Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 16-10-2005   #1 (mesaj-linki)

Mercury Messenger, dMSN Messenger'ın yeni sürümüdür. Mercury Java Sanal Makinası tabanlı bir Mesajlaşma programıdır.

Normal bir Mesajlaşma programında yapılabilen her şeyi Mercury de de yapabilirsiniz.

- Arkadaşlarınızla konuşabilir,
- Nickinizi değiştirebilirsiniz, avatar ekleyebilirsiniz,
- Güvenlik duvarı olan bilgisayarlarla da mesajlaşıp, dosya gönderebilirsiniz,
- Web Kamerası görüşmesi yapabilirsiniz, (üst sürümlerde)
- Çift taraflı web kamera görüşmesi beta aşamasındadır. İleriki sürümlerde çıkacaktır.

Mercury'nin normal Messenger'ınızdan daha fazla sahip olduğu özellikleri de mevcuttur:

- Gizli (görünmez) durum veya istediğiniz bir durum ile giriş yapabilirsiniz.
- Birisi daha size mesaj yazmadan seninle muhabbet etmek istediğini görebilirsiniz.
- Birisinin sohbet penceresini kapattığını görebilirsiniz.
- Toplu konuşmaya davet edildiğininde kimin davet ettiğini görebilirsiniz.
- Birisi seni listesinde sildiğinde onu görebilirsiniz.
- Farklı MSN adresleriyle aynı anda oturum açabilirsiniz.
- Kişi listenizdeki kişiler arasında web kamerasıyla bağlananları görebilirsiniz.
- Birisi senin avatarını bilgisayarına indirdiği zaman görebilir, arkadaşlarınızın avatarlarını bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
- Herkesin avatarı bilgisayarınıza (96x96) boyutunda PNG dosya tipiyle kaydedilir.
- Bütün kişisel emoticonları indirebilirsiniz,
- Her zaman arka planda konuşmaları kaydeder, okuyabilmen için depolar.
- Otomatik giriş bilgilerinizi kaydeder.
- Belirli bir süre bilgisayarınızdan uzakta kaldığınızda veya hiçbir işlem yapmadığınızda durumunuzu boşta gösterir.
- Otomatik olarak yeni bir sürüm çıktıpında Mercury size sorar, eğer yeni uygulamayı müsait olduğunuzda tekrar sormak üzere kaydeder.
- XML, ve metin olarak konuşma kayıtları tutar, günlüğe kaydeder,
- Bütün menüyü özelleştirebilirsiniz,
+1708 den sonra ilave edilen 1709 ve eklerinde webcam, sesli iletişim yamaları eklenmiştir, bunları da üretici sitesinden takip edebilirsiniz.
+Programın Türkçe Dil Paketini
buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Dil Paketinin Kurulumu :
Tek yapmanız gereken Turkish.xml dosyasını zarar vermeden
C:\Program Files\dMSN\resources\lang\ klasörünün içine atmak.
Sonra da kullanıcı işlemleri menüsünden
System/Language/Turkish i seçip 10-15 saniye bekleyip
programı kapatıp açmak.

ÖNEMLİ NOT: Mercury Messenger Java tabanlı bir programdır. Bu nedenle bilgisayarınızda Java kurulu olmalıdır. Eğer bilgisayarınızda Java yoksa java ile birlikte gelen sürümü indirmek içinburayı Download Java Software
tıklayın.

Programı burdan > Download mercury messenger 1.7.0.6 - Java based chat program that connects to ICQ and MSN. - Soft32.com indirebilirsiniz

.

Son Düzenleyen hellboy726; 23-01-2008 @ 02:13.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-12-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Mercury Messenger Cvp: Mercury Messenger

Programı webcam desteği olmadıgı zamanlardada kullanıyordum içinde dil cevırısıde mevcut en azından yamalı bohca gibi değil çift cam desteiğini koydukları zaman bunun önüne kimse geçemez.system menusunun altında rss ve xmpp bolumleri var bununla ilgili bi fikri olan varmı ne oldugunu anlayamadım Lady
Eski 22-12-2006   #3 (mesaj-linki)

Alıntı:
GypsyKing adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Programı webcam desteği olmadıgı zamanlardada kullanıyordum içinde dil cevırısıde mevcut en azından yamalı bohca gibi değil çift cam desteiğini koydukları zaman bunun önüne kimse geçemez.system menusunun altında rss ve xmpp bolumleri var bununla ilgili bi fikri olan varmı ne oldugunu anlayamadım Lady

bir nevi kısa yol rss ye ek yapmak ıcın tıkladıgında karsına cıkan yere www.msxlabs.org yazdınmı ne oldugunu anlıyacaksın
Eski 23-12-2006   #4 (mesaj-linki)

rss bolumune yazdım ıkı kere error verdı yanyana rss tabları olustu ıkıtane kaldıramadım.bırde xmpp beta hakkında bır bılgın varmı virtuecat?
Eski 23-08-2007   #5 (mesaj-linki)
sky1972

arkadaşlar ben biraz önce indirdim fakat kuramadım yardımcı olursanız sevinirim
kod filan soruyo anlamadım bişi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
mercury messenger, mercury messenger türkçe, mercury messenger özellikleri, mercury msn, mercury msn türkçe, mercury tr, mercury türkçe, messenger konuşma kayıtları, messenger konuşmaları, msn de konuŞma kayitlari, msn kayıt konuşma, msn konuşma kayitlari, msn konuşması kayıtları, msn mercury, msn messenger konuşma kayıtları,
Konu Araçları

Mercury Messenger Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 145 3 Gün Önce 12:33
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 22:10Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14688206 saniyede (66.06% PHP - 33.94% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR