn, recorder, webcam |
MSN WebCam Recorder Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Webcam Sorunları | EnCoY | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 129 | 1 Hafta Önce 02:45 |
| oRipa MSN Recorder (Webcam Kayıt) | virtuecat | Diğer MSN Messenger Programları | 58 | 10-09-2009 17:09 |
| Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın | GSliyek | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 7 | 12-04-2008 13:42 |
| Webcam | xxxDanieLxxx | Flash Oyunlar | 0 | 19-07-2007 13:51 |
| WebCam | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 0 | 21-02-2007 23:51 |